Last news in Fakti

5 Юли, 2017 18:23 1 088 12

Кремъл: Надяваме се на успешна среща Путин-Тръмп

  • доналд тръмп-
  • владимир путин-
  • среща-
  • кремъл-
  • хамбург-
  • г-20-
  • мински договорености

В Москва се надяват, че разговорът между двамата президенти ще установи работен диалог

Кремъл: Надяваме се на успешна среща Путин-Тръмп - 1
Снимки: БТА/АР

Москва се надява, че първата лична среща между руския президент Владимир Путин и американския президент Доналд Тръмп тази седмица ще установи ефективен работен диалог между двамата лидери. Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Reuters.

Това е първата среща, първото запознаване между двамата президенти - това е основното в случая, каза Песков.

Очаква се да бъде установен работен диалог, което е жизнено важно за целия свят, когато става дума за увеличаване на ефективността при решаването на голям брой конфликти, заяви той.

Предвижданата среща в кулоарите на форума на Г-20 в Хамбург в петък ще бъде внимателно наблюдавана в момент, когато отношенията между Русия и САЩ остават обтегнати.

Според Песков срещата ще покаже дали има възможност и готовност двете страни заедно да се борят с международния тероризъм в Сирия.

По думите му Путин възнамерява да обясни позицията на Москва за конфликтите в Сирия и Украйна.
Говорителят на Кремъл обаче заяви, че краткият формат на срещата означава, че руският президент може да няма достатъчно време да представи пълния анализ на Москва за причините за украинската криза.

Кремъл: Надяваме се на успешна среща Путин-Тръмп

Песков каза, че срещата с Тръмп ще е "добра възможност да бъде повторена позицията на Русия, че Минските договорености нямат алтернатива, че те трябва да се прилагат и че трябва да се предприемат мерки за спиране на провокациите, които въоръжените сили на Украйна, за съжаление, продължават да извършват".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смотан путин

    15 10 Отговор
    Успешна ще е !Путин да се намаже дебело с вазелин и ще е успешна даже ще насрочи скоро втора !!!

    Коментиран от #2

  • 2 Kcaniba

    12 14 Отговор

    До коментар #1 от "смотан путин":

    До смотан смотан.
    Путин е човека на столетието, харесва ли ни или не!!!
    Най влиятелният, най успешният, най продуктивният - Триумфаторът!!!

    Коментиран от #4

  • 3 чушкопек

    8 8 Отговор
    Още отсега е ясно колко ще е успешна - Тръмп прекъсва монопола на Газпром.

    По добър старт от това -здраве му кажи. Четвъртит

    Коментиран от #8

  • 4 смотан путин

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Е как? Защо така? Аз точно това казвам че Путин ми харесва ! Уважавам го както и Тръмп най-вероятно ще го уважи ! Самия Путин харесва да го уважават и за това трябва да е подготвен с мас, вазелин ...каквото има !
  • 5 Тодор Живков

    2 0 Отговор
    Със същата поза като на първата снимка ме бяха снимали на посещението ми в Етиопия
  • 6 Барчо

    4 4 Отговор
    Тръмп ще изиграе някакво шоу, но Путин едва ли ще му ръкопляска. Резултата ще е слабо представление и невпечатлена публика. Срещата ще е абсолютен провал. Нищо няма да бъде постигнато. Тръмп показа, че вече не е господар на глобалните решения.

    Коментиран от #7

  • 7 Барчо

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Барчо":

    Даже смятам, че отиването на президента Путин е излишно губене на енергия. Всичко е вече решено. На прага на война сме!
  • 8 Барчо

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "чушкопек":

    Много интересно прекъсване на монопол. Задължаваш съюзнически държави да купуват газ по-скъпо отколкото от газпром. Направи си справка!!!! Колко струва кубически метър газ от газпром за Полша от този, който в момента пътува към Полша с кораб от УСА. УСАТА задължава да се купува от нея по-скъп газ!!!!

    Коментиран от #9

  • 9 юрист

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Барчо":

    “...Публикувано във факти.бг: Задължаваш съюзнически държави да купуват газ по-скъпо отколкото от газпром...“ Не пишете явни глупости и лъжи! Сащ са предложили С ДВАДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ПО-ЕВТИН ПРИРОДЕН ГАЗ! До сега русофилите се зъбехте на всички граждани от източноевропейските държави, че сме нямали избор и за това сме били длъжни да купуваме руският газ. Сега обаче ИМАМЕ избор и той не е в полза на газпром!
  • 10 кики

    2 2 Отговор
    Путин е на колене и ще се моли за прошка ....но няма да има такава
  • 11 Скорпион69

    2 1 Отговор
    Империята на злото се разпада,факт!
  • 12 Kcaniba

    2 2 Отговор
    Какво ще прави другаря путин там,това е среща на най–развитите икономики и демокраций в света ,а не обратното.....
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания