Last news in Fakti

28 Юли, 2017 19:45 1 834 4

Трагедия с бежанци в Турция

  • турция-
  • бежанци-
  • лодка

Има седем загинали

Трагедия с бежанци в Турция - 1
Снимка: БТА/AP

Седем души загинаха, след като лодка с бежанци потъна край Турция, съобщи агенция „Анадола“.

Лодката е превозвала бежанците към гръцките острови. Загинали са пет деца и две жени. Инцидентът е станал край курорта Чешме в Измир.

Деветима души са били спасени. Сред тях има четирима иракчани, двама сирийци и трима сомалийци. В момента се издирват трафикантите, за които се счита, че са изоставили лодката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    5 1 Отговор
    Трагедия е когато Титаник потъна. Това си е идиотщина. Чалмарите много добре знаят, че се качват на черупка. И къде са многото сирийски бежанци? 2 към 7 в полза на несирийците. Чалмите продължават да трупат "критична маса" през Турция за Европа. Докога?

    Коментиран от #3

  • 2 Хасан

    5 0 Отговор
    Меркел ги покани и ще продължават да прииждат...ще ги заселят в обезлюдени райони...
  • 3 Troqn

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Барчо":

    Do kogato vzemat kakvoto iska ako dava6 voina za tezi zemq polu4ava6 bejanci taka e koalitsia za kakvo e tam
  • 4 Фалшиви новини

    1 0 Отговор
    пълно сред тях с терористи, както този Ахмед ,който преди два дена вилня в МОЛ в Хамбург, закла един и ранил други,абе изобщо чуеш ли ахмед,мехмед,реджеб минаваш на отсрещния тротоар.Исляма е мир с брадвата в една ръка и бомба под бурката..
Новини по държави: