Last news in Fakti

30 Юли, 2017 12:10 1 806 9

Имигрант тръгна да коли шофьор в автобус

  • италия-
  • имигрант-
  • шофьор

Той го е намушкал три пъти

Имигрант тръгна да коли шофьор в автобус - 1
Снимка: БТА/AP

Млад имигрант намушка с нож шофьор на автобус в Италия, съобщи ABC.

Инцидентът е станал в Сиена. Нападателят е на 19 години. Той е гражданин на Кот д'Ивоар.

Инцидентът е станал след скандал между пътника и шофьора. Той е го е намушкал два пъти в стомаха и веднъж в ръката. Пострадалият е в болница, но няма опасност за живота му.

Нападателят е бил прострелян в крака и задържан. Оказва се, че в миналото той също е имал агресивни прояви. Той е бил застрашен и от депортация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 една

    22 0 Отговор
    19годишен и вече с промит мозък от мирната религия ислям...кво да говорим повече...
  • 2 12 ти магнум

    20 0 Отговор
    Такива директно на сапун

    Коментиран от #4

  • 3 Шаран БГ

    19 0 Отговор
    Да му се даде старт от Пакино , Сиракуза на юг, към Триполи. Ако преплува -- преплува. Да продължи за Кот д,Ивоар.........
  • 4 Гост

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "12 ти магнум":

    ... миризлив?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 шшш

    3 0 Отговор
    изроди под прикритие..представители на най мирната религия.
  • 7 1234

    5 0 Отговор
    КАКВА ДЕПОРТАЦИЯ БЕ,ОЩЕ НА ПЪРВИЯ КЛОН И ДА УВИСВА ЗА НАЗИДАНИЕ НА ДРУГИТЕ,ПЪК КАТО СЕ ВЪРНЕ ОТ ОНЯ СВЯТ ДА ИМ РАЗПРАВЯ ДАЛИ СА ГО ЧАКАЛИ 40 ДЕВИЦИ,ИЛИ 40 ДЯВОЛА С НАВИРЕНИ ....
  • 8 Барчо

    4 0 Отговор
    Забележете закономерността. Преди първата вълна с така наречените бежанци, нямаше никакви атентати в държавите от ЕС от мюсюлмани. След като Мекотелото ги покани и се посъбраха от няколкото транжа и се започна. Какво като са трето поколение мюсюлмани. Добиха смелост, а до този момент си траеха. За всяка такава атака трябва не само да се благодари на мекотелото, но и да се подведе под отговорност, защото то е отговорно не само за случващото в Германия а и в целия ЕС. Като си присвоиш кормилото, твоя е отговорността накъде отива колата.
  • 9 Лупи

    1 0 Отговор
    Е той клетия емигрант от къде да знае, че не трябва да се ръга шофьора в Италия? В тяхната страна е така, ако искаш да слезеш наръгваш шофьора на твоята спирка и рейса спира, ако не се подчини го ръгаш 2-ри път. Това са културни различия, трябва да ги приемем с отворени обятия въпреки тия различия. Например за тях е нормално всяка жена дето е излязла сама по тъмно да се изнасили, защото е все едно обща, няма си стопанин и се скита безпризорна.
    Чудно как тия смотани евреи искат да се оттърват от такива любезни люде дето населяват земите около тях и не проявяват и грам толерантснот към тия културни различия. И те са хора, и те искат да изнасилят и да наръгат дайте им правото! Ето Боко ще докара още много, само потърпете още малко да сключи изгоден договор за държавата :)- те му плащат по 1000 евро на калпак, а точните фирми осигуряват храна за 1000 лв и разликата я прибира стопанина за общото благо.
Новини по държави: