Last news in Fakti

22 Юли, 2017 16:45 7 828 80

Откриха убиеца на украинския бунтовник Моторола. Следва отмъщение (ВИДЕО)

  • моторола-
  • донецк-
  • арсен павлов-
  • александър захарченко-
  • абхазия

Наказателен отряд тръгва към Украйна

Откриха убиеца на украинския бунтовник Моторола. Следва отмъщение (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Майор от 8-ми полк на спецчастите на Украйна си е признал за убийството на командира на опълченците Арсен Павлов, известен като Моторола. Това разказал по време на разпит арестуваният в Луганска народна република (ЛНР) украински военен Иван Деев, съобщават местни медии.

Деев е разказал, че е чул как майор Балов, началник на разузнаването на 8-ми полк на Силите за специални операции, дислоциран в град Хмелницки, се хвалел, че убийството на Моторола е негова работа.

Балов освен това казал, че преди извършването на терористичния акт, тренирал как се взривяват асансьори в жилищни сгради.Това е признал по време на разпита в министерството на държавната сигурност на ЛНР арестуваният.

Същевременно от Абхазия в Донецк пристигнал бащата на Евгений Хадлия, загиналия бодигард на Моторола, за да научи името на убиеца на сина си. Това огласи на пресконференция лидерът на Донецката народна република Александър Захарченко.

Аз обещах на бащата на загиналия боец от Абхазия, че щом разберем името на убиеца на сина му, ще го осведомим кой е той и скоро ще направя това. Бащата скоро ще пристигне тук. Бъдете уверени, че виновните няма да се скрият от наказание и то скоро ще ги настигне, заяви Захарченко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нокията

    19 2 Отговор
    Купонът не спира
  • 2 555

    24 3 Отговор
    Никога не бих повярвал че подобни неща могат да се случат в Украйна !!
  • 3 Sergiy

    27 50 Отговор
    "лнр" "днр" като някакъв субект, в тази статия направо с големите букви ;)) "бунтовници" ги наричат в московия/русия, тъй като те са техни "деца", около 250км. на границата никой не контролира и колко хора, техника, амуниции преминават там, може само да се гадае.
    обаче "лнр и днр" това са няколко общини с руски войници които окупираха част от територия, много малка, ама все пак-се наричат ОКУПАНТИ.
    Като гитлер през 1937-39г., така и путьо през 2014г.
    Реалии са:външни хора (московия/русия) заедно с местни маргинали (наркомани, алкохолици) окупираха територия и измислиха имената. Нищо повече и нищо по малко.

    Коментиран от #5

  • 4 Барчо

    39 24 Отговор
    Моторола става жива легенда само за година. Спец, части, Афганистан, Чечня и някои други точки. Изключителна подготовка в комплект с богат военен опит. Невероятен командир и съзидател. Всяка армия би се гордяла с такъв боец. За съжаление това е млада армия без задължителните и прилежащи подразделения като разузнаване и контра и т.н. По тази причина и не можаха да го опазят.

    Коментиран от #6, #69

  • 5 Барчо

    43 22 Отговор

    До коментар #3 от "Sergiy":

    Бе да те питам. Какво е това "путьо" дето все го пишеш? Да не ти викат така приятелите?

    Коментиран от #8

  • 6 Sergiy

    28 34 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    ;)) втори виц на деня изкара още един "работник" на путьо.
    "моторола" или павлов до 2014г. беше мияч на автомивки в Донецк.
    ;))) "легенда", Афганистан, спецчасти, Чечня, направо Виетнам ;)) БЛА_БЛА_БЛА, истинско забавления с вас трололове на путьо, ама наистина смях ;))
    цирк остава както виждам и клоуни продължават ;))

    Коментиран от #11, #63

  • 7 Диди

    24 32 Отговор
    E и какво сега,да опяваме Моторолата ли? А колко живота е унищожил тоя изверг,защъ не пишете? Сега са хванали украинско момче,и той под натиска на руснаците убийци,казва кой е наредил,убил ...еди кой си руски изверг. БАЩАТА НА УБИТИЯТ ТРЯБВАЛО СА ЗНАЕ КОЙ Е СТОРИЛ ТОВА....КАТО В ДЕТСКА ГРАДИНА.А БАЩАТА НА УБИТИЯТ УБИЕЦ,ЗНАЕ ЛИ КОЛКО НЕВИННИ ХОРА Е ИЗБИЛ НЕГОВИЯТ СИН. ИЗОБЩО СТАТИЯТА Е ПИСАНА ОТ КАКВА ОСОБА....НАЛИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ В ИЗТОЧНА УКРАЪНА СИ ВОДИ ВОЙНА. КАК МОЖЕ ДА СЕ КАЗВА ИМЕТО НА КОЙТО И ДА Е ,УБИЛ РЕСОФШЛСКИЯТ АФРЕСОР. АМИ ,ЧЕ КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА ЖО ПРАВИ.,ДА ГО ГАЛИ ЛИ? Тук става въпрос за живот и смърт. Убиваш го...иначе няма как да си оживелият. ОСТАНЕТЕ СИ ВЪВ ВАШАТА РУСИЯ,ИНАЧЕ ВИ ОЧАТВА ДАСЛУЖЕНОТО КАТО ТОЯ УБИЕЦ.

    Коментиран от #9, #16

  • 8 Бесен Язовец

    11 19 Отговор

    До коментар #5 от "Барчо":

    Така му казват на галено още от дете защото са знаели като порасне на кой бряг ще акостира и ще стане баш п.......а
  • 9 Бесен Язовец

    19 27 Отговор

    До коментар #7 от "Диди":

    Невинните са на сметката на твойте гисподари а не на сметката на Моторола и Москва а евалата на баща му сега на тоя Балов майка му ще бъде опечалена скоро.
  • 10 юрист

    20 32 Отговор
    Нещата са ясни- Украйна да прати украински спец части в Донбас и те да поизчистят малко терористи там! Мотороли- ботороли- ВСИЧКИ руски терористи в донбас трябва да бъдат неутрализирани! “...Публикувано във факти.бг: Бъдете уверени, че виновните няма да се скрият от наказание и то скоро ще ги настигне, заяви Захарченко....“ Терорист- идиот!:) Сред руските терористи няма нормални хора- само дегенерати. Нормален човек не може да стане терорист. А този “Азов“ да го отвлече в Киев, да го поразпитат малко и ще си изпее и майчиното руско мляко, освен това- ще посочи всичките си бивши и настоящи руски командири....

    Коментиран от #14

  • 11 Барчо

    22 28 Отговор

    До коментар #6 от "Sergiy":

    За путьото, разбрах, че така те викат тия дето те познават. Иначе тук се правиш на Сергейчо. Убаво.
    Ми чети бе! Ти дори и статията не четеш, а и видеото не гледаш, ама пишеш мнение. Долна американска подлога си ти. Иначе щеше прочетеш статията и да гледаш историята на човека, за когото се пише. А ти си пишеш дежурните неща, състоящи се от 30-40 думи. Може статията да е за глобалното затопляне, но ти пак същото.

    Коментиран от #60

  • 12 Диди

    22 28 Отговор
    До Язовец. А ти в кой твят живееш? Не Уграйна е в руска територия,а обратно. Е ТИ СМЕШНИКО,АКО РУСНАК ЗАСТАНЕ ПРЕД ТЕБ ЗА ДА ТЕ УБИЕ,КАКВО ЩЕ ПРАВИШ...ЩЕ ВДИГНЕШ РЪЦЕ,В ТВОЯТА ДЪРЖАВА.? ОТИДИ В КАРЛУКОВО ТИ.

    Коментиран от #17, #50

  • 13 Сало уронили

    30 19 Отговор
    Браво, сега да намерят и убийците на Гиви! Позорът на украинската хунта неофашисти- два батальона спряха дивизия и я направиха курбан! Когато не можаха да направят нищо в честна битка на фронта, пратиха терористи, за да премахнат славните командири! Почивайте в мир!

    Коментиран от #61

  • 14 Барчо

    24 21 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Ама Кукло, ти изобщо не си в час. Терористите бяха в центъра на Украйна и палеха, и убиваха, и унищожаваха всичко до което се докоснат. Те това са терористи, отвори си зъркелите. Гледай репортажите, нищо че са стари. Тогава имай тъпотата да кажеш, че са демократи. Те заради тия хората искат да се махнат от опеката на псевдо измислената държава Украйна.
  • 15 ААА

    14 0 Отговор
    Тези които участват в такива наказателни операции , мълчат като риби . Никой не ги знае , никой не ги подозира. Награждават ги при закрити врати -двама трима човека , и за което подписват един куп секретни документи, и ако се разчуе , ще бъдат елиминирани първо от своите, без значение от заслугите , правилата са такива. Някой най-вероятно се е направил там на мъж , и се е изхвърлил като еякулат на мокър пясък , без да има нищо общо с това. И сега ще си изпати заради голямата си уста. Двама висши украински служители бяха елиминирани , по е възможно те да са имали нещо общо, или може умишлено се насочва ответният удар по грешна следа , и да го отнесе там някой " жмуньо"
  • 16 Справедлив

    27 19 Отговор

    До коментар #7 от "Диди":

    Диди много наивен коментар....а колко живота унищожиха всеки един от Президентите на САЩ..-имаш ли поне малка представа??? Милиони ...милиони-само в Ирак са избити над половин милион деца от американската армия!!!!!! А тоя Моторола защитава дома и земята си-не той е отишъл в Киев с оръжие а те са отишли в Донбас да ги избиват..При такава ситуация как мислиш че трябва да постъпи един истински мъж...Много си далече от нещата и същността на проблема-затова се въздържай от толкова гръмки коментари. Давай го по-полека.
  • 17 Барчо

    16 16 Отговор

    До коментар #12 от "Диди":

    Така както са тръгнали да си трепят народа, докато стигнат да влезнат в НАТО, ще са град-държава. И още области са готови да се махат от измислената държава.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 юрист

    9 10 Отговор
    Коментар 18 е до коментар № 14
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬТ

    23 12 Отговор

    До коментар #18 от "юрист":

    Ти кога ще ми отговориш на въпроса -по кой закон на меж.право САЩ изби милиони мирни жители в Ирак??? По кой закон на меж.право във Виетнам използваха химическо оръжие-макар че е забранено с конвенция??? По кой закон САЩ използваха бомби с обеднен уран в Сърбия и фосфорни бомби????......КОГО трябва да наричаме терористи???--май САЩ...
  • 22 юрист

    16 23 Отговор
    Украинската държава има законното право да залови всеки руски терорист, находящ се на територията на Украйна, да го съди, да го осъди, а и да му наложи и смъртно наказание- ако то е част от законните наказания в Украйна. Нека да си вършат работата хората, а след време ще се разбере резултата от работата им- спецификата на самата им професия е такава...

    Коментиран от #24, #27, #28

  • 23 Везнев

    14 12 Отговор

    До коментар #18 от "юрист":

    Ти в момента разбра ли какво написа.Подстрекателство към тероризъм. Давай все така. Копито продължава.

    Коментиран от #30, #33

  • 24 ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬТ

    11 11 Отговор

    До коментар #22 от "юрист":

    Чакам ти отговора-съдържателен и с конкретика.
  • 25 Смърт за окупаторите

    23 20 Отговор
    Моторола ,после и Гиви -смърт за окупаторите !


    Слава Украине! Героям слава!

    Коментиран от #26

  • 26 Хаахххххааааааа

    17 16 Отговор

    До коментар #25 от "Смърт за окупаторите":

    Толкова сте герои че ви направиха диви и щастливи-факт..
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬТ

    12 15 Отговор

    До коментар #22 от "юрист":

    Къде се скри юристе??? Чакам адекватно обяснение. ДО Везнев. Това е добра идея. Копиране на нейните ком. и след това съд по пълна програма. А и за Диди-там в Германия ще е още по-лесно. Там за нейните коментари най-малкото ще я одрусат със яко пари. Колективен иск и е готова.

    Коментиран от #35

  • 29 Смърт за окупаторите

    9 12 Отговор
    Ще се увеличи Груз 200 скоро


    https://www.youtube.com/watch?v=3uPFCVeYp2U
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 юрист

    15 21 Отговор

    До коментар #23 от "Везнев":

    Твърдя, че НАД ПОЛОВИНАТА руски “ветерани“ в СОК Камчия, са РУСКИ ДЪРЖАВНИ ТЕРОРИСТИ! Твърдя, че е време България да си получи обратно 100% собствеността върху СОК Камчия и да изгони като нежелани лица всички руски терористи, находящи се на територията на България, независимо в чия собственост се намират. А другите ти смехории ги оставям без коментар:)

    Коментиран от #36

  • 34 Че Гевара

    18 15 Отговор

    До коментар #30 от "юрист":

    Сигурнали си че точно така ще стане? Стара фашиско
  • 35 Везнев

    11 13 Отговор

    До коментар #28 от "ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬТ":

    Диди няма да се размине само с глоба. За призив към ненавист на етническа основа в Германия ще има огромни проблеми. Макар че смятам,че това нейното е от наивност,опитва се да подражава на "юрист". Не би било хубаво това,просто тя е много млада.

    Коментиран от #37

  • 36 Трол

    15 11 Отговор

    До коментар #33 от "юрист":

    Може да тВЪРДиш квот си щеш, туй ще да е защото отдавна не си виждала твърд.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 юрист

    7 11 Отговор
    Коментар 38 е до коментар 35. И, № 35- не се шегувам.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 юрист

    9 16 Отговор

    До коментар #40 от "ТурисТТракторисТ":

    “...Публикувано във факти.бг: Прекалено си семпла за адвокат, още повече за да държиш реч на гладък немски в съд....“ каза руският държавен трол, докато отпиваше от руският природен газ, примесен с одеколон Тройной- единственият достъпен лукс, който бе научил по време на живота си в русия от времето, когато русия беше просто ссср:D:D:D

    Коментиран от #44

  • 42 Диди

    7 11 Отговор
    До пост 35
    Везнев,кое те вълнува?

    Коментиран от #43

  • 43 юрист

    6 15 Отговор

    До коментар #42 от "Диди":

    Написах му, че ако пробва да ти създаде правни проблеми в германия или се опита да те заплашва или преследва, лично ще се заема безплатно с правната ти защита, а нещата ще са още по- лесни, ако си и запазила българското си гражданство. Той май не остана доволен от тези мои коментари:)
  • 44 ТурисТТракторисТ

    4 6 Отговор

    До коментар #41 от "юрист":

    Важното е, че ме разбра.

    Коментиран от #47

  • 45 Диди

    6 13 Отговор
    До пост 40
    Хайде сега ти умнико да кажеш какви расистки изрази съм писала и най вече какво наказание ще получа ?
  • 46 стоян

    13 16 Отговор
    Пак сбирка на всички Руски агенти и тролове
  • 47 юрист

    10 17 Отговор

    До коментар #44 от "ТурисТТракторисТ":

    Бръм- бръм...Кацнал руски бръмбар на трънка и започнал да мрънкааа....:) Обаче- една на американска мухобойка й станало скучно и решила да се разнообрази. Просто се стоварила рязко върху руският досаден торен бръмбар и той- хоп- взел, че се обърнал по корем и след това умрял :D:D:D
  • 48 no name no face no number

    13 10 Отговор
    американските подлоги. вече пълнят памперси.
  • 49 Диди

    8 14 Отговор
    А руските подлози и памперси нямат,с..ат си в гащите.А какво е памперс,дори това не знаят.
  • 50 Комунист

    9 10 Отговор

    До коментар #12 от "Диди":

    Крайно време е руската армия да влезе в Украйна и да оправи прозападно настроените хора и да спре да се съобразява с международната общност

    Коментиран от #52, #54, #70

  • 51 Диди

    8 16 Отговор
    Ха ха. Ама на руснаците не им отърва,защото знаят,че ще ядът пердаха.

    Коментиран от #53, #72

  • 52 юрист

    7 12 Отговор

    До коментар #50 от "Комунист":

    “....Публикувано във факти.бг: и да спре да се съобразява с международната общност..“ Да, но това е НАРУШЕНИЕ НА РУСКАТА КОНСТИТУЦИЯ! УУУУ- НЕ ТЕ Е СРАМ- изискваш нарушаване на една конституция! http://www.constitution.ru/10003000/10003000-3.htm
    Статья 15 4. Общепризнанные принципы и нормы международного права и международные договоры Российской Федерации являются составной частью ее правовой системы. Если международным договором Российской Федерации установлены иные правила, чем предусмотренные законом, то применяются правила международного договора.**********************************
    Хахахахаа- а сега де:D КАК МОЖЕ ДА НЕ ПОЗНАВАШ СЪДЪРЖАНИЕТО НА СОБСТВЕНАТА СИ КОНСТИТУЦИЯ, а? :D
  • 53 Комунист

    12 9 Отговор

    До коментар #51 от "Диди":

    Няма да ядат пердаха а ще размажат натовските войски как изобщо си вярвате евроатлантиците вашите армии са наемници които работят за пари и си гледат живота при парва трудност ще подвият опашка
  • 54 юрист

    8 13 Отговор

    До коментар #50 от "Комунист":

    Отделно- коментарът ти установява съставомерност на изпълнителните деяния на чл.407 и чл.408 от НК- Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години. Чл. 408. Който пряко или косвено, чрез печат, слово, радио или по друг начин се стреми да предизвика въоръжено нападение от една държава върху друга, се наказва за подстрекателство към война с лишаване от свобода от три до десет години. http://lex.bg/laws/ldoc/1589654529 Ако модераторът не изтрие твоят коментар като съставомерен по чл.407 от НК , значи е съизвършител на престъплението , извършено от теб- чл.407 и чл.408 от НК. За сега само посочвам на модератора това- онова, но следващият път ЛИЧНО ще сезирам прокуратурата, защото това престъпление е от общ характер...

    Коментиран от #55

  • 55 ТурисТТерорисТ

    12 7 Отговор

    До коментар #54 от "юрист":

    И ще му обгазиш краекожието като сезираш прокуратурата, особено като минава през VPN или прокси. Изобщо си ялов адвокат, висенето ти тук говори ясно за липса на ангажименти, което е нормално.

    Коментиран от #57

  • 56 юрист

    8 11 Отговор
    Какво стана с „блюстителя на човешките права“ с ник “Везнев“?;) Де го този разбирач на българското и германското наказателно право- обща и особена част и наказателен процес, да се изкаже по съставомерността на съдържанието на коментар № 50? ;) Защо СЕГА не се изкаже по повдигнатият от мен въпрос,м? ;) Щото е много лесно от позицията на руски трол да се защитават руските човешки права и свободи, но когато руските държавни кибервойници ОТКРИТО извършват поне ДВЕ ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, с наказуемост лишаване от свобода повече от 5 години, си мълчи или се прави, че не пише в нета и ни предава “гъбен мениджмънт“, м?
  • 57 юрист

    8 11 Отговор

    До коментар #55 от "ТурисТТерорисТ":

    Не на него, бе, руски дурак- НА ПОМАГАЧА МУ- СЪИЗВЪРШИТЕЛ- СОБСТВЕНИКА НА ТОЗИ САЙТ- РЕЗОН ООД, който е БЪЛГАРСКО юридическо лице:D Нали не си забравил, че съм адвокат, вписан в САК? http://www.sak-sas.bg/ Нека да припомним - https://fakti.bg/terms
    ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА FAKTI.BG
    Чл.1. Fakti.bg е информационен сайт, собственост на „РЕЗОН” ООД, ЕИК: 121184622, рег. по ЗДДС: 121184622, с адрес гр. София, ул. „Карнеги” 11 А, ет.4. "РЕЗОН" ООД е част от търговските дружества, обединени под търговската марка "РЕЗОН МЕДИА", предлагащи печатни, рекламни услуги и разработка на сайтове.
    РАЗРЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ. ПРИЛОЖИМО ПРАВО
    Чл.11. Всички възникнали спорове в отношенията между посетителите на сайта Fakti.bg и „Резон ООД” по повод ползването му се разрешават по взаимно съгласие, а ако такова не се постигне, пред компетентните съдилища в гр. София, съобразно приложимото българско законодателство.
  • 58 Диди

    6 10 Отговор
    Не си заслужава,елементарни са. Повечето от тях не им харесва,че жена ги конфронтира с неща,на които не могат да отговорят.

    Коментиран от #59

  • 59 юрист

    7 9 Отговор

    До коментар #58 от "Диди":

    И все пак- нека поне един да си понесе наказанието! Иначе- да- бесни са, че не всички жени са “кифли“, “кукли“ и т.н. и в това си женомразство се обединяват без проблеми и русофили, и русофоби...Което говори много точно за сексуалната им ориентация;)

    Коментиран от #62

  • 60 Sergiy

    7 12 Отговор

    До коментар #11 от "Барчо":

    какво "глобално затопляне" смешник ;))
    Аз ти казах истина за този изрод ("моторола"-павлов)- беше мияч на автомивки в Донецк, а не спец. части, Афганистан и др.простотии, които си написал, дори Афганистан вкарал си, подлого на путьо.
    тоя палячовец роден 1983г. какъв "Афганистан" ? ;))),
    Затова ти написах, че вече толково лъжеш/измислиш, че няма накъде повече ;)))
    другият "боец" на "спец части" който мина "Афганистан" по вашите думи на трололове ;)) (толстих- "гиви") както го знаят бандити и др.изроди роден 1980г.-беше хамалин в супермаркети в Донецк.
    Голямите смешници, трололове на путьо, праскате измислици, а след това не знаете как да се извъртите ;))
    Един мияч, вторият хамалин и др. в сумермаркети ;))
    спец.части "Афганистан" ;))))))
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Kcaniba

    10 8 Отговор

    До коментар #6 от "Sergiy":

    Путьо, суз ма!!!
    Свобода за Малоросия!!
    КОСОВО МОЖЕ, МАЛОРОСИЯ НЕ МОЖЕ!!??

    Коментиран от #65, #68

  • 64 Диди

    4 10 Отговор
    Сергеи,успокой се.Колкото и да им казваш някои неща,те няма да те разберат,а ще пишат празни приказки,ще те обиждат,защота не знаят как да си помогнат.

    Коментиран от #67

  • 65 юрист

    8 10 Отговор

    До коментар #63 от "Kcaniba":

    малорусия ли? Какво е това? Руски терористичен цирей? Споко, путлеристанец- НИКОЯ ДЪРЖАВА не е признала този руски терористичен цирей, забит в тялото на Украйна, за новосъздадена държава и ЕС и сащ НЯМА да го признаят:D Но иначе доказахте на всички, които четат коментарите ви, че сте руски кибервойници от путлеристанската армия- жалки, долни, необразовани, гнусни, пълни с омраза към всеки неруснак! ОБИЧАЙНО БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЕ СМЕ МРАЗИЛИ УКРАИНЦИТЕ- схващате ли, тъпи тролове? Няма как да мразим хора, които си защитават държавата от руският терорист путлер!
  • 66 Барчо

    8 6 Отговор

    До коментар #61 от "Sergiy":

    Съгласен съм с критиката. Грешка. Сега попрегледах по-подробно историята му и за Афганистан не съм прав. Но все таки той има доста цветна военна история за краткия му живот. Създава доста добра бойна единица. Хората в Донецк се изказват много ласкаво както за бойните му качества, така и за човешките. Материали в нета бол. Зависи кой какво ще прочете и на кое ще повярва.
  • 67 Sergiy

    6 11 Отговор

    До коментар #64 от "Диди":

    мерси, иначе 99,999% от време съм спокоен, особено с тези смешници, те не стават за нищо, това е ясно, обаче време от време, когато имаме време, да ги слагаме на тяхно място, а те го знаят много добре, защото това място- е тяхна природна среда ))))
  • 68 Барчо

    14 7 Отговор

    До коментар #63 от "Kcaniba":

    Време е Порошенкото да поиска да му подарят американците няколко химически бомбички, да ги взриви в центъра на Киев и да обвини Донецк, Луганск и Крим. Това е изпитана рецепта. А и какво му пука за хората. Важното е шоколада да върви.
  • 69 Ловеца на поршета

    4 7 Отговор

    До коментар #4 от "Барчо":

    Не се отчайвай!!! Те след Моторола пък може да си имат Самсунг, Хуауей, Леново и т.н!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Т.а.и.б.а.в.м.а.м.а.т.а

    6 6 Отговор

    До коментар #51 от "Диди":

    Мусор

    Коментиран от #73

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 юрист

    5 9 Отговор
    Reuters: Директорът на АНС на САЩ не мисли, че моментът е подходящ за взаимодействие с Русия в киберсигурността 23 Юли 2017 | 01:08 | Агенция "Фокус" Директорът на Агенцията за Национална Сигурност на САЩ, Майк Роджърс отрече вероятността Русия и САЩ да имат общ кибер-екип, предложение обсъждано между президентите на Русия и САЩ, Владимир Путин и Донълд Тръмп, предаде Reuters.Отказът се основава на предположението на американските разузнавателни служби, че Русия се е намесила в изборите за президент на САЩ през 2016 г., помагайки на Доналд Тръмп да спечели.**********************
    Руските тролове не случайно се изпокриха:D:D:D
  • 75 Диди

    5 9 Отговор
    Ушанките вече са пияни и хъркат.
  • 76 юрист

    5 7 Отговор
    Ахахаха- знаех си аз, че ще има новини тази нощ:) „РИА Новости“: Конгресът на САЩ публикува законопроекта за санкции против Русия
    23 Юли 2017 | 02:00 | Агенция "Фокус" Законопроектът предвижда да съкрати максималния срок на пазарно финансиране на руските банки, които се намират под санкции на 14 дни, а на санкционираните компании от нефтогазовия сектор – на 30 дни. Документът също така предвижда, че президента на САЩ ще може да налага санкции на лица, които имат намерение да вложат в строителството на руски експортни тръбопроводи повече от пет милиона долара за година или един милион долара наведнъж. Под удар попадат също така лицата, които предоставят на проекта услуги, технологии или оказват информационна поддръжка. САЩ продължава да противодейства на строителството на газопровода „Северен поток-2“, заради „лошото въздействие върху енергийната сигурност на ЕС, развитието на газовия пазар в Централна и Източна Европа и заради енергийните реформи в Украйна“. Авторите на документа също така имат намерение да направят приоритет, на администрацията на САЩ, износа на американски енергоресурси в Европа, за да „защитят енергийната сигурност на съюзниците“.Заедно с това Конгресът смята, че няма нужда да се налагат нови санкции в сферата на сътрудничеството между САЩ и Русия в космоса, за да не навредят на НАСА.****СУПЕРНОВИНА ЗА БЪЛГАРИЯ КАТО ЧЛЕН НА ЕС! АМЕРИКАНСКИЯТ ВТЕЧНЕН ГАЗ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ПРИ НАС НА ЦЕНА, ПО-НИСКА ОТ ТАЗИ НА ГАЗПРОМ ЗА РУСКИЯТ ГАЗ:D:D:D Ча
  • 77 Диди

    5 8 Отговор
    Ето това вече е новина за русофилите,жалко че вече спят,иначе щяха да бъдат доста ядосани.И щяха да плюят по Америка.

    Коментиран от #78

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: