24 Юли, 2017 15:16 8 426 66

Брутален въргал между руски банди (ВИДЕО)

  • русия-
  • въргал-
  • банди

Видеото се разпространява в социалните мрежи

Брутален въргал между руски банди (ВИДЕО) - 1
Снимка: Facebook

Уникално видео бе разпространено в мрежата от руски потребители, пише Блиц.

На него се вижда как две враждуващи банди се подготвят за бой, а после се нахвърлят едни върху други.

Гледката е страшна, само за секунди едните помитат другите и буквално ги смилат


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде ся

    27 2 Отговор
    Много спортсменски бой

    Много бяха с ръкавици и др. предпазни средства и самото им поведение. Някой като го понабият по сериозно го оставят.

    Ако беше сериозно щеше да има много по сериозни рани и травми.

    Коментиран от #3

  • 2 Пазарен Либерализатор

    24 2 Отговор
    Руската душа е безкрайна :D
  • 3 ЪВД

    7 14 Отговор

    До коментар #1 от "Айде ся":

    мдаа..ама е ''несериозен'' боя нали? На 1:47 единия скача на главата на другия.. няколко пъти ..

    Ти идиот ли си?
  • 4 Ее не е така

    40 5 Отговор
    Г-н Стойчев, това е така нареченият: "бой стенка на стенку"-всеки може да го види в интернет. Доста е популярно в Русия сред младежите, когато хормоните кипят. Всъщност боят има правило - предаваш ли се, те оставят, но ти повече не ставаш да се биеш (пленен си), победител е онзи отбор, който "плени" всички противници. Това не е бой на МУТРИ, след подобни боеве много от тези младежи стават приятели доживот. Много съм разочарован от определението им като БАНДИ - това не са бандити!

    Коментиран от #17

  • 5 Хихихи

    34 7 Отговор
    Ще ги поканим да подкрепят протестите в Асеновград другия път. На нас българите като не ни стиска, то поне братушките са войнствен народ. Те във Франция какъв бой биха англичаните, та камо ли тук сиганите от махалата! Хихихи
  • 6 петър

    13 35 Отговор
    само трудови лагери за тия маймуни
  • 7 панов

    14 29 Отговор
    разбираемо е защо рускините са напълнили нета с предложения за женитби някой да ги изкара от тази кочина

    Коментиран от #12, #19

  • 8 Пеньо

    9 12 Отговор
    Културна ежедневие в сортира.

    Коментиран от #15

  • 9 Ооо стенка в стенку

    24 4 Отговор
    Хаха, това е древно-руска забава! Едно време още преди Петър Велики, зимата като замръзне реката и си организирали такива тупалки младежите от двата бряга )) Сега се събират поравно младежи от два квартала, правят тупалката, после който е за болница го карат, а другите отиват да си правят купона в руска баня да се опердашат и с метличките или на сауна... Обикновено ги правят тея битки зимата, защото тогава навсякъде лед и сняг, веднага слагаш на раната и другата седмица ти е минало. Таа тъй де, не са бандити - скучно им е на пичовете, ааа тва дето им скачат на главите - не се ли предаваш те бият докато се предадеш.
  • 10 БОЙ В РАМКИ

    25 5 Отговор
    След приключване на страстите, не се показаха своеволия и безчинства а нормално отношение. Дори боят прекрати без съдия. Присъстващите бе публика която не се включва в предварително договорената схватка. Боят беше по мъжки и приключи когато съпротивата отсреща прекрати. Нищо обаче не ще им попречи заедно да защтят народ и родина ако се наложи. В Русия се усройват такива доброволни боеве , по двойки за време, на открито, върху пясък със съдия и медик. Боевете на UFC са още по-жестоки. Да, ще ги поканим у нас не за разправа с циганите а с тези които ни докараха всички да се чувстваме цигани.

    Коментиран от #13

  • 11 Абе журналисте...

    18 3 Отговор
    Абе информирайте се преди да пишете простотии...това е традиция от векове---нарича се "Кулачние бои -стенку на стенку'...или преведено е -юмручен бой-стена срещу стена...Това че някои не спазват правилото да не се бие паднал участник е друг въпрос. Това журналистите наистина търсите еФтината и жилта сензация.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Справедлив

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "БОЙ В РАМКИ":

    Организираните боеве на пясък се наричат"Стрелка". Излизат и се бият само хора от публиката-Тубата е пълна с техни клипове.
  • 14 стоян георгиев

    4 19 Отговор
    кви традиции кви пет лева?тва е англииска култура вкарана в руска употреба като нощните вълци.ства въпрос за футболни агитки ако бяхте наблюдавали внимателно преди кютека те се обозначаваха.всъщност цялата история е вече демоде на запад щото футбола разчита на това което се показва на терена ,а не на това дето показват агитките .между другото тези боеве са и международни и за мъка на путинофилите наи-добри са обикновенно поляците.пишете мма 5 в нета и гледаите има световно първенство даже участват предимно северни народи англичани,руснаци,поляци,литовци шведи...
    https://www.vbox7.com/play:f37a5e1043
  • 15 Съни

    15 5 Отговор

    До коментар #8 от "Пеньо":

    По-добре младите мъже да участват в "стенку на стенку" отколкото на Прайда--ти не мислиш ли така???
  • 16 ААА

    16 4 Отговор
    По добра гледка е от гей-паради. Всеки там е по собствено желание , да премери сили. Може да не е интелектуално възвишено , но от такива житейски уроци се възмъжава, и растат топките, по естествен начин. Тежка гледка и за потенциални чужди завоеватели.Така утре без страх , ако се наложи ще бият и тях. В руската казарма, до колкото ми е известно има обучение по ръкопашен бой, и се бият един срещу един , както и накрая един срещу пет. И това не е само част от руската самобитност и култура. Имам такива спомени как на младини сме се били на групи градът срещу квартала, а един образ дето ми пукна тиквата с камък и до днес ми е истински приятел.
  • 17 Барчо

    14 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ее не е така":

    Абсолютно си прав. Такива боеве съм гледал преди 8 години на живо в подмосковието. Невероятно спортменство и разбиране. А някой да забеляза кръв? Аз не. Изпусна обаче да кажеш, че падналия отбор черпи по бира в предварително определено заведение. Не концентрат, а задължително по бира и то по една. След това кой откъде е. Така от доста години правят и спортните агитки. Решават кой е по-по-най по този начин. С отбрани момчета не повече от 25 от страна.
    Имам чувството че тук не се допроучват с подробности материалите въз основа на които се пишат статиите, или нарочно се пишат по този начин, което пък е по-лошия вариант.
    Успех
  • 18 Реално

    24 5 Отговор
    То затова 200 руски футболни фена ошамариха половин стадион англичани на Европейското в Франция-защото са мъже-а не меки китки.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 стоян георгиев

    8 13 Отговор
    ДОБРЕ ЩЕ ГО ПУБЛИКУВАМ ПАК.ПОЛЯЦИТЕ ПРЕТРЕПАХА РУСНАЦИТЕ В ТРАДИЦИОННИЯ РУСКИ БОИ НЯКОЛКО ПЪТИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО.
    И СЕГА КВО?ЗНАЧИ ПОЛЯЦИТЕ СА ПО-ГОЛЯМАТА РАБОТА ,НИЩО ЧЕ НИКОИ НЕ Е БИЛ В ПОЛША ДА ГЛЕДА КАК СЕ БИЯТ ТЕХНИТЕ АГИТКИ .ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ГЕОВЕТЕ РУСКИТЕ ТАКИВА НЕ СА НИТО О-МАЛКО НИТО ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ЗАПАДНИТЕ .МОГА ДА ВИ ДАМ ПОНЕ 10 ИЗВЕСТНИ ТАКИВА ДЕТО НЕ СЕ КРИЯТ И СА ИЗВЕСТНИ В РУСИЯ.
  • 21 СЛАВА РОССИИ

    13 6 Отговор
    СМЕЛО МЪЙ В БОЙ ПОЙДЕМ И КАК ОДИН УМРЕМ ЗА ПРАВДУ ЕТУ. Путин го каза в Сочи пред децата : нужни са качества като трудолюбие, съзнателност, честност, любов, всеотдайност и патриотизъм. А Ботев: "Силно да любиш и мразиш". А какво има днес от туй у нас?

    Коментиран от #22

  • 22 Ами Стояян Георгиев каквой

    7 6 Отговор

    До коментар #21 от "СЛАВА РОССИИ":

    Нациоален позор.
  • 23 стоян георгиев

    4 12 Отговор
    ето как ги пребиха и хамериканските геове ,а уж било бои за стенку или как там го наричат.много срамно да те бият американците на твоя национален спорт .
    https://www.youtube.com/watch?v=8pdoGoo596o

    Коментиран от #24

  • 24 Очо

    12 5 Отговор

    До коментар #23 от "стоян георгиев":

    едно е да са тренирани професионално-друго е да се събере махалата и да се млатят защото това им е традиция. Във всеки спорт има победители и победени-а тук става въпрос за масова народна традиция...

    Коментиран от #34

  • 25 Белов

    12 4 Отговор
    На световното първенство по футбол бяха по-добри,въпреки значителният превес,на ангичаните
  • 26 Белов

    10 4 Отговор
    На световното първенство по футбол бяха по-добри,въпреки значителният превес,на ангичаните
  • 27 юрист

    7 16 Отговор
    Хахаха- те това са руските ненормалници:) Вместо да учат или работят, се млатят:):):) Сега ми е ясно защо уж русия е с 150 милиона души население, а няма кой да направи една иновация и да изобрети руски газови турбини, за да не ги купуват от “еврогейският, фашистки, гаден Запад“ и сименс:D:D:D И да - чисти БАНДИ са-няма какво да се залъгваме!

    Коментиран от #28

  • 28 Хихихи

    15 7 Отговор

    До коментар #27 от "юрист":

    Бандити ама с топки, а не иновационни гейове! Хихихи

    Коментиран от #29

  • 29 юрист

    7 17 Отговор

    До коментар #28 от "Хихихи":

    Топките, драги, ги има моят съпруг, а не келеши като тези на снимките:) Моят съпруг обучава лица на подобна възраст, понял?:) И 50 човека го слушат и изпълняват наставленията му! И преди да си казал нещо- аз съм хетерожена, с съпругът ми е хетеромъж- БЪЛГАРИН, понял?
  • 30 Хихихи

    16 6 Отговор
    Хайде прати го мъжлето ти там, да видим колко време ще му се задържат топките между краката или ще ги изплюе на стафиди след втория ритник. Защо изобщо даваш мъжа си за пример, дръж си го за себе си и 50 дето го слушат.

    Коментиран от #31, #32, #33

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 стоян георгиев

    5 14 Отговор

    До коментар #24 от "Очо":

    то тва е смешното ,че уж национален спорт ,а те млатят разни геове американци и поляци.толко ли не успяха руснаците да го научат като толкова много го тренират като национален спорт?оказва се че народи дето не им е национален спорт са по-добри в него.демек нещо не се връзват празните ви приказки колко се били изградили руснаците като корави от този тип масови мелета.иначе истината е прозаична ,тва са хора без работа и без переспектива в живота,загубени душици .руснака не е по-малко талантлив от останалите европеици ,но поради тази порочна структура в обществото е беден и болен и живее до 50.не мога да си представя че нормален човек ще се събира с други такива и ще се млати като животно по разни полянки.ако си сърцат и ти се напряга има ръгби има бокс има мма ,но тва е напълно комплексарска история.да ти скачат върху главата и да ги черпиш после с водка.и глупостите дето било благородно и не биели след като си бил паднал може да си ги опровергаеш сам като гледаш именно тва видео.

    Коментиран от #36, #42, #48

  • 35 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 13 Отговор
    Понякога си мисля че хитлер е бил прав че това са диваци
  • 36 юрист

    5 13 Отговор

    До коментар #34 от "стоян георгиев":

    ++++++++++++++++++++ Поздрави за съдържанието на целия коментар!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 копеле

    9 3 Отговор
    Ааааааа това ме изкефи максимално, евала коп...та
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Очо

    13 4 Отговор

    До коментар #34 от "стоян георгиев":

    Стояне май на теб трудно ще ти се обясни--видеото което си дал е между ММА бойци и Самбо...това е спорт..а тук става въпрос за традиция. В спорта са професионалисти-а в случая обикновенни млади хора-----схващаш ли разликата??? Мога да ти дам хиляди клипове как руски професионални спортисти печелят единоборства-но това не омаловажава победеният като спортист. Ти ми пееш едно и също като папагал--я по добре ми кажи защо тук ти викат господин "ТО"...или някой друг ще ми обясни. Аз се досещам-ама ми е интересно какво ти ще кажеш???

    Коментиран от #47, #52

  • 43 Хихихи

    10 3 Отговор

    До коментар #41 от "юрист":

    Да заповядат, ама и ти ела с тях. Хихихи
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 юрист

    8 8 Отговор

    До коментар #42 от "Очо":

    “...Публикувано във факти.бг: а тук става въпрос за традиция....“ Да, де- човекът ясно ти написа, че тази “традиция“ е за неграмотни необразовани лица, които нямат НИКАКВИ трудови ангажименти, НЕ ПЛАЩАТ данъци, и ги избива на ПРОСТОТИЯ и масов бой! В България това се нарича ХУЛИГАНСТВО и причиняване на средна или тежка телесна повреда. Защо НОРМАЛЕН човек да си самопричинява това?! Поради каква логика?! Дай само ЕДНА смислена причина какво се доказва чрез зре,лището от видеото? Че тинейджъри са “много корави“? Че то ВСИЧКИ тинейджъри по света- ако са здрави- са корави- защото тялото им бъка от хормони на макс и са много по-силни, по -здрави, по- издържливи от хора на напр. 40 годишна възраст. И? Кажи сега- какво и на кого доказват тези хлапетии, като се млатят така? За какво го правят? Какви качества развиват чрез този масов бой?!

    Коментиран от #49

  • 48 Съни

    10 4 Отговор

    До коментар #34 от "стоян георгиев":

    Я ти тука ли си стоян-деса-или просто ТО. Пак ли се правиш на умен. Да не си сментл прашките със бекини та набираш смелост?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 юрист

    5 9 Отговор

    До коментар #49 от "Абе овчи":

    “...Публикувано във факти.бг: ,а като в САЩ имат традиция да се бият в кални локва...“ Посочи ми колко БЪЛГАРИ практикуват този “спорт“ и КАКВИ СА БЪЛГАРСКИТЕ ЕТНИЧЕСКИ ТРАДИЦИИ- ПРИ НАС, БЪЛГАРИТЕ, ИМАМЕ ЛИ ТАКОВА БЕЗСМИСЛЕНО НЕНОРМАЛНО МЛАТЕНЕ НА МЪЖЕ С МЪЖЕ ПО ГЛАВИТЕ? НЕ, НЯМАМЕ! НЕ СЛУЧАЙНО БЪЛГАРИТЕ СМЕ ИЗВЕСТНИ С УЧЕНОЛЮБИЕТО СИ И ЗНАЕМ НА КАКВО ДА ЗАЛОЖИМ В ЖИВОТА! Ей за това накратко става въпрос! За българина напр. е геройство на Йордановден да разчупи леда и да направи мъжко хоро в ледените води на реката, но ЗА ЗДРАВЕ И В ИМЕТО НА СВЕТЕЦА, А НЕ САМОЦЕЛНО! А видно от видеото, при руснаците не е така!
  • 51 юрист

    3 11 Отговор
    Ето какви са БЪЛГАРСКИТЕ традиции!
    https://www.youtube.com/watch?v=Yf-rqtOjolY
    ТОВА е проява на МЪЖКАТА СИЛА НА БЪЛГАРИНА, а не безсмисленото млатене по горната глава и безсмислени побоища! Българският народ е много по-мъдър и по-умен, за колкото го мислят ушанките!
  • 52 стоян георгиев

    6 8 Отговор

    До коментар #42 от "Очо":

    очо,очо....самбо срещу мма .тва че го пише в заглавието не значи че е така.тва е мма 5 или бои по петима ,подобно на видеото с руснаците,само че тук е международно.в статията някви дето разбират колкото теб са го нарекли мма срещу самбо,демек руското самбо срещу американския мма ,но всъщност си е бои в групи.тва че руснаците печелят в много единоборства не променя ситуацията че именно в кютека дето тук група руски тролове лъжат че бил руски национален именно там са по-слаби от други държави дето нямат такива традиции.тва ако беше вярно е все едно българите да загубим надиграване на ръченица от поляците да речем.смях.

    Коментиран от #53, #54

  • 53 Да го кажем направо

    8 6 Отговор

    До коментар #52 от "стоян георгиев":

    Оооо господин ТО ти пък от кога започна да разбираш от самбо и мма..на теб стихията ти са Прайдовете..
  • 54 Абе празни кратуни сте

    10 5 Отговор

    До коментар #52 от "стоян георгиев":

    Ти си уникален пич-ти правиш ли разлика между национален спорт(както ти казваш) и национални традиции...или трябва да ти я обяснявам?...Айде немам време да се занимавам с меки ръчички ...

    Коментиран от #55

  • 55 стоян георгиев

    9 8 Отговор

    До коментар #54 от "Абе празни кратуни сте":

    кво руско национално има в боя между футболните агитки?може ли да ми обясниш?тва дето е на видеото е организиран бои между футболни агитки.
  • 56 юрист

    7 10 Отговор
    Всички руски тролове защитават руското безсмислено млатене като вид „руски национален спорт“. Освен мен и ник “Стоян Георгиев“, други българи под тази статия не са писали....Пфуууу- развоня се на кал, мръсотия и руско крепостно селячество....

    Коментиран от #57, #63

  • 57 Ттттттт

    10 6 Отговор

    До коментар #56 от "юрист":

    Не
    ..развоня се на краварска тор и пот на роби..-моля не пиши повече...

    Коментиран от #58

  • 58 юрист

    10 12 Отговор

    До коментар #57 от "Ттттттт":

    Обичайно с руските крепостни роби не комуникирам- нямаме един и същ граждански статут, а не подкрепям неравностойната комуникация. И да- наистина МНОГО МИРИШЕ на руски азиатски крепостни обичаи- в безсмисленото меле оцеляват най- силните, и веднага руският местен барин ги взема за прислужници в имението си....Общо взето, ТОВА е единственият смисъл на зрелището от видеото...А- да- този обичай е АЗИАТСКИ, защото в основата му стои азиатският начин на мислене . Според европейският начин на мислене, ако човек има две санкции с цветя и едното цвете е по-дребно, то европеецът ще вложи повече грижи в по-дребното и клюмнало цвете, за да го изправи и да стане то като по-жизненото цвете от 2рата саксия. Според азиатският начин на мислене обаче, се изхвърля сакцията с по-нежизнеспособното цвете и се хвърлят всички усилия за още по-бурно развитие на по-жизненото цвете...

    Коментиран от #61, #62

  • 59 аууу

    2 4 Отговор
    МАЙМУДЖИЛЪК :)
  • 60 Мършата

    2 6 Отговор
    Бронирано беемве, газим, резултата: мърша! Мога да мина два три пъти да нема здрав кокъл!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Kcaniba

    2 3 Отговор

    До коментар #56 от "юрист":

    Много сте робите туке...
    Рая!!!
  • 64 ЗЪБОЛЕКАР

    0 4 Отговор
    Лично съм организирал подобни битки, само че вместо ръкавици оборудвах момчетата с боксове!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор
    Руснаците са пичове
    големи хулигани
    този бой беше предварително планиран
    след боя са си приятели естествено
    руснаците са много задружни
    имам приятел който живее в Балтимор САЩ
    една вечер влизат 3 ма черни в бара където е отседнал
    и почват да правят обир и бой
    като стигнали до него го попитали какъв е
    на моя му светнала крушката и казал РАШАН
    И онези като чули че е руснак го оставили и офейкали
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания