Last news in Fakti

30 Юни, 2017 14:30 1 443 8

В ЕС не оценяват Турция

  • турция-
  • бинали йълдъръм-
  • ес

Бинали Йълдъръм повтори женалите на страната за членство

В ЕС не оценяват Турция - 1
Снимка: БТА/AP

„Турция е единствената страна, която води преговори с ЕС, без да е получила безвизов режим.“ Това заяви турският премиер Бинали Йълдъръм, цитиран от NTV.

“Историята на връзката между Турция и ЕС засяга период от над 40 години. Страната се опитва да е партньор на Съюза. Ние продължаваме да водим преговорим.

Опитват се да възпрепятстват пълния вариант на страната до ЕС. Войните на Близкия Изток не достигнаха района, защото Турция контролира региона. Не мисля обаче, че това се оценява достатъчно. Трябва да се помисли върху това“, заяви Йълдъръм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    11 2 Отговор
    Което е вярно. Когато тук бяхме зад така наречената Желязна завеса през България минаваха гастарбайтери от Турция с мерцедесите си. Те са много отдавна на онзи пазар на труда и имат там сериозни позиции. Ние сме само от няма и тридесетина години. за тях е лошото обаче че отивайки на Север не са приели тамошните порядки , а са си създали почти затворени общности т.е. липсва интеграция в културен и духовен смисъл има само такава в икономически. И от какъв зор сега Европейски съюз. Англичаните бягат, а пък те се натискат. Явно искат да напълнят с манафи цяла Европа и то по напълно законен път.

    Коментиран от #5

  • 2 явертъуиопч

    13 8 Отговор
    В никакъв случай не трябва да допускат Турция в ЕС.
  • 3 Пазарен Либерализатор

    12 6 Отговор
    С оглед на протичащите демократични процеси в съседна Турция това е съвсем нормално....
  • 4 ГОСТ

    15 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Турция е единствената страна, която води преговори с ЕС, без да е получила безвизов режим.“

    Тоя не разбра ли че ЕС не води ВЕЧЕ преговори с Турция за присъединяване
  • 5 Хасан

    10 9 Отговор

    До коментар #1 от "Грую":

    Те не са " затворени общества" ами просто хората си запазват своята религия и своите традиции...така трябва да е..а не като бьлгарина да си псува всичко що е бьлгарско

    Коментиран от #8

  • 6 Пеньо

    12 4 Отговор
    Това "не искаме" , "искаме" в ЕС заприлича на турска сапунка. Гърция се напълни с мигранти. Откъде са дошли? От Гренландия ли?
  • 7 Ввв

    9 6 Отговор
    Ай с...р м...ли,никакъв безвизов режим,от толко либералност ЕС ще стане тотален бардак!!!
  • 8 гост 2

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    “...Публикувано във факти.бг: .така трябва да е..а не като бьлгарина да си псува всичко що е бьлгарско...“ Хасане, само ти ли не разбра, че тези, които оплюват всичко българско, НЕ СА БЪЛГАРИ, а руски платени тролове, които умишлено пишат език на омраза към българите? Това са ТВОИТЕ РУСКИ ПРИЯТЕЛИ, които и ти не обичаше, когато свалиха руския пилот в твоята турция. Защо не си спомниш ТОГАВА какви ги писа, как всички твои РУСКИ приятели изведнъж се обърнаха на злобни кучета и те ръфаха, защото си с турско гражданство, а? Би следвало вече да им ял колая, но въпреки всичко, ги защитаваш, особено, когато се гаврят с българите- ЗАЩО?
Новини по държави: