5 Юли, 2017 15:50 5 093 7

Ел Чапо го закъса. Не може да плати на адвокат

  • ел чапо-
  • адвокат-
  • затвор

Търси близки, които да платят

Ел Чапо го закъса. Не може да плати на адвокат - 1
Снимка: БТА/AP

Наркобаронът Хоакин „Ел Чапо“ Гузман“ не може да си позволи да плати на адвокат, съобщи „Форбс“.

Лидерът на картела „Синалоа“ има състояние от $ 14 млрд. Той беше екстрадиран в САЩ, след като избяга от мексикански затвор преди две години.

В момента той лежи в затвор в Манхатан при изключително тежки условия. Той отхвърля обвиненията за наркотрафик и пране на пари. В момента Гузман търси роднина, който да плати на адвокат за делото. До този момент той е бил защитаван само от служебни защитници.

Проблемът е, че ако бъде признат за виновен, активите на Гузман вероятно ще бъдат иззети и той няма да може да плати, на който и да е адвокат.

Джефри Лихтман, виден адвокат, който успешно защити в съда сина на нюйоркски мафиот, е основният кандидат да представлява Гузман.

Той обаче чака да се уточни, дали ще може да си получи хонорара, За мястото се борят още няколко видни прависти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    6 35 Отговор
    ТОЗИ ЧОВЕК БЕШЕ ИЗГОРИЛ 2 000 000 ДОЛАРА В ГОРАТА ЗА ДА СЕ СТОПЛИ

    Коментиран от #7

  • 2 коки

    32 3 Отговор
    до Васик, в грешка си,парите ги е изгорил Пабло Ескобар за да стопли дъщеря си при едно бягство,а не Ел Чапо
  • 3 Kcaniba

    11 0 Отговор
    Този е еврей, те парите не ги горят, а хората!
  • 4 инженер по транспортна техника

    23 0 Отговор
    Време е всички в света да осъзнаят, че парите са пари в момента, в който ги употребиш за нещо. Ако просто ги имаш, значи си един нещастен техен пазител, който има тежката съдба да няма спокоен сън и съществуване и в един щастлив ден както си седиш, и се оказва, че нищо никога не е било твое, защото не си се възползвал от него, и сега ще го направят други. А ти си бил един роб на собствената си алчност или пък верен поклонник на кауза, от която дори по някое време да си осъзнал, че няма смисъл, не си могъл да се отървеш и си я следвал и изграждал докато тя те погълне. На човек не му трябват много пари. Трябва му свобода на съществуването. А тя се постига с дълбоко себеосъзнаване. Парите тогава могат и да дойдат като следствие от неизбежно високоефективният житейски-творчески-работен процес на осъзнатия човек, но те нито са важни, нито пък финансовите закони тогава ще имат власт да ви погълнат съзнанието, ежедневието и целия живот.

    Коментиран от #6

  • 5 китайче

    7 3 Отговор
    БОКО ДА МУ ПЛАТИ !
  • 6 Ване

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "инженер по транспортна техника":

    Мога само да те поздравя за казаното...
  • 7 Фарго

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Всъщност това е работа на друг от тоя ранг - Пабло Ескобар