9 Юли, 2017 16:20 1 932 7

Германия мести военните си от "Инджирлик"

  • германия-
  • инджирлик-
  • база

Изтеглянето започва от днес

Германия мести военните си от "Инджирлик" - 1

Германия започна да мести своите военни и техника от турската база „Инджирлик“, съобщи „Der Spiegel“.

Военните се преместват в района на Азрак в Йордания. В „Инджирлик“ Германия разполага с 260 военни и 5 изтребителя „Торнадо“.

Германските власти решиха да изтеглят военните си от Турция, след като Анкара не позволи на германски политици да посетят контингента „Инджирлик“.


Турското правителство настоява предварително да получава имената на посетителите в базата, за да е сигурно, че те не подкрепят кюрдски групировки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    6 18 Отговор
    Турците са си прави...участниците в военния преврат бяха в Инджирлик и сега са в Германия

    Коментиран от #4

  • 2 ????

    10 5 Отговор
    Има и други бази ,както се видя ,а Ердоган започна да се замисля дали да се конфронтира с Европа.
  • 3 Радо

    16 3 Отговор
    Този жест с немските военни е символичен или по-скоро предупредителен - големия рязан ***, братята турци ще го усетят, когато швабите почнат да си местят заводите за авточасти и други пром. комбинати в други страни.
  • 4 Някой

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Искаш да кажеш инсценирания от Ердогрух преврат.
    Е някой и друг прост фес може да се връзва на номерата на диктаторчето но германското и другите големи разузнавания отдавна са наясно.
    Сега се дръвчи на Германия този нещастник,но ще стане като с Русия.Дръчвчи се дръчвчи и после като му наби един хубав руски прът в задните части Путин,отиде да му се моли да го извади.
    Феса освен от бой от друго не разбира.Време е и германците да им ударят една хубава сопа на тия манафи.

    Коментиран от #7

  • 5 ГЕРО

    1 4 Отговор
    По добре за турция да се управлява малко с твърда ръка. Тъй като имат близо 4 милиона бежанци, а и не са шведи .
    Сигурността винаги трябва на първо място, е за сметка на свободата на хората. Тя е голяма държава, с различен етногенезис , но успешна и работеща икономика. Бях 4 пъти в анталия,и се вижда успехът им във всяка област.
  • 6 Rollo

    1 1 Отговор
    Aie begei tedescoo
  • 7 Хасан

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Някой":

    Защо Ердоган ако исценира преврат няма да предупреди приятеля си от детските години и рекламния агент на партията и митингите да не излиза на улицата в нощта на преврата...Между другото той илиза заедно с сина си ( крьстник е Ердоган) и ддвамата са убитите на моста
Новини по държави: