29 Юли, 2017 12:50 1 221 54

Тръмп ще подпише руските санкции

  • доналд тръмп-
  • санкции-
  • русия

Той ще се съобрази с републиканците

Тръмп ще подпише руските санкции - 1

Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще подпише закона, който налага допълнителни санкции над Русия, съобщи CNBC.

Налагането на санкциите беше одобрено от Сената през тази седмица. Така Тръмп беше подложен на натиск от републиканците относно отношението си към Русия. Смяташе се, че той се опитва да укрепи връзките със страната след срещата с руския президент Владимир Путин по време на разговорите на Г-20 в Хамбург.

При подписване на законопроекта, Тръмп няма да може да облекчи санкциите срещу Русия, освен ако не поиска одобрението на Конгреса.

От руското министерство на външните работи обявиха, че наблюдават разширяващо се антируско настроение във Вашингтон. От там вече обявиха, че искат от САЩ да намалят своето дипломатическо представителство в Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    8 23 Отговор
    Браво! До сега агресивна русия си развяваше коня по цял свят с претенциите, че е “световна сила“ и постоянно СЕ ГАВРЕШЕ със сащ и ЕС. А сега путлер да се озъби на сащ и да ги принуди те да махнат антируските санкции, а?:) АМА НЕ МОЖЕ- защото НЕ Е световна сила- за разлика от напр. една Япония, руската икономика ползва 99% от ЕС и сащ ноу хау и хай тек и без тях, руската икономика, оставена сама на себе си, е едно икономическо нищо- произвежда само оръжия, военни агресии спрямо съседните си държави и нищо друго:) Имат правото да мрънкат, но ДО ТУК- НЕ МОГАТ ДА ПРИНУДЯТ САЩ И ЕС ДА ПРЕДПРИЕМЕ ДРУГО ПОВЕДЕНИЕ И ДА МАХНАТ САНКЦИИТЕ СПРЯМО РУСИЯ, защото тези санкции са въведени с цел да принудят русия да възстанови законното международноправно положение и да се махне от Крим, Севастопол и Донбас. КРАЙ- и Северен поток- 2 УТЕЧЕ, след като самите германски депутати признават, че той поставя германия и ЕС в много голяма зависимост от доставките на руски природен газ! Рогозин вряка, кряка, писа туитове, но пак НЕ МОЖЕ да принуди Румъния, Унгария или която и да е ЕС държава да прелети през нейното небе, защото за него има ЕС санкции да не преминава през държавната територия - суша, море или въздух- на която и да е ЕС държава!
  • 2 ьььььььь

    16 1 Отговор
    Това се знаеше още като Сената ги прие-какво претопляме новини.
  • 3 Различен

    16 8 Отговор
    По-важното и интересното е, какво ще отговори Русия на тези санкции!
    Щото нЕкои ще се хванат за палците и ще се ужасят от това, което са си пожелали!

    Коментиран от #4, #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 юрист

    5 14 Отговор
    “...Един бърз поглед на списъка от проекти, поставени под заплаха от новите американски санкции, доказва главната теза – Москва няма много голям шанс да намери и приложи симетричен отговор срещу тях. Най-доброто на което може да се надява е да изгони американските дипломати, действие което се очакваше след изгонването на руските дипломати от САЩ през декември миналата година. По-голяма част от усилията на Москва изглежда ще се фокусират в интензификация на медийната и пропагандна война за спечелване на западното обществено мнение за целите на анти-американската кампания, като се „натискат“ чувствителните струни и играе върху накърнената гордост на европейския политически и корпоративен елит за това че Вашингтон извива ръце и заплашва европейската енергийна сигурност..Проектът Северен поток – 2, привлича най-голямо внимание, тъй като правителството на САЩ притежава валиден аргумент – европейските компании вече са се обвързали с Газпром, до степен да финансират неговите проекти, нацелени на заобикаляне на целия регион на ЦИЕ. Москва използва прикритието на търговския интерес за да прикрие по-общия план на последствията – преместването на $ 10 милиарда долара в преки и непреки ползи от страните в Централна и Източна Европа към партньорите на Газпром в Германия чрез посреднически такси и по-евтин газ. Целта е да се поддържа фрагментацията и препятства либерализацията и интеграцията на европейския газов пазар...“29
    JUL 2017 http://www.faktor.bg/bg/articles/no

    Коментиран от #7

  • 6 хахаха

    4 13 Отговор
    Очаквано и ПРАВИЛНО!!! Още малко да продължават така и путинова Русия ще последва съдбата на предшественика си - СССР-то:)))
  • 7 Румен

    14 5 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Бъди сигурен,че русите са измислили вече как ще отговорят-не ги мисли че са тъпи.И не виждам как можеш да се радваш на това напрежение между САЩ и Русия-двете свръх ядрени сили.Твоето е тотално безумие.А да ни даваш Фактор.БГ за критерии е меко казано шизофренично-всички знаят на кой пренадлежи и кой ги спонсорира с грандове.

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Бесен Язовец

    16 4 Отговор
    Тръмп ще ги разпише а Путин ще си избърше з....ка с тях
  • 9 юрист

    4 13 Отговор

    До коментар #7 от "Румен":

    “...Публикувано във факти.бг: И не виждам как можеш да се радваш на това напрежение между САЩ и Русия...“ Чакай малко- до сега всички руски тролове ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТА ГОДИНА плашите ЕС и сащ с руски булави, искандери, ядрени ракети; не се посвенихте директно да кажете на Румъния, че заради монтирането на американския ПРО щит на нейна територия, сте насочили ракетите си директно към нея- при положение ,че ПРО означава ПРОТИВОРАКЕТНА ОТБРАНА!; постоянно мрънкате, когато някоя натовска държава увеличава отбранителните си способности със смешния аргумент, че това било насочено пряко към....военна агресия срещу русия, твърдите, че сащ били милитаристична държава, а от друга страна СЕ ГОРДЕЕТЕ, че русия е НА ВТОРО МЯСТО В СВЕТА ПО ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЯ- СЛЕД САЩ, а сега пак мрънкате и врънкате:D:D:D

    Коментиран от #11

  • 10 юрист

    4 12 Отговор

    До коментар #7 от "Румен":

    “...Публикувано във факти.бг: А да ни даваш Фактор.БГ за критерии...“ Аз НЕ ДАВАМ фактор. бг за критерии, а те питам- можеш ли да оспориш твърденията от цитата от статия, публикувана в него - ДА или НЕ?:)
  • 11 Румен

    12 5 Отговор

    До коментар #9 от "юрист":

    Слушай какво-това че някой ,някъде си пише на воля-не означава,че позицията на офицялните власти е такава.И разбери едно-по-голяма милитаристична държава от САЩ няма-това е факт който не можеш да отречеш.Ти пишеш за Русия неща-които са в пъти по реални за САЩ. И защо си мислиш,че трябва да вярваме наивно за румънското ПРО-след като виждаме ,че САЩ проявяват военна агресия по целият свят? Явно нещата са ти ясни-но или си платен-или си просто ентусиазиран подръжник на американската политика...-по скоро първото.А това,че Румъния и даже България са цели на руските ракети го каза пръв бившият шеф на НАТО-вие сте фронтови държави при евентуален сблъсък с Русия-цитирам по памет. Та освен да тролиш,не виждам смисъл от расъжденията ти тук.Чао.

    Коментиран от #13

  • 12 Kcaniba

    4 9 Отговор

    До коментар #3 от "Различен":

    Империята на злото е на колене....
  • 13 юрист

    5 9 Отговор

    До коментар #11 от "Румен":

    “...Публикувано във факти.бг: Слушай какво-това че някой ,някъде си пише на воля-не означава,че позицията на офицялните власти е такава...“ Ето произхода на официалната БЪЛГАРСКА позиция за налагането на антируските санкции- “....За първи път ООН обяви в документ Русия за окупатор на Крим Москва се отказва от членство в Международния наказателен съд Клуб Z |Светът 16.11.2016, 13:17 ч....Снощи пък Общото събрание на ООН прие резолюция за ситуацията с човешките права в Крим и Севастопол, инициирана от Украйна. Русия бе призната за окупатор на тези територии. Това става за първи път в официален документ на международната организация. Резолюцията потвърждава териториалната цялост на Украйна и непризнаването на анексията на Крим. Документът бе подкрепен от 73 страни. Сред тях са САЩ и всички членки на ЕС, ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЪЛГАРИЯ."Против" гласуваха 23 страни. Сред тях са Ангола, Армения, Беларус, Боливия, Китай, Куба, Казахстан, Индия, Иран, Никарагуа, Северна Корея, Сирия, Узбекистан, Венецуела и Зимбабве. 76 държави се въздържаха.“
    https://clubz.bg/47082-za_pyrvi_pyt_oon_obqvi_v_dokument_rusiq_za_okupator_na_krim
    Ето и текста на декларацията на ООН- https://documents-dds-ny.un.org/doc/UNDOC/GEN/N13/455/19/PDF/N1345519.pdf?OpenElement Генеральная Ассамблея Distr.: General
    1 April 2014
    Шестьдесят восьмая сессия
    Пункт 33 b повестки дня
    13-45519
    *1345519* Просьба отправить на вторичную переработку
    Резолюция, принятая Генеральной Ассамблеей
    27 марта 2014 г
  • 14 Kcaniba

    4 9 Отговор
    Санкции! Вашингтон започва лов на членовете от „Кооперация Озеро"

    Кислородът към путиновите олигарси ще секне, а енергийните проекти на Русия ще пресъхнат

    Коментиран от #16

  • 15 юристконсул

    12 4 Отговор
    Дъртата пак се е разфучала...
  • 16 юрист

    5 14 Отговор

    До коментар #14 от "Kcaniba":

    http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2017/07/26/115184/sanktsii--vashington-nachinaet-okhotu-na-chlenov-kooperativa-ozero.shtml
    Абсолютно вярно! “....На международното сътрудничество в енергийния сектор (по същество единствената дойна крава в руската икономика) околокремълските богаташи трябва да забравят. Защото санкциите заплашват всички онези, които ще се опитат да вземат участие в петролни и газови руски проекти . Включително изграждането на "Северен поток - 2". "В ущърб на енергийната сигурност на Европейския съюз, развитието на пазара на газ в Централна и Източна Европа и реформите в областта на енергетиката в Украйна", която, той носи ,според американските конгресмени...“ превод с гугъл преводача на част от статията.

    Коментиран от #19, #23

  • 17 Kcaniba

    4 10 Отговор
    Единственият въпрос е - когато прегръдката на американския питон стане толкова страстна, какъв избор ще направят членовете от „Кооперация Озеро“: да играят ролята на жертва или да принесат в жертва Путин?

    Коментиран от #32

  • 18 стоян георгиев

    4 12 Отговор
    ще се съгласи къде ще ходи този смешник.само че къде са путиновите тролове дето ги пееха други като го избираха този смешник?забравиха за радостното жаучене ,сега мълчат като бити ......:)))))))))))!

    Коментиран от #20

  • 19 Бай хой

    9 5 Отговор

    До коментар #16 от "юрист":

    Я по добре от вашата трол лаборатория да обяснят какво ще стане когато Русия започне да налага санкции и да работи против твърде крехките хамерикански икономически интереси. Хамитата са най големия потребител на ресурси. Икономика и технологии са без смисъл без ресурси. А ресурсите са в Русия. Няма как говедарите да ги получат със сила. По скоро ще проговорят на руски като ердогрух. И това е неминуемо. Не се заблуждавай от напъните на мухлясали миришещи на тамян хамерикански ястреби окупирали власта в сащ.
    А да имат тежест мненията ти си намери подходящ ник. След кто го мениш като носна кърпичка и мнението ти ще е точно толкова ценено. Сега докладвай за нердности като доносник.

    Коментиран от #22

  • 20 Бай хой

    9 3 Отговор

    До коментар #18 от "стоян георгиев":

    Деске ма. Американския президент се избира от американския народ. Ако твърдиш че 150 милиона американци са путинисти, руски тролове то къде си тръгнало. Наистина психическото ти състояние излиза извън контрол.

    Коментиран от #21

  • 21 стоян георгиев

    5 9 Отговор

    До коментар #20 от "Бай хой":

    избира се полов,но когато една страна като русия се активизира в информационното изкривяване на ситуацията стават и грешки.такава се случи сега в сащ и путинофилите бяхте много щасливи заради нея,но се оказа че тръмп ще ги измами и няма да удържи на думата си след като сенаторите го ловнаха за гушата.сега руснаците ще дадат компрометиращите материали за него в ръцете на фбр и работата ще си доиде на мястото ,а нахалния и префърцуцен ненормалник ще излети с фалцов шут от белия дом както и трябва да стане.
  • 22 юрист

    5 8 Отговор

    До коментар #19 от "Бай хой":

    “...Публикувано във факти.бг: ...какво ще стане когато Русия започне да налага санкции и да работи против твърде крехките хамерикански икономически интереси....“ Не съм трол и мога да напиша само лично моите хипотези. Според мен, путлер вече не притежава икономически лостове за въздействие върху ес извън вече наложените руски контрасанкции и извън доставките на газ и петрол за ЕС. Това е категоричното ми мнение. Русия е колос на чужди глинени крака- ЕС и сащ технологии и инвестиции, както и изтеглените руски кредити от ЕС и американски банки. Премахнат ли се тези неща от русия- чао, руска икономика- екстензивно развитие + тук-там пласмент на руски оръжия в арабския п-в, азия и африка:):)
  • 23 анти юрист

    10 3 Отговор

    До коментар #16 от "юрист":

    Стига сте ни заливали с фалшиви новини. Пиши по същество, няма кой да чете глупостите ти. Юристите ги видяхме тая седмица - крадливи, бити и мълчат - не искат да дават показания на съда. А той корумпиран и не работи. Вие себе си не можете да оправите, а сте тръгнали големия свят да оправяте. 30 години всички юристи защитават мутрите които управляват - а именно БСП и различни демократи, антикомунисти и "десни"

    Коментиран от #25, #27

  • 24 Барчо

    10 3 Отговор
    Кажете нещо ново. Вече разбрахме, че през времето на този мандат, ще се използва като повод личността на Тръмп, за да се ограничи до минимум участието на следващите, както и този президент в ръководството на държавата. Президента ще е като нашия. Безгласна буква. Само ще подписва решенията на другите.
    Ама само как го насадиха с измислени връзки с Русия!!!
  • 25 юрист

    3 12 Отговор

    До коментар #23 от "анти юрист":

    “...Публикувано във факти.бг: Пиши по същество, няма кой да чете глупостите ти... “ Пиша точно по същество и не съм се отклонила никак от статията. А дали има кой да ме чете- и 1 човек да прочете коментарите ми и да се замисли, значи е имало смисъл да ги пиша. Много ти се иска всички да постъпват като вас- троловете- напишете 1-2 изречения, в които се съдържат НЕДОКАЗАНИ твърдения, придавате им вид на доказани твърдения и в следващите 50 коментара, твърдите, че те са истина и факти, без изобщо да се потрудите да се аргументирате или да ги докажете:) Ако в съда ми врътнете такъв номер, на секундата ще мога да кажа, че съм спечелила делото:):):)

    Коментиран от #26

  • 26 анти юрист

    13 3 Отговор

    До коментар #25 от "юрист":

    Кой знае в кой съд се изявяваш - сигурно в Радомирския. Корумпирани юристи и съдии.
  • 27 гост

    7 3 Отговор

    До коментар #23 от "анти юрист":

    Ми страх ги е от Видов ден и възмездие, затова дрънкат и се надяват да си продължават нещата по старому производните на корумпираната, българска съдебна система.

    Коментиран от #28

  • 28 анти юрист

    7 3 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Най корумпираната и прогнила система е съдът. И юристите са най-крадливо племе. Защо няма корупция в мините където миньорите копаят въглища или на село където се оре? А тамо където държавата се намесва в живота ни е пълно с лъжливи и крадливи юристи като пишещия тук!

    Коментиран от #29

  • 29 юрист

    2 7 Отговор

    До коментар #28 от "анти юрист":

    “...Публикувано във факти.бг: Най корумпираната и прогнила система е съдът....“ И според теб, адвокатите сме съдебни служители на заплата към съда, работим по 8часов работен ден и сме първостепенни разпоредители с бюджетни средства, от бг. държавен бюджет ни се плащат осигуровките и данъците, така ли?:) Ахахаха:D:D:D Много олеквате ушанки, мнооого:):):)

    Коментиран от #30

  • 30 анти юрист

    6 4 Отговор

    До коментар #29 от "юрист":

    Всички вие сте част от една система. Съд, прокуратура и адвокати. Обслужвате интересите на богатите мутри от 30 години. Корумпирани сте и крадливи.

    Коментиран от #31, #34

  • 31 юрист

    3 7 Отговор

    До коментар #30 от "анти юрист":

    “...Публикувано във факти.бг: Всички вие сте част от една система...“ Хахаха- АБСОЛЮТНА ЛЪЖА- АДВОКАТИТЕ НЕ СМЕ ЧАСТ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, НЕ СМЕ МАГИСТРАТИ, НЕ СМЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, САМООСИГУРЯВАЩИ ЛИЦА СМЕ И СИ ПЛАЩАМЕ 100% САМИ ОСИГУРОВКИТЕ И ДАНЪЦИТЕ:D Когато троловете са прости, то това е за дълго:) “Самоосигуряващо се е физическо лице, което е длъжно да внася осигурителни вноски за своя сметка“ http://www.nap.bg/page?id=573 и http://www.nap.bg/page?id=346 “1. Регистрирани като упражняващи свободна професия и/или занаятчийска дейност. В тази група попадат:... Такива са .... адвокати“:D А “съдебна система“ , драги тролчик, не значи просто съда с всички хора, които влизат или излизат в него, а значи всички законни съдилища в България, подредени в йерархия:D:D:D

    Коментиран от #33

  • 32 кики

    5 6 Отговор

    До коментар #17 от "Kcaniba":

    Ами да, Путин е политически труп. Нима не е видно? Вижте Путин и неговото обкръжение. До неотдавна тези момчета спокойно си пътуваха на Запад и т.н. А сега вече срещу тях има наложени персонални санкции и във всеки момент всеки един от тях може да си изгуби милиардите, каза Суворов.

    На кого сега е изгодно присъствието на Путин във властта, на кого му е добре от това? На работягите - не, на тираджиите - не, на военнопромишления комплекс - не. Военнопромишленият комплекс издъхва, просто става дума за тих, чудовищен ужас, той е в такава криза, както и всичко останало. Ето ги сега - строят нов изтребител. И строят, и строят, и скоро ще го построят, ама все нещо не им се получава. Направили танк, пуснаха 10 бройки от него на парада, един се повреди. Ако всичко е в разруха, ако науката се срива, образованието също, то и военнопромишленият комплекс няма как да цъфне, коментира авторът на "Аквариумът".
  • 33 анти юрист

    5 3 Отговор

    До коментар #31 от "юрист":

    Всички сте едно цяло. Тръгвате от едно котило: юридическия факултет с преподаватели содомити, знаеш защо. После змията разклонява главите си и се преобразува в корумпирани съдии, прокурори и адвокати. Системата е една - държавното правораздаване (защо няма корупция при берачите на билки, а само там където държавата се намесва в човешките отношения). Служещи от 30 години на мутрите. Антикомунистически, десни, демократични (+БСП) мутри.
  • 34 юрист

    4 7 Отговор

    До коментар #30 от "анти юрист":

    Сега разбра ли, че не знаеш абсолютно нищо за съдебната система в България, обаче.... дълбокомислено и много “авторитетно“ изказваш мнение, че “...Публикувано във факти.бг: Най корумпираната и прогнила система е съдът. И юристите са най-крадливо племе....“ - ахахахаха:D Абе, тролчо- всичките ви коментари на руските тролове са такива- вие НЕ ЗНАЕТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ НЕЩА за материята, която коментирате, коментарите ви съдържат неверни и абсурдни недоказани твърдения, а се вземате много насериозно и пропагандирате руските опорни точки, които повтаряте като папагали, защото нищо не разбирате от съдържанието им, и когато някой професионалист ви засече , просто изчезвате - т.е. повече не пишете коментари под същата статия, защото простотията и невежеството ви са разкрити, а това значи, че ви се пречи повече хора да повярват в лъжите ви и в руските ви опорни точки:D:D:D

    Коментиран от #35, #37

  • 35 анти юрист

    7 4 Отговор

    До коментар #34 от "юрист":

    Вече отговорих. Вие сте част от една система. Прогнила и корумпирана. С най ниско доверие заедно с парламента

    Коментиран от #36

  • 36 юрист

    4 8 Отговор

    До коментар #35 от "анти юрист":

    Много ми е интересно какво е ТВОЕТО образование, каква е ТВОЯТА професия, имаш ли такава или се издържаш само от платени коментари?:) Кога стана човек с професия, кога започна да се издържаш от нея, кога стана професионалист в нея и натрупа професионален опит, а?:):):) Тролчик, личи си, че нямаш завършено висше образование и че нямаш и специалност по него, от която да се издържаш и да си плащаш данъците и осигуровките в България:) Повече нямам какво да коментирам за личността ти и за липсата на елементарни знания от твоя страна, по проблемите, по които се изказваш толкова убедено и дълбокомислено, все едно си академик:)
  • 37 анти юрист

    6 3 Отговор

    До коментар #34 от "юрист":

    Ти се изказваш без подготовка, защото всички корумпирани съдии, прокурори и адвокати имат общо нещо - всички те са юристи по образование. И всички те (включително и ти) защитават от 30 години мутрите и престъпния свят.

    Коментиран от #38, #41

  • 38 юрист

    3 8 Отговор

    До коментар #37 от "анти юрист":

    “...Публикувано във факти.бг: Ти се изказваш без подготовка, защото всички корумпирани съдии, прокурори и адвокати имат общо нещо - всички те са юристи по образование...“ Това е невярно твърдение, защото: 1. Адвокатите не можем априори- по закон - да бъдем корумпирани, по простата причина, че НЕ СМЕ държавни служители и това е вписано в Закон за адвокатурата - Чл. 5 (2) Не може да бъде вписано като адвокат лице, което: 2. е държавен служител, а корупция, драги- или даване/ приемане на подкуп е престъпление, специфично за длъжностните лица/ държавните служители са длъжностни лица,защото, НК Чл. 301. (1) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Длъжностно лице, което поиска или приеме дар или каквато и да е облага, която не му се следва, или приеме предложение или обещание за дар или облага, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва за подкуп с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева. :)

    Коментиран от #39, #40

  • 39 анти юрист

    8 3 Отговор

    До коментар #38 от "юрист":

    Можете да бъдете корумпирани и сте както всички останали юристи. Справка: адвокат Марковски.
  • 40 анти юрист

    7 3 Отговор

    До коментар #38 от "юрист":

    И адвокат Тодор Батков. И всички останали адвокати сте корумпирани

    Коментиран от #42

  • 41 юрист

    3 8 Отговор

    До коментар #37 от "анти юрист":

    2. НК Чл. 35. (1) Наказателната отговорност е лична. Т.е.- след като , без да ме познаваш твърдиш, че и аз съм крадец, ДОКАЖИ го , иначе си клеветник, защото: НК Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго ИЛИ му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.
    Сега схващаш ли колко си нагъл, смешен и че на практика ти извършваш престъплението “клевета“ спрямо мен, след като твърдиш, че съм крадец и адвокат, защитаващ мутрите и престъпният свят?

    Коментиран от #44

  • 42 юрист

    3 9 Отговор

    До коментар #40 от "анти юрист":

    “...Публикувано във факти.бг: И всички останали адвокати сте корумпирани..“ В София адвокатите сме около 12 000. Значи- как ще ти се сторят 12 000 нчхд срещу теб в обвинени за клевета?:) Мислиш си, че си неоткриваем? Сори, дълбоко се заблуждаваш...Начина ти на мислене издава човек, който не упражнява интелектуален труд, а работи в селското стопанство. Кравар ли си или свинар?

    Коментиран от #43, #45, #46

  • 43 анти юрист

    7 3 Отговор

    До коментар #42 от "юрист":

    Всички сте корумпирани и обслужвате мутрите от системата
  • 44 анти юрист

    7 2 Отговор

    До коментар #41 от "юрист":

    Включително и ти. Адвокат от Радомир
  • 45 гост

    8 3 Отговор

    До коментар #42 от "юрист":

    Нещо май заплашваш човека, не така, нали живеем в демократична страна....
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 стоян георгиев

    3 8 Отговор
    не мога да разбера защо саита позволява този спам на платените руски тролове?особено срещу жени пишещи тук.тва беше срещу диди сега срещу юриста която е също жена.вземете се в ръце .

    Коментиран от #49

  • 49 юрист

    2 7 Отговор

    До коментар #48 от "стоян георгиев":

    Целта на троловете е жените да не пишат в този сайт. Така се извършва дискриминация по пол. Пробваха по всякакъв начин да ме принудят да не пиша- псуваха ме, обиждаха ме, гавриха се с мен, и всичко това с една цел- да не пиша тук, защото мнението ми като гражданка и адвокат е, че русия е агресор в Украйна, русия окупира и анексира незаконно Крим и изпрати руска армия в Донбас. В България имаме равенство в правата на жените и на мъжете. Но троловете целят друго- под булото на “православните ценности“, да принудят всички хетеро жени, които пишем в този форум, да прекратим да пишем коментари в него. Ник “Диди“ също счита, че русия извърши агресия в Украйна и незаконно анексира и окупира Крим. И тя е жена, но е доста по-мека от мен в изказа и има свой начин на комуникация. За съжаление, руските тролове правят всичко възможно , за да я изгонят от този форум или поне да я принудят тя да не пише в него. Само заради това, собственика на този форум заслужава съдебно дело- за това, че е допуснал коментари, пропагандиращи пряка дискриминация, на основание пол в този форум и че не ги трие. Не знам кога ще ми прекипи и наистина ще съдя собственика на сайта на посоченото основание, защото все някога трябва да има справедливост...

    Коментиран от #50

  • 50 стоян георгиев

    4 7 Отговор

    До коментар #49 от "юрист":

    на мен ми е ясно ,те що го правят,но не разбирам що им се позволява?те атакуват в група всеки дето е дошъл и е представил нормално европеиско мнение в различните теми .особено са агесивни и вулгарни към новодошлите с нормални виждания .очакват да си кажеш,тук е пълно с малоумници и да се откажеш,а те периодично да пълнят саита с коментари въжваляващи путин и омаловажаващи българия ,европа,нато и ес,както и сащ след като се оказа че тръмп няма да има възможност да прецака цялостната политика .

    Коментиран от #51

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 на деса шушито

    7 2 Отговор
    Малееей, ква конспирация разкрихте! Браво, ай сега и двете вкупом на преглед.
  • 53 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "юрист":

    А няма ли свобода на словото, още повече в анонимен форум, а юристе? Или си за цензурата? Аз нямам нищо против жените, но ако искаш типично женски форум намери си някой в бг-мама, ако искаш да се изявяваш като юрист развивай теориите си в Лекс.бг, обладана си от русофобия и искаш тотална подкрепа на възгледите си фейсгрупа " потресаваща русофобия" е твоето място и т.н
    Иначе си просто пишеща тук и нападките които получаваш не са заради това, че си жена, а просто заради начина ти на изразяване, тези, отношение към останалите. Лично мен поне няколко пъти си ме нападала и то не в отговор на моя нападка, а поради несъвпадане на тези.
    Или лъжа "дете от смесен брак, на което майка му е рускиня", " българофоб" и т.н. глупости
    Иначе си е забавно с теб. Но като искаш да провокираш, научи се да търпиш последствията от провокацията. И стига хленчи като света вода ненапита. Модераторите на сайта си вършат добре работата, макар и понякога с леко закъснение.

    Коментиран от #54

  • 54 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #53 от "гост":

    Нещо ми стана интересно:
    Защо почти винаги вместо "жена" пишеш "хетеро жена"?
    "да принудят всички хетеро жени, които пишем в този форум..." ?!
    Има нещо странно в това ти поведение.
    А лесбийките не са ли жени? Защо ги дискриминираш сексуално, когато защитаваш жените? ;)