30 Юли, 2017 11:20 2 124 61

Женско недоволство в Истанбул

  • истанбул-
  • жени-
  • турция

Жени искат да се обличат както искат

Женско недоволство в Истанбул - 1
Снимка: БТА/AP

Стотици жени излязоха на протест в Турция, съобщи „Ройтерс“.

Протестиращите отстояваха правата на жените. Те се оплакаха от насилието и натиска от страна на мъжете, които искат от тях да се обличат по определен начин.

Протестът протече под лозунга:„Не се меси в това как да се обличам“. Демонстрацията се проведе в Истанбул.

„Ние няма да се подчиняваме, да мълчим или да се страхуваме“, скандираха протестиращите. Някои от тях носиха знамена на гей движения.

Истанбул е известен като либерален град. Консервативната политика на правителството на президента Реджеп Ердоган обаче предизвика недоволство в някои части на обществото.

Протестиращите обявиха, че вече все повече жени са нападани словесно от мъже. Това най-често се дължи на начина, по който се обличат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    4 15 Отговор
    Абсолютно същото се случва и в този форум. Група физически лица извършват агресия в писмена форма срещу коментатори от този форум, които сме от женски пол, като ни обиждат, гаврят се с нас,твърдят; че сме луди; че е ненормално една жена да не спри в 1:15 ч. през нощта в събота срещу неделя, лятно време, и да пише коментар във форум, пращат ни да си гледаме “манджите“-като че ли сме готвачки; пишат , че сме психично болни; стремят се да ни принудят да не пишем повече в този форум. При това- и двете жени, които пишем в този форум- ник “Диди“ и аз- сме с прилични професии, а не сме домакини. Проблемът на троловете е, че и двете считаме русия за окупатор и агресор в Украйна и не признаваме Крим за руска държавна територия. Някои си мислят, че жените сме слаби и веднага ще се огънем пред руският натиск, но не са познали. Аз поне няма да спра да пиша в този форум, предполагам, че и ник “Диди“- също. Напомням на собственика на факти.бг, че неговите модератори трябва да трият всички коментари, с които се извършва пряка дискриминация по пол- това, което вършат руските тролове в този форум, както и всички обидни коментари.

    Коментиран от #12, #14

  • 2 юрист

    2 7 Отговор
    спри - т.е спи
  • 3 Диди

    3 12 Отговор
    До юрист
    Така е,аз няма да спра да пиша.И няма да допусна русофили,които страдат от комплекси,да мислят,че могат да ми кажат имам ли право или не,на мнение.Тези нямат ,,думата,,в къщи пред жените си ,и мислят,че по форумите трябва да се освободят от злобата си. За мен такива особи са жалки.
  • 4 Диди

    3 10 Отговор
    Пишат с по няколко ника,с цел да обиждат повече и разнасят руска пропаганда.Дето се казва ,,простотията ходи по хората,,.

    Коментиран от #5

  • 5 юрист

    1 10 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    Съгласна съм и с двата ти коментара. Предлагам да дадем солиден отпор на дискриминаторите в този форум и да не им позволяваме да ни дискриминират и обиждат.
  • 6 гост

    13 4 Отговор
    Проблемът на вас двете, е че унесени в лаене срещу Русия не виждате, че ви взимат мерки за бурки тези, които защитавате и от които отвличане вниманието.
    Пишете сега, защото с това, което става в момента в ЕС и България, голяма е вероятността след 10, 15 години, законово да ви забранят публични изяви.
    Е, нищо. Тогава може да се преселите в Русия, където вероятно правата на жените не биха били така ограничени, както в "европейските" страни с преобладаващо мюсюлманско население. ;)
    Жалко, че не го осъзнавате! А може би точно това тайно мечтаете?!

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 юрист

    3 8 Отговор

    До коментар #9 от "Кадия-от ония":

    Живея в БЪЛГАРИЯ- държавата на БЪЛГАРИТЕ, в която 85% от населението сме етнически българи. За какъв ердухан става въпрос? И още нещо- България ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН носенето на бурки- нещо, което в русия НЕ Е направено! Твоят коментар, келешев, по този въпрос? http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2136914670 ЗАКОН ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НОСЕНЕТО НА ОБЛЕКЛО, ПРИКРИВАЩО ИЛИ СКРИВАЩО ЛИЦЕТО Обн. ДВ. бр.80 от 11 Октомври 2016г. Чл. 1. Този закон урежда ограничаването на носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето. Чл. 2. (1) На публични места на територията на Република България не се допуска носенето на облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето.
    (2) Публично място по смисъла на ал. 1 е всяко обществено достъпно място на територията на Република България.Чл. 5. Контролът по спазването на закона се осъществява от органите на Министерството на вътрешните работи.
    Чл. 6. (1) Който на публично място носи облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето, се наказва със:
    1. глоба в размер на 200 лв. - за първо нарушение;
    2. глоба в размер на 1500 лв. - за всяко следващо нарушение.
    (2) Ако нарушителите са длъжностни лица, наказанието е:
    1. глоба в размер на 500 лв. - за първо нарушение;
    2. глоба в размер на 2000 лв. - за всяко следващо нарушение.
    (3) Наказанието по ал. 2 се налага и на подбудителите и допустителите.

    Коментиран от #15, #51

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Стратокастрирания

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    СТОЯНЕЕЕЕ, стига си се писал с женски имена, знаем те, личиш си!
  • 13 юрист

    3 11 Отговор

    До коментар #11 от "Сандо":

    “...Публикувано във факти.бг: И 85% от населението далеч не са българи...“ Не са, ама са! На руските тролове ви изнася да пропагандирате тези лъжи, с цел да отклоните въпроса към неоосманизма на ердухан и заплахата, която той представлява за България, като никак, ама никак не ви е изгодно някой да напише, че ердухан и путлер са първи дружки, че и двете държави водят политика, насочена към икономическа реставрация на империите им и че и двете държави са заплаха за България, и че ако имаха възможност, и двете държави биха си поделили правно България....
  • 14 незадоволен мъж

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    А темата е просто за:Публикувано във факти.бг: Женско недоволство в Истанбул
    Къде отиваш, къде е то!Къде сме ние, къде си ти!Къде е реалността, къде е твоя собствен свят!
    В твоя случай медицината е безсилна.

    Коментиран от #16

  • 15 Кадия-от ония

    9 5 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Ама,колежке,ти вярваш ли си или си дрогирана,ма!То в България,закони няма,пък и кой ли спазва и знаеш ли защо:Защото от ей такива Юристи сме на туй дередже.Юристи в парламента,юристи в мафията,юристи в не правителствени ОРГАНИЗАЦИИ.България за да се оправи,трябва да започне с Юристите.....След това всичко ще се оправи!!!!
  • 16 юрист

    3 11 Отговор

    До коментар #14 от "незадоволен мъж":

    Темата е ЖЕНСКОТО НЕДОВОЛСТВО- независимо дали в истанбул, или другаде! Защото В ТОЗИ ФОРУМ , ПОСРЕДСТВО ПИСМЕНИ КОМЕНТАРИ, СЕ ИЗВЪРШВА ПРЯКА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА КОМЕНТАТОРИ ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ, КАТО СМЕ ОСМИВАНИ , ЗАЩОТО ИМАТМЕ ПРОФЕСИЯ, РАЗЛИЧНА ОТ ДОМАКИНЯ И ЗАЩОТО СМЕ АНТИПУТЛЕР НАСТРОЕНИ И ПИШЕМ АНТИПУТЛЕРИСТКИ КОМЕНТАРИ!
    http://lex.bg/laws/ldoc/2135472223 ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ изм. и доп. ДВ. бр.105 от 30 Декември 2016г. Чл. 4. (1) (Доп. - ДВ, бр. 70 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) ЗАБРАНЕНА Е ВСЯКА пряка или непряка дискриминация, ОСНОВАНА НА ПОЛ, раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна.
    (2) Пряка дискриминация е всяко по-неблагоприятно третиране на лице на основата на признаците по ал. 1, отколкото се третира, било е третирано или би било третирано друго лице при сравними сходни обстоятелства.
    Чл. 71. (1) Извън случаите по раздел I, всяко лице, чиито права по този или по други закони, уреждащи равенство в третирането, са нарушени, може да предяви иск пред районния съд, с който да поиска:
    1. установяване на нарушението;
    2. осъждане на ответника да преустанови нарушението и да възстанови положението

    Коментиран от #48

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 гост

    9 3 Отговор

    До коментар #7 от "юрист":

    Страхът вижда неща, които не съществуват, така че в личностен план твоят страх не намира реално или дори хипотетично изражение при мен. Да съм те обидил някъде в написаното от мен? Просто изразявам гледна точка. Това, че имаш фобия и към мъжете не значи, че е има основателно и реално изражение при мен!
    1. Ясно ти написах: "Пишете сега", ти типично по адвокатски се опитваш да ми преиначаваш думите "начи си признаваш, че УМИШЛЕНО ни обиждаш с цел повече да не пишем в този форум". ДА, ама НЕ. Отговори си сама, чие съждение е неоснователно и не прилагай евтини трикове! Няма кой да ти се върже на провокациите!
    2. Все ми е тая за Путин и за мнението ви. Никога не съм защитавал нито него, нито Русия. Обаче да вдигаш лакардии по предполагаеми заплахи и грам да не обръщаш внимание на това, което реално става в къщата ти, че и на всичко отгоре да тръбиш, че едва ли ни само ти и шепата останали русобофи сте единствените българи тук, а всички останали са русофили, че и да обиждаш, както го правиш и в тоя си пост: "Признаваш си,. че си руски трол" ...хахаха...Хайде няма нужда!
    ... Апропо, да ти припомня ли, че точно ти вчера тръбеше, че мъжът ти работел по софтуер, с който си щяла да триеш коментарите без позволението и знанието на модераторите? "ДА КОНТРОЛИРА ЦЯЛ ФОРУМ И ДА ОПРЕДЕЛЯ ЕДНОЛИЧНО ПРАВИЛАТА ЗА ПИСАНЕ В НЕГО, СЪДЪРЖАНИЕТО НА КОМЕНТАРИТЕ, КАКТО И ДА НАЛАГА ЕДНОЛИЧНА НЕЗАКОННА ЦЕНЗУРА НА КОМЕНТАРИТЕ НА ПИШЕЩИТЕ В НЕГО"? Я ми го разтълкувай тогава това твое

    Коментиран от #19, #20

  • 19 гост

    7 5 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    ... Я ми го разтълкувай тогава това твое обвинение и изказване?! Жалко, че е изтрито от модераторите, но това не значи, че не е видяно от читателите, нали?
    "С две думи- още ли отричаш, че си руски трол, който пропагандира омраза към жените в този форум, само защото мнението им е е антипутлер?" ЕСТЕСТВЕНО! Съжденията са неоснователни. Отхвърлят се!
    Няма как да призная неистини, намиращи се във въображението на някой. ;)
    В заключение:
    1. Нямам нищо против женско присъствие във форума и където и да е. Все пак съм ХЕТЕРО МЪЖ.
    2. Пишете си против Путин и Русия. Нямам против. Щом ви е кеф! Но не се оплаквайте, когато хората да си правят съответните заключения за вас, при условие, че мненията са ви силно поляризирани и то само в една насока.
    3. Не съм руски трол, но не съм и американски такъв.

    Въздържаш се от коментари по теми САЩ, но постоянното и натрапчиво русофобсно присъствие ясно показват страната, което защитаваш в двуполюсния свят навън. Всъщност, ако със същият плам пишеше против евреите и го правеше в GB например, досега да са те намерили и лишили от адвокатски права на основание "Антисемитизъм".

    Коментиран от #23

  • 20 юрист

    2 10 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    “...Публикувано във факти.бг: Да съм те обидил някъде в написаното от мен?...“ ДА- в коментар № 6 пишеш“ ...Публикувано във факти.бг: е че унесени в лаене срещу Русия..“ ХОРАТА НЕ ЛАЕМ, ЗАЩОТО НЕ СМЕ КУЧЕТА! Коментарът ти носи негативна конотация, с която се внушава, че жените не сме хора, а кучета, и за това лаем, а не говорим . Само това е достатъчно в съда да бъдеш осъден за дискриминация, защото не признаваш на нас, жените, човешките ни права! Това е юридическото ми становище като български адвокат.

    Коментиран от #24, #27

  • 21 гост

    9 3 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    и последно
    "НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА МИ НАПРАВИШ" ... ама аз и не искам да ти направя нищо, ама АБСОЛЮТНО НИЩО, дори бидейки ХЕТЕРО МЪЖ, дори да си последната жена на Земята, дори да си много, ама много красива, дори да си мълчиш! СПОКОЙНО! Безопасен съм!
    ...
    "ТОВА ТЕ ИЗЯЖДА ОТВЪТРЕ, , ЗАЩОТО ЗА ПРЪВ ПЪТ ОСЪЗНАВАШ, ЧЕ НЯМАШ ВЛАСТ ДА ПРОМЕНИШ ТОВА, КОЕТО НЕ ТИ ХАРЕСВА" хахахах ... "за пръв път", да нямам химен бе, че да можеш да докажеш, че ми е за първи път и то на точно отределено мяасто и начин? ... "ТОВА ТЕ ИЗЯЖДА ОТВЪТРЕ", ааааа, ето какво било, а аз си мислех, че просто ми е време за лек бранч и затови ми свирят червата, а то било щото нещо ме ядяло отвътре.
    БЛАГОДАРЯ! След малко ще си запиша час за рентген за утре!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 юрист

    1 10 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    “....Публикувано във факти.бг: но постоянното и натрапчиво русофобсно присъствие ясно показват страната, което защитаваш в двуполюсния свят навън...“ НК Чл. 9. Чл. 1. (1) (Изм. - ДВ, бр. 1 от 1991 г.) Наказателният кодекс има за задача да защитава от престъпни посегателства личността и правата на гражданите и цялостния установен в страната правов ред.
    (2) За осъществяване на тази задача Наказателният кодекс определя кои общественоопасни деяния са престъпления и какви наказания се налагат за тях и установява случаите, когато вместо наказание могат да бъдат наложени мерки за обществено въздействие и възпитание.(1) Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо.*********В българските закони НЕ СЪЩЕСТВУВА престъплението “ престъпна мисъл“, не съществува наказването й, никой не може да бъде наказан заради мислите си; а също така и не съществува престъплението “ антируска пропаганда“. С две думи- в България НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ човек да е русофоб, да изрази точно това мнение с думи , чрез коментар по интернет и т.н. и ти не си български държавен орган, който по закон има право да преценява дали едно лице е извършило престъпление или не, съгласно актуалното наказателно право на Р. България. В България НЕ СА ОБЕКТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ мислите на човека, а само действието/ бездействието му. Ако не можеш да разбереш какво точно ти пиша- бегом при колега- български адвокат, да ти го обясни
  • 24 гост

    8 4 Отговор

    До коментар #20 от "юрист":

    "Нека пръв хвърли камък този, който е безгрешен" Ще хвърлиш ли камъка?
    П.С.
    Това не е признание. Не ми се влиза в спор кое е първо кокошката или яйцето.

    От мен толкова тук.
    Приятен следобед дами!

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 юрист

    2 9 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Нали си много убеден в коментарът си? Защо не се съгласиш тогава да дойдеш в съда и да се съдим? Относно цитатът от библията- Конституция на Р. България
    Чл. 58. (1) Гражданите СА ДЛЪЖНИ да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.
    (2) Религиозните и другите убеждения НЕ СА ОСНОВАНИЯ ЗА ОТКАЗ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законите.
    http://lex.bg/laws/ldoc/1589654529 Т.е.- цитирането на библията не те освобождава от носене на наказателна отговорност за коментарът ти, който дискриминира две жени- мен и ник “Диди“, защото България е СВЕТСКА държава и нашето държавно управление Е РАЗДЕЛЕНО от религията- КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 13.(2) Религиозните институции са отделени от държавата.Чл. 38.
    Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения, нито да бъде задължаван или принуждаван да дава сведения за свои или чужди убеждения.
    Чл. 39.
    (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    (2) Това право НЕ МОЖЕ да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

    Коментиран от #30

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Диди

    1 7 Отговор
    До пост 25
    Аз съм жена.
  • 29 юрист

    1 10 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Е- след като признаваш, че си извършил пряка дискриминация по признак “пол“ на двама коментатори от женски пол, чрез свой коментар № 6, значи нямаш проблем да си го признаеш това и пред съда- СРС/ Софийски районен съд/. Само, че - не достигна мястото да публикувам и т.3 от
    Закон за защита от дискриминация
    Чл. 71. (1) Извън случаите по раздел I, всяко лице, чиито права по този или по други закони, уреждащи равенство в третирането, са нарушени, може да предяви иск пред районния съд, с който да поиска:
    1. установяване на нарушението;
    2. осъждане на ответника да преустанови нарушението и да възстанови положението преди нарушението, както и да се въздържа в бъдеще от по-нататъшни нарушения;
    3. ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ВРЕДИ:)

    Коментиран от #31

  • 30 гост

    8 2 Отговор

    До коментар #26 от "юрист":

    И за какво да се съдим? За това, че някой ти е казал, че лаеш?

    Да ама ако дойда в съда няма да искам делото да е само за тази "обида", а по възможност ще искам разпечатка на разменената кореспонденция между мен и теб на база IP или както там е възможно да се докаже. Знаеш, че това трудно ще стане, но хипотетично погледнато сигурна ли си , че обидите които неоснователно си отправила към мен не са повече моите към теб? Сигурна ли си, че дискриминационно чиста? А сигурна ли си, че не си започнала първа? Кой ще се занимава с такива глупости?

    Ще ти дам пример:
    Имах ПТП. Блъсна ме жена, което без видимост, с превишена скорост сечеше завой. Добри реакции от нейна страна и само малко огънати ламарини, но 20 м. спирачен път в населено място! Викам на полицая: "Искам да се измери спирачен път", а той ми отговори "Ти може да искаш много работи". В последствие се оказа, че спирачният път при ПТП се замерва изключително в случаите на човешки жертви или ранени с вероятност за предявяване иск за обезщетение или сериозна щета на МПС-то.

    Извода си е за теб!

    Коментиран от #34

  • 31 гост

    8 1 Отговор

    До коментар #29 от "юрист":

    Аааа, НЕ, вадиш текста от контекста! Знаеш, че няма да издържи това "признание"...хахахах...ама верно си мислиш, че си пишеш само с прости мъже а?

    Коментиран от #32, #33, #35

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 юрист

    1 12 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    “...Публикувано във факти.бг: Знаеш, че няма да издържи това "признание"..“ Самопризнанието е едно нещо, а доказването на истинността му- друго. Аз обаче следвам закона и обърната доказателствена тежест, съгласно която ясно доказах, че с твой коментар № 6 ти извърши пряка дискриминация, като отрече на мен и на ник “Диди“ правоспособността ни на физически лица и с думите си, че “лаем“ по русия, потвърди поставянето ни в по-неблагоприятно положение от онези, които не “лаят“ по русия и на които им признаваш правосубектността на човешки същества. Както и да е- видно от коментарът ти, ти не желаеш да носиш законовата си отговорност за собствените си думи, което вече показва каква точно е човешката ти същност и нивото на правосъзнанието ти. Всичко останало са тв ои интерпретации, които са част от твоят манталитет и никъде не са обсъдени от мен в мой коментар, адресиран до твоя ник.
  • 34 юрист

    1 11 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    “...Публикувано във факти.бг: За това, че някой ти е казал, че лаеш?..“ Не някой, а ти! “...Публикувано във факти.бг: Да ама ако дойда в съда няма да искам делото да е само за тази "обида", а по възможност ще искам разпечатка на разменената кореспонденция между мен и теб на база IP ....“ Естествено- ти какво си мислиш? запозната съм професионално с правна процедура- аз съм български адвокат, вписан в САК и имам законното право да съм процесуален представител на страна и по такова дело, да не говорим, че мога да се защитавам сама.
  • 35 юрист

    0 11 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    И да ми оценяваш коментарите с минуси, това не може да промени факта, че в офлайн живота аз упражнявам адвокатска професия от много години, че съм вписана в САК и че с приходите от упражняването на тази професия се включвам в семейният месечен финансов бюджет на семейството ми. Всичко останало е изключително лесно доказуемо в офлайн живота- обичайно адвокатите се легитимираме като адвокати с адвокатска карта, така, че - от моя страна всичко е много лесно доказуемо...

    Коментиран от #54

  • 36 Пазарен Либерализатор

    14 1 Отговор
    Тишината в спалнята води до вой по форумите.
    Юристе, там без значение какво си. Тук няма обиди, защото няма реални неща - ти си се писал юрист, няма име, няма личност. По никакъв начин не можеш да докажеш какво си. Може да изливаш фантазии на воля, тук имаш само МНЕНИЕ, зад което НЯМА личност. Може да пишеш от Пакистан, примерно. С този съд плашиш гаргите. Ако се чувстваш дискриминиран по някакъв начин от съдържание или коментари - никой не те държи насила вързан тук. Оплачи се на арменския поп. Тук изразяваме мислите си, свободно. Ако те не ти харесват - не ги чети. Опитваш се да сегрегираш и дискриминираш потребители, които изразяват мисли, диаметрално различни от възприятията ти, заплашвайки ги със съд. Ниският ти праг на фрустрация показва твоята нетърпимост към умни и преуспели хетеро мъже, за това изливаш вербална агресия върху всички, които явно показват наличие на интелект. Очакваме имагинерният ти мъж от ЦЕРН са сътвори с мощният си интелект софтер, който ще позволи на теб, юрист, да триеш избрани коментари и да прилагаш цензура, използвайки нерегламентирани технически средства. Ако изобщо имаш документ за завършено образование може да го модифицираш до приемлива форма...

    Коментиран от #37, #38, #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 кучето шаро

    6 0 Отговор
    Що не вземете да си чатите във фейсбук ?
  • 48 Хасан

    0 6 Отговор

    До коментар #16 от "юрист":

    Браво все пан на турците...всяка събота и неделя в Таксим имат протести..имат будно гражданско съзнание...един протестират за кучета,друг път за котки,за облекла,за Палестина,за Крим....браво...в България цял ден висят по каыенето и на един протест не можеш да изкараш......а извинявам се ..можеш на антитурски,антиромски,антиислямски протест на омразата

    Коментиран от #49

  • 49 Истината

    6 0 Отговор

    До коментар #48 от "Хасан":

    Твойте приятели, които си изредил в златната тройка,правят само антицивилизациони неща,колят,крадат,изнасилват,взривяват невинни хора и за това носят това ,,анти"като награда за лицемерно и фашистко представяне.....

    Коментиран от #52

  • 50 гага

    5 0 Отговор
    Ох,само като чата коментарите на "юрист"и започвам да си лисля,че живея в най-правовата държава на света....ха..ха..ха.Затова в Асеновград,Пазарджик и др.малки гладчета някои жени продължават да ди ходят с бурки и не им пука.Затова пияни или дрогирани като убият някой на пътя им дават условна присъда.Да не говорим за крадците....тях ги галят с перце.Не ми говорете за закони в тази държава.....Законите са май за глупаците,а за тарикатите тук няма закони.
  • 51 Пръцко

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Интелигентен човек си и явно си чувала теориите за диктата на малцинството - агресивното малцинство. Дааа - живеем в България, но още утре някой нахален и нахакан юрист ще осъди България за НАРУШАВАНЕ НА ИЗКОННИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА на мюслитата - правото им да си носят бурки напр. И така - малко по малко, ти и аз - българи-християни, ще се окажем чужденци в родината си. А теориите за агресивните малцинства се преплитат с тези за паразитите и все по-отслабващия, често умиращ приемник.
    Та, нали сме толерантни и човеколюбиви - агресивните паразити това чакат, и въпреки че лесно се разпознават, за няколко десетки години ще разкостят и България, и Европа...
  • 52 Хасан

    0 4 Отговор

    До коментар #49 от "Истината":

    Френските легиони убиха в Алжир един милион ,руснаците влязоха и си присвоиха Крим,Сащ нападнаха Ирак просто ей така и милиони бяха избити...а Сирия...хиляди убити и милиони бежанци....ама според теб най големия" звяр" е бедния бедуин от пустинята

    Коментиран от #53

  • 53 Истината

    6 0 Отговор

    До коментар #52 от "Хасан":

    Много се вживяваш,в ролята си на защитник на ,,онеправданите"Тези твои предшественици, който с насилие са вземали,, кръвен данък" от поробените народи и със тези малки деца откъснати от сърцето на майките им,са създавали войници които един ден да избиват своите близки по кръв,или с откраднатите момичета от християнски семейства,да си облагородяват, кривокраките и трътлести грозни физиономии.Хасанчо,никой не ви обича по света,всички ви ненавиждат, та затова иди и пиши на турско латинска маймуница по османските форуми.Какво си се залепил,като кърлеж на диарбекирска желва...

    Коментиран от #56, #57, #58

  • 54 Пръцко

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "юрист":

    Ха сега се върни малко, юристе, прочети си всички назидателни постове в стил "аз съм голямата работа и ще налея малко акъл на тъпунгерите" и ще разбереш, че болшинството не сме сексисти, ама най-мразим някой да ни поучава и да ни дърпа ухото като дърта злобна учителка в началните класове. А с пледоариите си пределно ясно доказваш как всеки, дори и посредствен адвокат върти, суче, извърта, насилва черното и бялото, докато те - черното и бялото де, не си признаят обратното...
    И ей затова най-краткият и готин виц е - всички адвокати на дъното на морето!

    Коментиран от #55

  • 55 Монго

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "Пръцко":

    А защо се занимавате? Спрете да и обръщате внимание. Нито е жена, нито е юристка. Най-обикновен ниско платен трол, копи пействаш лех.бг. дайте и свободно и не и обръщайте внимание.

    Коментиран от #61

  • 56 Хасан

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Истината":

    Тия мои "предшественици"са се подвизавали преди сто,двеста,триста години когато човечеството не е било хуманно,нямало е граждански права...докато до 1960_70 година един негър заради цвета на кожата си не е могъл да влезе в ресторант за бели или да се качи в автобус....то така наречените "роби"българи ,сърби и други са имали свои училища и църкви..свои дюккяни и земи ..
  • 57 Хасан

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Истината":

    В наши дни Запада също взима твоите деца с високи заплати ...Доктора вместо да работи като специалист в болн цата в Смолян отива за по добро заплашане да сменя памперси на немските стапци
  • 58 Хасан

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Истината":

    До истината..много си неподготвен...иди и чети малко вместо да ядеш свинско и да пиеш евтина ракия..

    Коментиран от #59

  • 59 Истината

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "Хасан":

    Не ям свинско и пия добро уиски,а ти Хасанчо бегай на Таксима,че изтърва турският праид,а той ще бъде много интересен,когато всички са със чаршафи,ще има изненади в като киндер яйчицата-Тука има- Тука нема.Бегай бързо!!!
  • 60 Георги

    3 0 Отговор
    Не съм русофил, нито русофоб, но не виждам защо тези две "жени" коментаторки вкарват Русия в цялата тема още от първия си коментар. Изместват темата за правата на жените към това, че във форума не ги харесват защото са против Русия. Има една приказка "There are no girls on the Internet" и тези двете явно са платени троли мъже които им плащат да пишат против Русия, надявайки се да привлекът симпатии защото са жени и е по-вероятно мъжете да се съгласят с тях(типична онлайн тактика да се правиш на жена онлайн).

    А относто темата, феминистки протести, които по цял свят искат жените да са над мъжете(а не равентво както пропагандират) няма как да минат в ислямска държава като турция. Жалко за момите там, доста съм виждал синеоки туркини( вероятно потомки на откраднати наши момичета навремето).
  • 61 Пръцко

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Монго":

    Що се занимаваме ли? - Ами дразнеща е - почти колкото Хасанчо!
    А кентавърът (оня с коня) е готин - симпатяга, беенвист, много ме радва!
Новини по държави: