4 Юли, 2017 17:13 1 632 12

Вижте кога и къде ще се срещнат Путин и Тръмп

  • русия-
  • сащ-
  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • среща-
  • хамбург-
  • германия-
  • президенти

Двамата президенти ще обсъдят и конфликта в Украйна

Вижте кога и къде ще се срещнат Путин и Тръмп - 1
Снимки: БТА/ AP

Руският президент Владимир Путин и американският държавен глава Доналд Тръмп ще се срещнат за първи път на 7 юли, петък, съобщи „Интерфакт“.

Двамата лидери ще проведат „задълбочен“ разговор в Хамбург, където ще се проведе срещата на върха на Г-20, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Путин и Тръмп ще обсъдят двустранните отношения между Москва и Вашингтон, кризата в Украйна и войната в Сирия, обявиха от руската столица.

Срещата между президентите на Русия и САЩ се чака с огромен интерес още след встъпването в длъжност на американския държавен глава.

Доналд Тръмп беше обвинен за връзки с Русия. По време на президентската кампания в Щатите лагерът на демократите бе подложен на хакерските атаки. Службите видяха руска следа – нещо, което Кремъл категорично отрича.

Мерките за сигурност в германския град са драконовски преди важния форум, на който ще вземат участие лидери и дипломати от цял свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    16 5 Отговор
    Нали уж Путин бил под санкции и блабла...
    Сега цял свят в очвкване на най важната среща!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Да го кажем направо

    18 4 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Санкциите са за балъците като нас-малките държави.
  • 3 Ulavia

    8 10 Отговор
    Браво на Путин! Все пак е намерил време в претрупания си график за Тръмп! Сигурно е отложил важното чесане на двете кайсиики планувано от ануари миналата година за 7 юли 2017
  • 4 Фронтореща Крим

    3 9 Отговор
    Крим? 1-изобщо да няма ' среща'; 2- среща п ъ р в о с Порошенко;3-среща на общ форум( нещо като ' междудругото'; 4- класическа официална двустранна среща.#4 е н е д о п у с т и м в този момент! И #3 е решение. Всяко деиствие особено на най-високо ниво трябва да е съобразено с Крим! Всяка нарочна среща ще се тълкува като легитимация на ситуацията. Точка едно в разговора - Крим!!

    Коментиран от #8

  • 5 Бай хой

    9 3 Отговор
    Батко че дърпа ушите на тръмп. За кво аджеба сме та курдисали у ак одая? Голем смех.

    Коментиран от #6

  • 6 Батко ти

    4 7 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    Ако батко ти се надигне на пръсти може и да стигне до нещо друго на Тръмп, ама не и до ушите му :)))

    Коментиран от #7

  • 7 Бай хой

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Батко ти":

    Трампи пак се уреди. Помним как един друг натовски лидер висеше пред тоалетната. Факт.
  • 8 Татко ти

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Фронтореща Крим":

    Ти пък кой си та да даваш наклон на ... на Путин и на Тръмп бе?Къв Крим,къв филм бе?Крим отдавна го е прежалил Тръмп,просто все още прави мофтури,за пред света.Тия двамата могат да си говорят за каквото си искат.Може да си разказват вицове през цялото време,и двамата имат чувство за хумор.Могат да решат на 8 юли да се зачаткат с ядрени ракети,ей тъй за спорта.Могат да решат на 9 юли България да я няма на картата и със сигурност ако решат няма да я има.Могат всичко,разбираш ли.Това са единствените двама човека на този свят,които могат да направят каквото си искат.когато си поискат.И никой нищо не може да им каже,най-малко такива мишки,като нас.Дано срещата им да мине нормално и да си поизгладят противоречията,че иначе пак ние ще ядем дървото.

    Коментиран от #11

  • 9 onq s konq

    2 7 Отговор
    Честно казано не виждам някакви реални резултати да произтекат от срещата,но дано да греша.Лошото е че и двамата не могат да си позволят СЪЩЕСТВЕНИ ОТСТЪПКИ,защото ЕЛЕКТОРАТИТЕ ИМ ЩЕ ГО ИЗТЪЛКУВАТ КАТО "СЛАБОСТ"!Особено в Русия...

    Коментиран от #10

  • 10 Татко ти

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Ти никога няма да прогледнеш.Самата среща вече някакъв резултат.Все пак от някъде трябва да се започне,нали?

    Коментиран от #12

  • 11 гостъ

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Татко ти":

    Кефи ме коментарът ти но немога да не вметна,че този Дони е просто един КЛОУН на конци...Няма такава политическа кеч мания,а ние сме ,,балъците,, от публиката ,
    които викат за фаворитите си!?
  • 12 onq s konq

    1 7 Отговор

    До коментар #10 от "Татко ти":

    Еееех тейко,...След като си мислиш че КРИМ ВЕЧЕ Е ПРЕЖАЛЕН...КВО ДА ГОВОРИМ?!Пък за убеждението ти/и то дълбоко!/ "ЧЕ ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ" бих ти напомнил че "Едно е да искаш нещо,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш"!Ноооо...Господ е решил че трябва да има и такива като тебе!
Новини по държави: