Last news in Fakti

9 Юли, 2017 14:02 1 820 20

В Китай са прекратили военните връзки с КНДР

  • китай-
  • връзки-
  • северна корея

Пекин търси решение на напрежението в региона

В Китай са прекратили военните връзки с КНДР - 1
Снимка: БТА/AP

Властите в Китай са прекратили контактите си във военната сфера със Северна Корея, съобщи Chanel News Asia.

Това беше обявено от шефа на Центъра по международно сътрудничество и безопасност в министерството на отбраната.

„В миналото ние имахме наистина много контакти. Но сега тези контакти са сведени до нула. Мисля, че това е отражение на общата промяна в двустранните отношения, за която знаете от какво беше породена.

Ние сме солидарни с международната общност, относно резолюцията на ООН за Китай. Трябва да започнем да сваляме напрежението в региона. Тази ситуация се дължи на много фактори“, заяви Чжоу Бо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кики

    7 15 Отговор
    какво ще кажат другарите фенове на ким,от коневръза,чакаме с нетърпение .....дано не са прекалили с пиячката...

    Коментиран от #3

  • 2 Пазарен Либерализатор

    9 13 Отговор
    И малкото мазно прасенце Ким Тъп Пън остава без играчки... Ако и СССР му спрат доставката на фойерверки малоумника ще почне да се занимава с нещо полезно, примерно електрификация на 90% от страната.
  • 3 Кухи глави

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "кики":

    С кухи глави е безполезно да спориш...
  • 4 onq s konq

    7 21 Отговор
    Ах вие "руски българи",ядящи руски хляб и мразещи съвременна България,искайки я в "Руската конюшня" НА КОЛЕНЕ!А как мечтаехте Тръмп да си изпусне нервите и да удари с.Корея,което на практика значеше да обяви война на Китай и Русия ЕДНОВРЕМЕННО?!!Е няма стане ваща работа и патакламата се отлага за ваше разочарование,ЗАЩО ТРЪМП ГИ КУПИ И ДВЕТЕ с търговски отстъпки!Което си е малко щастие за народите им,а за мен също щото ще си карам на воля БМВ-то и ще си харча парите на воля,а вие...ще духате бахура,както сте го правили и досега ПО ТРАДИЦИЯ:)И запомнете,но по-добре си го набийте в мутиралите руски тикви-НЯМА ДВУПОЛЮСЕН МОДЕЛ НА СВЕТА-ИМА САМО АМЕРИКА И ЕВРОПА ЗАЕДНО!

    Коментиран от #5, #6, #9

  • 5 Кухи глави

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    За какво да се спори с 20-30 годишна муха глава, която не е видяла още света?!

    Коментиран от #7

  • 6 ЛЕСЛИКАРУЧКА

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Кон, смени лекарствата или направо доктора?!!!
  • 7 Кухи глави

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кухи глави":

    Куха де, ама и муха става ;)

    Коментиран от #8

  • 8 Боко и Чоко

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "Кухи глави":

    Те на мухите мозъците са им колкото на един микроб
  • 9 Отговор, както пожела ;)

    17 8 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Ах вие "американски българи",ядящи американски хляб и мразещи съвременна България,искайки я в "Американската конюшня" НА КОЛЕНЕ!А как мечтаехте Тръмп да си изпусне нервите и да удари с.Корея,което на практика значеше да обяви война на Китай и Русия ЕДНОВРЕМЕННО?!!Е няма стане ваща работа и патакламата се отлага за ваше разочарование,ЗАЩО ПУТИН ГИ КУПИ И ДВЕТЕ с търговски отстъпки!Което си е малко щастие за народите им,а за мен също щото ще си карам на воля УРАЛЧЕ-то и ще си харча парите на воля,а вие...ще духате бахура,както сте го правили и досега ПО ТРАДИЦИЯ:)И запомнете,но по-добре си го набийте в мутиралите американски тикви-НЯМА ДВУПОЛЮСЕН МОДЕЛ НА СВЕТА-ИМА САМО РУСИЯ И ЕВРАЗИЯ ЗАЕДНО!

    Коментиран от #13

  • 10 Кики

    7 3 Отговор
    Ще видим Китай какви военни контакти е прекратил със С.Корея. Времето ще покаже.
  • 11 Гостенин

    5 8 Отговор
    Ей ,червените дето се наричате русофили, а всъщност сте българофоби, не разбрахте ли ,че България трябва да е на 1-во място, но не за всичко чакате знак от Решетников и компания.Е каквото и да правите нищо не можете да промените.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Европеец

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "Отговор, както пожела ;)":

    Ти май само си перефразирал колегата,но не си ли разбрал ,че България е нашата родина ,а не Русия ,а тя (България) е в ЕС и НАТО, така ,че спри да бълнуваш.Народа е казал "Гладна кокошка просо сънува"

    Коментиран от #15, #18

  • 14 Гостенин

    6 4 Отговор

    До коментар #12 от "червено действие":

    Със сигурност са повече от 50% доволните и желаещитеда живеят в ЕС ,това се вижда от изборите ,но с такива носталгици по комунизма нежелаещи да видят реалноста е безполезно да се спори.А за син съм син, на баща си , и българин.Естествено ,че има какво още да се променя в България и се надявам да продължи с промените макар и тромави ,но ги има,често пътувам и ги виждам.Със здраве и запомни не Путин ще помогне на България нито Тръмп.

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Марс

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Европеец":

    Вече сте "колеги" хахаха ;D трябва да изпратим "колективът" ви да живеете на синята планета -Нептун, да ви гледаме как мръзнете
  • 16 мексиканеца

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гостенин":

    Трябва да отидеш в някоя циганска махала Столипиново или Максуда или да постоиш един час в Асеновград, да се разходиш в центъра на Пазарджик и да видим как ще реагираш. Явно чалгата ви идва в повече...
  • 17 гост

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "Гостенин":

    Нали си наясно, че над 2 млн. българи и поколенията след тях са завинаги загубени за тази "държава"?! Наясно си, че за сметка на тях "България" с активната помощ на Запада си отглежда нова "нация"?! Америка направиха насила Израел, май следващата им близка цел е да направят държава и на циганите. Тъй де, кой ще помни след 100 г. какви са били тия българи? Ще останат само в спомените на поколенията зад граница.
  • 18 Дивуй

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "Европеец":

    родината ни България ама сме е ЕС и ОТАН това е същото за което обвиняваш русофилите .Ти обичаш ОТАН и ЕС повече от България , с какво си по разлен от другите
  • 19 onq s konq

    6 3 Отговор
    Пичуви , сменям хаповете с токова терапия , 220 V от контактната мрежа три пъти дневно , резултатите са обещаващи . Започвам да осъзнавам колко съм зле психически .
  • 20 тука е така

    1 1 Отговор
    Май май китайците спазариха северна корея с Тръмп за сметка на тяхното производство и пласиране на стоките им в европа и щатите,ако това е стратегия на Тръмп направо го признавам за хода му.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания