Last news in Fakti

30 Юни, 2017 11:40 1 446 4

Тръмп: Хората ми благодарят по улиците

  • доналд тръмп-
  • климат-
  • сащ

Той е горд, че е изтеглил САЩ от Парижкото споразумение

Тръмп: Хората ми благодарят по улиците - 1
Снимка: БТА/AP

„Горд съм, че изтеглих САЩ от Парижкото споразумение за климата.“ Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от “Inquirer”.

“Ние се оттеглихме от споразумението, за да защитим работни места в страната. Ние се гордеем с това решение. Когато обикалям, има толкова много хора, които ми благодарят. Те смятат, че сме спасили суверенитета на нашата страна.

Може би някой ден ние ще се върнем към това споразумение. Това обаче ще стане при други условия. По-справедливи условия“, заяви Тръмп.

Очаква се Парижкото споразумение за климата да е основна тема по време на срещата на Г-20 в Хамбург. Европейските държави ще настояват САЩ да спазва споразумението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    10 3 Отговор
    Рядко простееща личност. Ще вземе да се изкара и че ходи по улиците! Смешник!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    5 0 Отговор
    Случва се и да се оакаш! Но да си горд с това............
  • 4 кокото

    1 0 Отговор
    ПАЛЯЧО !