10 Юли, 2017 17:50 1 016 2

Шулц: Радикалите в Хамбург действаха като терористи

  • хамбург-
  • протести-
  • мартин шулц

Той е възмутен от безредиците в града

Шулц: Радикалите в Хамбург действаха като терористи - 1
Снимка: БТА/AP

Мартин Шулц заяви, че анархистите на протестите в Хамбург са действали като терористи, съобщи Mekur.de.

Лидерът на социалдемократите е възмутен от безредиците, които се случиха по време на срещата на Г-20. Тогава крайно леви формации организираха демонстрации срещу капитализма.

„Не мисля, че мародерстващи банди могат да претендират, че действията има са политически легитимни.

Първо трябва да благодарим на полицаите, които се погрижиха за реда по време на събитието. Всичко това имаше чертите на екстремизъм. Хамбург е един космополитен град. Това, което се случи там не беше хубаво“, заяви Шулц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 combichrist

    4 1 Отговор
    За сметка на това събитията са горещо одобрени от журналиста от БНР Петър Волгин -както и подпалването на крана пред НДК.
  • 2 Трезвомислещ

    1 1 Отговор
    Ако си от двайсете процента, който притежават осемдесет процента от капитала съм съгласен с мнението ти. Ако си от осемдесетте процента, който притежават двайсете процента от капитала мнението ти е грешно.
Новини по държави: