19 Юли, 2017 19:10 11 666 62

Путин е измамник. Мога да го сритам

  • владимир путин-
  • измамник-
  • умения

Журналист смята, че руският президент мами за уменията си по джудо

Путин е измамник. Мога да го сритам - 1
Снимка: БТА/AP

Експерт по джудо предизвика Владимир Путин на двубой, съобщи „Вашингтон Поуст“.

Руският президент е известен като майстор на бойните изкуства. Той има и черен колан по джудо.

Бенджамин Уайтс обаче го обвинява, че е измамник. Той е автор в сайта за национална сигурност Lawfare. Уайтс обяви, че е готов да се бие с Путин на всяко място, на което той няма властта да разпореди неговия арест.

„Трябва да бъда готов за деня, в който Кремъл най-накрая ще се обадят“, написа Уайтс в Twitter.

Неговото предизвикателство датира още от 2015 г. Сега той го преповтори.

„Гледал съм видео с демонстрации на Путин. В него обаче той никога не беше атакуван. Няма индикации, че противниците му се опитват да го затруднят по някакъв начин“, заяви Уайтс.

Самият Уайтс има черен колан по айкидо и таекундо.

За сега от Кремъл няма отговор. Журналистът обаче се надява на такъв.

.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анонимен

    53 77 Отговор
    Наистина,може да е измамник щом има 40 милиарда евро в кредитната си карта с която си събира хероина на бюрото и шмърка докато е сам в кабинета си
  • 2 Николай

    108 46 Отговор
    Поредния тъп американец. Иска да срита 62 годишния Путин. Що не срита някой по млад като например Любо чука. Ха-ха-ха...
  • 3 Sergiy

    49 96 Отговор
    1) на птици показва път, къде да летя-смях ;))
    2) ходил под вода да види какво става- "подводничар" ;))
    3) на изтребителя "лети"- летец ;)),
    4) в "хокей" играе-направо за NHL ;))
    5) джудо, ами това е ясно от статия;
    И т.н.....
    остана още малко и ще стане космонавт ;))
    Истината е, че може само да краде и убива- нищо друго.

    Коментиран от #22

  • 4 Адолф

    96 32 Отговор
    Тоя пък смешник! Естествено, че има огроооомно количество хора на света, които могат да сритат не само Путин, ами и шампиона на UFC барабар с Кличко. Само че Путин е Путин, а подобни мишки като тоя Бенджамин въобще не влизат в полезрението му! Много прости хора има по света! А тоя джудиста като се прави на голям мъж, да иде да се бие с бабаита коментиращ статията с побоя на пътя. ХАХА, ония ги бие всички, пък може да се окажат и на един акъл.
  • 5 Фалшиви новини

    62 28 Отговор
    Самият Уайтс има черен колан по айкидо и таекундо и голям тарикат..реклама на чужд гръб ,а с...р

    Коментиран от #7

  • 6 готов за деня

    71 23 Отговор
    Да не стане като с нашия чалгар Курбат? И той много ги наприказва пък после обърна подметките на кецовете към прожекторите... Тоя да си изпере колана и да види, дали черното не е било мръсотия. Пълно е с такива смешковци, дето искат да си изживеят "Звездния час" като си намърдат името до някой известен та да ги забележи целия свят!!!
  • 7 Питащ

    28 56 Отговор

    До коментар #5 от "Фалшиви новини":

    Твоят коментар е фалшив. Никой не е виждал Путин в реални условия, в двубой. Така че може и да са преувеличени уменята му. Гледахме го водолаз, летеше с жерави делтапланерист и какви ли не пр глупости. Та и с джудото най-вероятно е така.
    Не е интересно за нас като българи. Ако ще и мъртви да съживява. По-интересно е защо скачат на амбразурата толкова хора да защитават чужд политик и то по такъв смешен повод. Никой не се интересува, че вече 15 год. е на власт и не може да извади Русия от икономическото блато, а коментират какъв джудист бил. Какъв джудист може да е някой на 65 години.

    Коментиран от #10, #13, #14

  • 8 Чичо

    51 15 Отговор
    Тъпанарска новина з тъпанар, търсещ популярност. Естествено, нашенските разбирачи веднага се впрягат и започват да дават становища! Абе чалгарск
    а работа
  • 9 Гост

    47 7 Отговор
    Ами да нападне Путин и да види как ще се защитава, толкова ли е трудно?
    тъкмо ще видим дали избягва и куршуми, че ще го направят труден за разпознаване.
  • 10 Видял с очите си

    51 14 Отговор

    До коментар #7 от "Питащ":

    Странно като са толкова зле защо на френската и испанската Ривиера руснаците са едни от най-предпочитаните туристи. Харчат здраво и им се кланят яко. P.S. За съжаление на арабите също.

    Коментиран от #51

  • 11 ПУТИН

    20 47 Отговор
    САМАТА ФАМИЛЯ ГОВОРИ ЗА РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ КАКЪВ Е И ТО ГОЛЯМА

    Коментиран от #23, #25

  • 12 Васко

    23 46 Отговор
    Путин е продукт на медиен ПиАр .И джудото ,и хокея са му как да кажа -фейк.Или пък снимките му с пилотски шлем или укротяването на тигрица .Смешни пози.
    Но ето ,че има и за тоя влак пътници.
  • 13 Фалшиви новини

    23 4 Отговор

    До коментар #7 от "Питащ":

    ами да не е интересно, ама защо ни занимават с него чрез някой американец...на кого му пука...
  • 14 Оптимус

    56 7 Отговор

    До коментар #7 от "Питащ":

    Путин не е профессионален състезател, за да бъде съден и коментиран като джудист. Аз обаче съм сигурен, че е много добър джудист - той е КГБец бивш, а докато се издигнеш до полковник в ония сурови среди що лабут и чанчене непосилни за всеки ядеш не е за приказка. Не вярвам Путин да се впрегне в бой с тоя - това ще му създаде коментарии, а и той не е състезател. Да осмиваш някого както прави тоя джудист с Путин е примитивно. Още повече, че не се знае наистина дали Путин няма да го срита. Путин и черпил опит и от Емилияненко. Той е отличен боец. Но в състезателното джудо и бойното Самбо има разлика - в състезателното трябва да спазваш правила, а в боя правилата нямат голямо значение важно е да оцелееш...

    Коментиран от #15, #27, #44

  • 15 Барчо

    62 9 Отговор

    До коментар #14 от "Оптимус":

    Тоя явно бие и тъпото куче на съседа по тъпота. Първо Путин е на 62 години. Второ - излязъл е от спорта поне отпреди 25 години. Трето - човека е президент, а не някакъв хапльо. Верно може да се пробва с Любо Чука. Канчето ще му бъде така начукано, че ще му се ще да се обеси на черния си колан насред ринга на микрофона.
  • 16 смЕх

    51 4 Отговор
    Аааа тоя 'щот не е виждал, как Бойко Борисов бие дузпи хахаха
  • 17 БАЙ ГАН4О

    58 6 Отговор
    Уайтс,остави Путин ,чакам да ми се обадиш,да те видя,що за бабаит си.Да не стане,както с френските легионери пребити от наши селяни щото не разбрали ,че това са спецчасти
  • 18 Искрен

    34 6 Отговор
    Да се проба първо на Багата
  • 19 Kcaniba

    32 15 Отговор
    Амерски баклук, да оди, да пробва да срита Емеляненко като за начало!!
    Ролните въшкари и те се наредил за памперси!!!

    Коментиран от #33

  • 20 Али Риза

    45 6 Отговор
    Да дойде у България на дискотека и да не си купува цигари. Като си тръгне сомалииците ще му покажат и айкидо и кокошин. А ако иска да иде къде Перник да се научи как се хапе винкел.
  • 21 провокатор

    17 6 Отговор
    На този му предлагам да срита следващия президент на Руската Федерация, а именно Юрий Трутнев! С Путин може и да успее, но с Трутнев- малко вероятно!
  • 22 Дивуй

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "Sergiy":

    А Сергиу (Сержиу) какво може?
  • 23 ДАНО ЗНАЕШ ЧЕ ИМА И ДРУГИ ЕЗИЦИ

    17 10 Отговор

    До коментар #11 от "ПУТИН":

    ЯВНО НЕ ЗНАЕШ ЧЕ ИМА И РУСКИ ЕЗИК НА КОЙТО ФАМИЛИЯТА СЕ ПРЕВЕЖДА ПО ЕДИН НАЧИН КОЙТО Е ДОСТА РАЗЛИЧЕН ОТ ТВА КОЕТО СИ МИСЛИШ НА ЛЯБИМИЯ ТИ БЪЛХАРСКИ.

    Коментиран от #28, #53

  • 24 Кака Гинка

    32 8 Отговор
    Наистина ли е толкова важно да знаем мнението на някакъв средностатистически американски тъпунгер не само за Путин,но и за каквото и да било друго?! Това,че напоследък американците ги тресе параноята ни е известно,но трябва ли да им се кланяме толкова,че всяка тяхна издънка да бъде публикувана като новина? Смешно и жалко е...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Васил

    8 6 Отговор
    Путин означава господар.
  • 27 юрист

    3 12 Отговор

    До коментар #14 от "Оптимус":

    “...Публикувано във факти.бг: Путин не е профессионален състезател, за да бъде съден и коментиран като джудист....“ Това изречение противоречи на това следващо изречение- “... Аз обаче съм сигурен, че е много добър джудист ...“:D:D:D “...Публикувано във факти.бг: Да осмиваш някого както прави тоя джудист с Путин е примитивно....“ Нима?;) Видно от статията “...Публикувано във факти.бг: Самият Уайтс има черен колан по айкидо и таекундо.
    ... Журналистът обаче се надява на такъв“ - човекът има И ДРУГА професия - журналист- и НЕ Е професионален състезател- така, че- защо да не осмива путлер? По каква логика?

    Коментиран от #35

  • 28 юрист

    10 14 Отговор

    До коментар #23 от "ДАНО ЗНАЕШ ЧЕ ИМА И ДРУГИ ЕЗИЦИ":

    Алоооу- “любимият“ ни български език е ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК в Р. България! Руският език НЕ Е официален език в Р. България, за това ще коментираме фамилията на путлер съгласно БЪЛГАРСКОТО й значение, понял? :D Ти май пак се оплете и не забеляза, че този форум Е БЪЛГАРСКИ, а не руски официоз от рода на вконтакте и звезда.ру :D

    Коментиран от #31, #36

  • 29 Тодор

    17 5 Отговор
    За какво да има отговор от Кремъл?Да обръщат внимание на един глупак ли?
  • 30 Змей

    5 5 Отговор
    Тук повечето коментатори не знаят добре български език. Лошо... Руският език не че не е хубав, но издава накаква зависимост по темата..
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ДА ЗДРАВСТВУЕТ ПУТИН

    7 9 Отговор
    И СЛАВА РОССИИ. Наближават изборите в Русия и мижитурките - глобалисти се чудят каква гадост и подлост да сътворят. Падение, мерзост, отвръщение и слабост - това личи в техните прояви. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ СТРЕМИТЕ ДА ГО УНИЖИТЕ ТОЛКОЗ ПОВЕЧЕ ЧЕСТНИ ХОРА СТАВАТ НЕГОВИ СИМПАТИЗНТИ ! СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА ПУТИНУ ! А ЕТОТ БЛИН, ОН КТО ТАКОЙ, А НУ МРАЗЬ, ВОН ОТ СЮДА! ПОШОЛ ТЬЙ НА ТРИ БУКВИ ЧЕРНИЛО!

    Коментиран от #34

  • 33 Sergiy

    4 10 Отговор

    До коментар #19 от "Kcaniba":

    преди 10-15 дена един американец-вече "оправил" твоят емельяненко- отнова закаснявате, трололове на путьо, не мога да ви разбера, защо толково сте зле във всичко. ;))
  • 34 Sergiy

    8 15 Отговор

    До коментар #32 от "ДА ЗДРАВСТВУЕТ ПУТИН":

    ушанка е коварен, мръсен, подъл. Външно ушанка е с изцъклени, алчни очи, с лека лицемерна усмивка, както старите майстори са рисували „Почистването на храма“ – търговците и ченчаджиите, които Исус Христос изгонва от храма.

    ушанка обикаля обществени места за да слухти, да разпространява лъжи и да очернява всичко което не е тяхно, имат малкто своето ползват интеленктуалень труд на „загниващ” Запад. )) За да го приемат на сериозно, ушанак лъже много и винаги, до такава степен, че вярват в това, че Слънце се върти около Земя ;)
    Ушанка е нахакан, с негативно мислене.

    Ушанката е винаги готов да избърше задника на путьо. 0,1% от ушанки държат парите си на Запада, купуват всички блага от Запада, почиват, емигрират след като откраднаха от другите 99,9% и казват че Запад не става за нищо. И 99,9% овце/ушанки вярват на 0,1% „лидери”/ушанки които НИКОГА не лъжат ;))

    Коментиран от #37, #38, #40, #41, #42

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Да аз съм русофил до гроб

    11 4 Отговор
    А ти от кои си Сергий? Аз нямах вила в по линия на активните борци. А ти, къде ти бе по времето на лошите Живкови времена, щом добре се чувстваш щастлив сега. Как стана така, че за теб света е тъй щастлив и бял? А сергий, нека и ние като теб да последваме тоз късмет. А сергий, кажи ве.
  • 40 Сергий теб кой тъй силно тъ лашна

    11 3 Отговор

    До коментар #34 от "Sergiy":

    Щот си тъй напред в живота? Разпръй га ве. Отвори ни очите и на нас. Кажи кво си учил, кво работил, щот и ний не малко сме съ потили ама днеска някой ни показа че сме У ДОМА СИ БЕЗДОМНИ. Ти какси в туй начинание а Сергий? Кихни апропо демек по темата, та белким да сме щастливи кат теб.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 СЛАВА РОССИИ

    13 8 Отговор

    До коментар #34 от "Sergiy":

    СЛАВА ПУТИНУ ! А собаки пусть лают.

    Коментиран от #45

  • 43 Пеньо

    7 4 Отговор
    Джуджето наистина е тренирало, но си е останало на посредствено ниво както и с уменията си по хокей. Гледах внимателно мачовете му и е жалка картинка в опитите противниците му да го пазят да не го ударят.

    Коментиран от #54

  • 44 Гост

    6 12 Отговор

    До коментар #14 от "Оптимус":

    Като е КГБец ти наясно ли си как е станал полковник? Впрочем полковниците в Русия са повече от сержантите. Та що за шпионин е бил? Какви успехи в шпионажа има, ти наясно ли си? Путин е бил обикновен доносник и е донасял за своите, а не за врага! Това го е практикувал още в училище! И си е обикновен криминален престъпник, срещу когото има разследване, но е спряно поради имунитет!
  • 45 юрист

    5 21 Отговор

    До коментар #42 от "СЛАВА РОССИИ":

    СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ И УКРАЙНА! ДОЛУ ПУТЛЕР! ДОЛУ РУСКИЯТ НЕОИМПЕРИАЛИЗЪМ, РУСКИЯТ НЕОНАЦИЗЪМ И РУСКАТА ВОЕННА ПУТЛЕРОВА АГРЕСИЯ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ВСИЧКИ УШАНКИ- ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ- ИМАТЕ СИ ДЪРЖАВА- РУСИЯ И НИКОЙ НЕ РАЗБИРА ЧИЙ ГО ДЪРЖИТЕ В ЧУЖДАТА ЗА ВАС ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #50, #57, #58

  • 46 Гупак

    9 1 Отговор
    Може да му направи една свирка !!!
  • 47 Вярващ Путинист

    8 5 Отговор
    Готов съм да се жертвам в името на Путин. Всеки път като видя Путин по телевизията,веднага падам на колене и се моля за здравето му!
  • 48 Баба Вуна

    9 3 Отговор
    А Путин пък така може да те срита, че няма да могат да се намерят доказателства, че е си съществувал като човек.

    Коментиран от #49

  • 49 КЮНЕЦ

    1 8 Отговор

    До коментар #48 от "Баба Вуна":

    Това с отричанията е присъщо за мазните комуняги... просия просия.. рекиджосте поне има аре НАЗДРАВЕ !
  • 50 КОН

    5 3 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    за всички минуси - рано или късно ВСИЧКИ АНТИ БЪЛГАРИ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЦЕНАТА ЗА ТОВА !!!!
  • 51 гощо

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Видял с очите си":

    Защото говориш за олигарси и всякакви намазали покрай кражбата на Путин! Наместени да дават процент и т.н. Тук не сме ли свидетели на същото в много по дребни мащаби! Познавам хора не могат да вържат две изречения,но изведнъж големи бизнесмени! Народа бедства и там,не съди по някакви туристи и олигарси!
  • 52 Вярващ Путинист

    4 1 Отговор
    Няма друг бог бог освен Путин и Медведев е неговия пророк!

    Коментиран от #62

  • 53 НЕ ЧЕ НЕЩО АМА

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "ДАНО ЗНАЕШ ЧЕ ИМА И ДРУГИ ЕЗИЦИ":

    То за Путин ми е ясно ,защото и аз съм учил руски на времето,ама някой път съм се чудил какво е значението на името Чуркин ?
  • 54 Монго

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Пеньо":

    Със тъщия успех можеш да гледаш мачовете по тенис и футбол на един български политик.
  • 55 по темата

    4 1 Отговор
    Хамериканското копеленце по привцип, като всяко такова хамериканско хвърчило, може всичко да си говори и да се смята, щото там за да си спец по нещо си, трябва да можеш да уцелиш човек от ДВА МЕТРА, което явно се показва от Полицията, която го практикува успешно със съгражданите си, за да не би да забрави хамериканския КРАВАРСКИ начин на живот, увековечен в бандитските уестърни.
  • 56 Грую

    4 0 Отговор
    Нека да не забравяме все пак, че г-н Владимир Владимирович не е първа младост, въпреки изключително добрия си външен вид. на младини всеки с е увличал по някакъв спорт особено хората от неговото поколение без да е задължително да е имал спортна кариера или да е достигнал професионални нива като ентусиаст и най-накрая когато искате да мерите сили с някого първо трябва да сте в неговата възрастова група и второ в неговата категория. Иначе не би имало методика за сравняване на постижения от различни по възраст състезатели в спортовете, а такава има разработена и то доста добра.
  • 57 Како ма ти нъл беши юристка ма

    2 1 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    От не продължаваш с препинателните знаци и кавички. Спече ли съ. Или слънцето тъ напечи и на "мисълтъ" посредствена ти пречи. Како, нервата галиба ти кипна, и зе да апиш без пощада, щот никой май не тъ ..ава. Нормално и логично живота си върви, кога розта ти прецъфти настава време да я загърлиш. Аут оф бизнес!
  • 58 СЛАВА РОССИИ И НОВОРОССИИ

    5 4 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    СЛАВА СССР, СЛАВА ПУТИНУ ! Аз съм за България на българите, дето плащаха 26% ДОД и туй що имаше го тя, някои намазани пеливани днеска им го ЗАБРА. А то БЕ на всички ни. То бе дело наше и НАРОДНО! Построено и опазено с братската помощ от РУСИЯ - що заводи имаше и работа за хората имаше тоава, а днес българина дъщерята си в Белгия отправя и срамно премълчава. РУСИЯ ДВА ПЪТИ НА КРАКА НИ ПОСТАВИ, НО И ДВАТА ПЪТИ РОДНИЯТ ЧОРБАДЖИЯ ХОРИЦАТА НИ ИЗМАМИ И ДО МИЗЕРИЯ ОСТАВИ. Нъл си ужким де юристка и съ пишеш веща в тез неща, ко писа Ботев в "Чавдар войвода" а? " И страшен беше хайдутин за ЧОРБАДЖИИ /на първо място, не за рима а за истината, и после турци/. КоЙ взе нашите народни заводи в България, строени с наш труд и с наши данъци. Защо има реституция за от преди 9ти а няма такава за след 10ти? ПРАВДА ЩЕ ИМА ЗА ТРЕТИ ПЪТ КОГА РУСИЯ СЕ ОСВОБОДИ ОТ КОЛОНИАЛНИЯТ СИ СТАТУС ОТ САЩ И ТОГАЗ И У НАС ЩЕ МОЖЕ БОТЕВ ОТНОВО ДА ЗАПЕЕ СВОЯ СТИХ ОТ ЧАВДАР ВОЙВОДА. СЛАВА РОССИИ, ИНАЧЕ ЩЕ НИ ЗАТРИЕТЕ. БЪЛГАРИЯ това е работника, труженика и селянина а не мутрагеньовците. Тази България тача и милея и трудно понасям картината с умиращата ни държава. Некадърник и българоубиец днес ни управлява. СЛАВА ПУТИНУ И ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ 2018 !

    Коментиран от #61

  • 59 мдаааа

    4 8 Отговор
    със сигурност путлер е измислен герой, както калашников и всички останали руски/съветски герои. просто в тая "държава" това е масова практика да се фабрикуват идоли от нищо.......

    Коментиран от #60

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Руснак

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "СЛАВА РОССИИ И НОВОРОССИИ":

    Пий си хапчетата редовно , лягай си рано мечтай си и сънувай , но ненормалните ти мечти и сънища не споделяй!
  • 62 гость

    0 2 Отговор

    До коментар #52 от "Вярващ Путинист":

    Абсолютно си прав, даже се чудя защо руската православна църква не го канонизира наравно с Исус Христос ,защото от сега е ясно ,че той е безсмъртен!