Last news in Fakti

29 Юли, 2017 13:50 2 629 33

Русия и Китай носят отговорност за Северна Корея

  • рекс тилърсън-
  • северна корея-
  • китай

Рекс Тилърсън смята, че те са съдействали за ядрената програма на страната

Русия и Китай носят отговорност за Северна Корея - 1
Снимка: БТА/AP

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън заяви, че Русия и Китай носят отговорност за поведението на Северна Корея, съобщи Fox News.

През вчерашния ден от КНДР направиха нов тест с балистична ракета. Тя падна в Японско море и се смята, че в момента в обсега на ракетите на страната влиза голяма част от американската територия.

„Всички страни трябва да поддържат ясна и силна позиция срещу Северна Корея. Те трябва да подкрепят санкциите на ООН. Така ще сме сигурни, че КНДР ще понесе последствията за своите действия.

Китай и Русия са главната движеща сила на ракетната програма на Северна Корея/ Те носят отговорност за растящата заплаха в регионалната стабилност. Ние няма да позволим тази страната да бъде въоръжена с ядрено оръжие и да ни заплашва. Ние искаме мирна денуклеаризация на Корейския полуостров. Враждебните действия трябва да бъдат прекратени“, заяви Тилърсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххааххааааахххххааа

    43 25 Отговор
    Пак се почна-смятаме..мислиме...предполагаме...и т.н...Еми и аз смятам че вие сте виновни за С.Корея-да не ги бяхте нападали 50-те години-да нямаха сега амбиции за ядрено оръжие..Кво ще кажеш американски палячо?

    Коментиран от #3

  • 2 Барчо

    39 24 Отговор
    А американците са отговорни за ИД. И те не са предполагаема заплаха за света, а реална. Когато те си понесат последствията за действията на ИД, тогава могат да имат някакви претенции. Кравари нескопосани. Стига са мучали, че ми писна да и слушам всеки ден, претенции. Първо да погледнат себе си и тогава...
  • 3 Барчо

    32 24 Отговор

    До коментар #1 от "ххааххааааахххххааа":

    И аз това щях да кажа. Кравара го е страх, че СК помни какво са направили през 50-те години и сега ще ядът дървото.
  • 4 Путин

    22 19 Отговор
    Каквото си искам това ще нося, засега само си го местя от единия в другия крачол.
  • 5 стоян георгиев

    23 32 Отговор
    в тва че руснаците са помогнали на тези да имат ядрена и ракетни програми няма спор,а че сега негласно ги подкрепят заедно с китаи също е верно.та ако някои е имал съмнение в руските намерения сега може спокоино да види феновете и съюзниците на путин,а именно куба,сверна корея,иран,асад,хизбула,мадуро...все убавци.тук фенклуба на ким че ун радостно ще заквичи ако въпросния малоумник произведе ракета способна да порази българия.патриоти кво да ги правиш!

    Коментиран от #6, #7

  • 6 на деса шушито

    31 11 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Тва пък как ме изплаши! Щял да произведе ракета,която да порази България! И защо точно козяшко тролче лудия Кимчу ще иска да поразява страшната България? Нещо от Козяк и от на чичко Сорос НПО-та с много кафяв материал са ви напълнили главите.

    Коментиран от #9

  • 7 Kcaniba

    13 27 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Защитават си опорните точки и хляба,тоест рублите,пият си бояришинка и ни убеждават,че в ЕС и САЩ е ужасно,как целият свят е гейски ,защото санкционира техния вожд,който доведе народа си до просешка тояга!

    Коментиран от #11

  • 8 Kcaniba

    22 11 Отговор
    Ааа мисля, смятам..
    Чух...
    Че фащ са отговорни за разделянето на двете Кореи, за атомнор оръжие в Пакистан, Франция, Англия, атомни бази в Турция, Германия.
    Създаване на талибани, идил и т. н....

    Коментиран от #10, #12

  • 9 стоян георгиев

    10 27 Отговор

    До коментар #6 от "на деса шушито":

    споко,няма да произведе такава ракета,дори и тази дето уж стигала сащ е фантазия на диктатора,но става въпрос за вашето отношение към собствената ви страна.радвате се на всеки успех на разни ненормалници дето са реален противник на всяка наша ценност.всъщност вашите ценности са подобни на тези на малоумния кореец.

    Коментиран от #13

  • 10 Kcaniba

    10 14 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    Халюцинираш,от бояришинката ще да е ,лягай да спиш,докато дойдат новите опорни точки
  • 11 стоян георгиев

    9 21 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    само дето нямат никво намерение да се преместят в света на вожда или да се лишат поне от част от екстрите на демокрацията.особено са ревниви към демократичните си права ,но с лека ръка загърбват същите права при народите управлявани от техния вожд.

    Коментиран от #29

  • 12 Kcaniba

    9 18 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    Даже и за друг се представяш,някакво раздвоение на личността ,казвам ви ,че пиенето на лосиони е опасно,ама вие упорствате ,като магаре на мост,айде лягай,че ще дойдат белите престилки в коневръза....

    Коментиран от #19

  • 13 Бай хой

    29 10 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    И каква е твоята ценост? Да се развъждат и капсоловат в гета малцинства. Да се "образоват" чрез печатане на дипломи и раздаването им от нпо организации. Внасянето и издържането на мюсюлмани и издържането им.
    Прогонването и геноцида стещу Българите. Без Българи не може да съществува България. ЕС и нато и сащ именно това целят, затриването на България.

    Коментиран от #14

  • 14 стоян георгиев

    8 27 Отговор

    До коментар #13 от "Бай хой":

    не полов, създават всичко което имаш у вас. дават ти права и свободи , квалифицират те и образоват, спират воините, правят света едно по-добро място.тва са нашите ценности,но както казах те не са твои.българите изчезват щото голяма част от тях не могат все още да се научат да живеят в този свят ,но и това ще мине.непродуктивните като теб искат да спре развитието на цивилизацията и демокрацията и хвалят всеки появил се ненормалник вместо да се стегнете.тва се нарича остатъчен соцманталитет.

    Коментиран от #15, #16, #17, #26

  • 15 гост

    23 10 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    ... написа българинът, изчезващ вид от резерват "България"... тъжно. Да бе прочел поне "Винету", че да си направиш извода какво следва за индианците от за този "wild, wild, west"... a България след 20 години ще я има само като лош пример в чуждите учебници. RiP

    Коментиран от #20

  • 16 Бай хой

    29 10 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Я изброй нещо от създаденото от сащ и нато у нас. И кажи за какви свободи става въпрос. За шенген ли? Където пускат пакистанци афганистанци иракчани а Българи не. За диктата при провеждане на вътрешната и външната ни политика. За намесата във изборите у нас ли като поткрепят определени партии и санкционират други, и като започват открити враждебни политически и икономически действия ако Българския народ не избере марипнетките им. Като изнасят всички производства от България а тук внасят специални стоки със занижено качество. Каго са загранили банките, търговската мрежа, добива на ресурси и ни задължават да купуваме от тях на двойни цени.
    Определи първо пола си и после се отърси от мухлясалите нпо лозунги.

    Коментиран от #21

  • 17 А стига бе

    22 2 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Оооо господин ТО-пак ли изпълзя Много пъти съм ти казвал,че политиката не е за твойте интелектуални възможности-ти си спец по Прайдовете.
  • 18 no name no face no number

    20 4 Отговор
    А САЩ носят отговорност за бедите по целият свят. Включително и климатичните от последните години.
  • 19 Kcaniba

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "Kcaniba":

    Троле мой, намали памперсите, парцуцата, хапчетата!!!
    Опорни е точки са ти добре смазани на козяк гледам, компитентен по всичко!!!
  • 20 стоян георгиев

    3 10 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    винету съм го чел,но споко няма да изчезнем,ще изчезнат само ревалниците дето са научени само да се оплакват.
  • 21 стоян георгиев

    2 17 Отговор

    До коментар #16 от "Бай хой":

    всичко в твоята стая полов е създадено вследствие развитието на технологиите от пазарната икономика и демокрацията.тва паркет, тва телефон,тва компютър, тва дрехи всичко е благодарение на ценностите дето сащ налагат на целия свят.без тези ценности сега щеше да стоиш с панталона с ръб на тъмно и без право да изразяваш мнение ,чинно почистваики чернобелия си телевизор и гледаики една от двете държавни и пропагандни телевизии.свободите ти са далеч над шенген,скъпи ми пенсионере,но уви ти няма как да ги ползваш ,щото си РОБ човек с робска психика и от това няма спасение.ти ежедневно плачеш за господаря си:)!няма никакъв диктат при провеждане на политиката у нас ,а е неуместно да говориш точно ти за такъв хвалеики соца когато българия бе безгласна буква пред съветските другари.
    и за да не споря с теб за качествата на топлата вода те питам,защо като е толкова e лошо да си в ес всички страни на балканите се стремят да влязат или са вътре?защо като толкова много ни обграждат банките и ни карат да ползваме стоки със занижени качества а?

    Коментиран от #22, #24

  • 22 Бесен Язовец

    12 3 Отговор

    До коментар #21 от "стоян георгиев":

    Ти си се превърнал на роб на капитализма щом ми изтъкваш такива,, ценности"и не ми давай за пример държава в която се снимат порно филми легално а проституцията се преследва от закона.

    Коментиран от #23

  • 23 стоян георгиев

    1 11 Отговор

    До коментар #22 от "Бесен Язовец":

    свободния не може да бъде роб,тва е като студен огън или суха вода.РОБ е този дето може да смени свободата за сервилен мързел или милостиня квито сте соцносталгиците.плачете за миналото в което бяхте роби без право на глас ,без право на избор, сервилни към ония дето ви даваха колкото да не умрете от глад.сега се молите пак да се върне онази система ,но да има милостиня от големия чичко дето раздава порциите.благодарение на този си мироглед и морал все още сме на дъното .в америка всеки щат има различни закони и някъде снимат порно другаде е забранено,но порното и проституцията са абсолютно различни неща въпреки че има секс и в двете.
  • 24 Бай хой

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "стоян георгиев":

    Деске ма ти си доста неинформирана. Сега трябва да уточниш ти точно какви "ценности" като марка телефон, телевизор, смартфон, компютър, лаптоп ползваш за да ти обясня от коя комунистическа страна ти идват тези "свръхтехнологични" "ценности". Излагаш се с мухлясали нпо лозунги.света се развива. А ние изоставаме уверено. За голямо съжаление до преди четвърт вск напредвахме макар и твърде бавно но все пак напредвахме. А сега сме на дъното и благодарение на геноцида наложен над Българите от сащ, нато и ес бъдещето на България е фактически безперспективно. В моента сме в имо омически и финансоф кола0с. Здължнялоста на фирмите надхвърля два пъти бвп. Окупирани сме и издържаме окупатори. Външният ни дълг е огромен и невъзвращаем. Законодателството ни се диктува от враждебни към Българите външни сили и нпо организации. Това са за съжалени3 жеатоките факти при днешната нерадостна действителност.
    Китайците запазиха традициите, основата на имономическото си развитие и успяха да ги надстроят с6с съвтременните технологии. А при нас нпо крадци разпродаваха, рушаха и крадоха.

    Коментиран от #25

  • 25 стоян георгиев

    0 6 Отговор

    До коментар #24 от "Бай хой":

    всички марки телефони,всички марки ламиниран паркет,всички марки пласмасова дограма....и т.н. са плод на пазарната икономика изповядвана от сащ и защитавана.тва че на разни гащници в китаи или виетнам им е дадено да сглобяват телефони че те въпреки комунизма в политиката приеха демократичната икономическа система не променя нищо.другото дето си писал ,там в пенсионерския клуб ще го пропагандираш,за дълговете ,за фалитите и т.н. само да ти кажа през 1987 година с голямата си уж икономика населението бе на купони и без ток,а страната не можеше да си плаща уж неголемите дългове ,а сега бедни и незннам кви си си плащаме дълговете и магазините са пълни,а ток има по цял ден колкото и да обясняваш друго.тва че сега има бедни е щото има бая народ дето не му се работи на всеки дето му се бачка къщата му е пълна както и масата,лошото е че през онова време се възпита много грешно масовката .да ревът,крадат и просят,а точно сега този номер не минава уви.

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бесен Язовец

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "стоян георгиев":

    Да имаше за кратко режим на тока защото икономиката вървеше стрмглаво нагоре и заводите имаха нужда от ток затова се строеше АЕЦ Белене сега ток има а икономика нулева и не лъжи за купони през 1987 г.Външния дълг на БГ.беше 1989 -8 милярда сега е 50 милярда САЩ опростоха 5 милярда $ на Ирак наши пари без да ни питат.

    Коментиран от #28

  • 28 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #27 от "Бесен Язовец":

    вървеше икономиката стремглаво нагоре и затова нямаше ток!!!!!!ха,х,ха,ха...хо,хо,хо....ами ток е можело да се купи от съседите бе умнико ако е вървяла толково успешно икономиката или от другаде.само че уви нямаше ток.и магазините празни ,а икономиката много вървяла :))))))))))!та като толкова вървеше икономиката що нямаше маратонки или дънки на пазара?що нямаше автомобили у хората?що нямаше пласмасови доргами,ламиниран паркет,готини терикотни плочки????що нямаше шоколад ,та като деца стояхме пред корекома да гледаме шоколадовите яица като златни???що нямаше пътища ,канализация ???работеща икономика не е да пуши завода ,а да има за хората ,за потребителите.сега в последната дупка на кавала квато е българия в ес има в пъти по-голям избор на стоки и услуги дори от чехия която тогава бе върха на сладоледа,да не говорим за живкова българия.нямало купони казваш.имаше купони за всичко значимо ,за телевизор,за кола ,за ядене ...искаш ли да ти поместя снимка на магазин от 87 да се полюбуваш на асортимента му?дълга ни сега си го плащаме без да го усещаме ,а 1989 година фалирахме с голямата икономика и малкия дълг.тва дето сащ опростили дълга на ирак към няс може да си го разказваш в кафенето пред блока,аз тези лъжи не ги гризкам.
  • 29 Умен

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    Какви ценности, какви екстри, бе палячо??? Да идват посерковци от цял свят и да ни дават акъл, а ние да се въртим като пумпали да им угаждаме с мазни слугински усмивки???
  • 30 Георги

    3 0 Отговор
    Стоян Георгиев ! Дядо Йоцо вижда повече от теб! Ти не виждаш , ти слушаш и слушкаш. Къде видя демокрация и право на избор в днешни дни?! Когато си пишеш името , първите букви са главни , папаляхо! Ако мога да избирам , бих избрал да живея спокойно , да ям месо и зеленчуци от нашите села , и да гледам черно бял телевизор. Обратното е за обратните 😄 да ядат скъпо ГМО , да живеят нервно и да психясват на тема пари ежедневно , да гледат празните от съдържание канали на LED телевизори. Тъпак , ако не бяха руснаците щеше да гледаш телевизия през оная ми работа !Първия телевизор , радио и радиостанция са разработени от тях . Дори 3D формата е разработен от тях по поръчка на канадската АЙ МАКС , след което го патентоват , като техен разработен продукт , дейба и утайките.Мърляк , запада щеше да кара още тренове на въглища , ако не беше руския инженерен гений , защото те рафинират петролните суровини до състояние на бензин и нафта. Те откриват и първи синтезират каучука , в следствие на което се появяват велосипедните гуми , а по-късно и автомобилните.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    та да бъда конкретен ,българската икономика под съветски натиск се профилира в нискотехнологични суровинни производства,които я караха да фалира периодично пре около 15 години.народа му бе сменен изкуствено елита,структурата и морала про съветски тертип,тва доведе до разпад на традиционното християнско българско семеиство с неговата демография,възпитание и полезност,но тъпчовци като теб тва не го отчитат.що се отнася до икономическите ти прозрения те са същите като историческите .пълен боклук.сащ щели да фалират ако китаи и русия си потърсят дълга.ха,ха,ха...тва като за съветската измислена телевизия.глупи дълга е във формата на ценни книжа с определен падеж и русия и китаи чинно си получатат плащанията ,но ако сащ спре да ги прави ще фалират и русия и китаи.и не се коси за печатаните долари ,тва не е за твоя акъл дето предпочита да има две чернобели програми.парите скъпи ми умнико зависят от силата на икономиката дето стои зад тях ,затова и ги печатат в сащ ,а всички други се надпреварват да ги търсят.тук обаче лекцията трябва да е много по-дълга за ватник като теб,дето учи американските финансисти на тва кво трябва и нетрябва.та казано обобщено ти си един елементарен и агресивен лъжец,лъжеш дори и за желанието да живееш на село и да гледаш две програми.