Last news in Fakti

12 Юли, 2017 14:54 1 423 1

Говори президентът: Синът ми е невинен

  • доналд тръмп-
  • доналд тръмп-младши-
  • сащ-
  • избори-
  • хилари клинтън

Доналд Тръмп оневини сина си в скандала с имейлите, предлагащи руска помощ в предизборната кампания 

Говори президентът: Синът ми е невинен - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп защити сина си и каза, че е "невинен".

Думите му идват ден, след като от електронна кореспонденция на Тръмп-младши стана ясно, че ней-големият президентски син със задоволство е посрещнал предложения за руска помощ срещу съперника на баща му в кандидат-президентската кампания миналата година - Хилари Клинтън, предаде Reuters.

"Моят син Доналд свърши добра работа миналата вечер", написа президентът в Тwitter, визирайки телевизионно интервю на сина си по въпроса вчера.

"Той беше открит, прозрачен и невинен. Това е най-големият лов на вещици в политическата история. Тъжно!", отбеляза президентът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    0 3 Отговор
    Дони обича да се изплюва на фактите. А е факт, че синчето се е срещало с тази. Е и за какво са си говорили, за бейзбол ли? Джуджето и в този пореден случай изигра Дони! Направи го смешен и жалък!