31 Юли, 2017 21:33 10 185 3

За пръв път след 20 години (ВИДЕО)

  • даяна-
  • принцеса-
  • филм-
  • разкрития
За пръв път след 20 години (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

По случай 20-тата годишнина от трагичната гибел на една от най-впечатляващите личности в съвременната британска история – принцеса Даяна, на 9 август на Острова ще бъде излъчен документален филм, в който за пръв път „принцесата на народа” ще разкрие част от своя личен живот. Във филма Diana: In Her Own Words има „излишно провокативни” моменти, смята нейният брат Чарлз Спенсър.

Филмът е заснет в периода 1992-1993 г. в двореца Кенсингтън от актьора и преподавател по риторика Питър Сетелен. Кадрите, в които Даяна откровено говори за своя интимен живот, са показвани по-рано в САЩ, но британците ще имат възможността едва сега да ги видят за пръв път.

Темите, които най-много раздразниха близките на принцеса Даяна, са следните:

* Изневярата: „Отказвам да бъда единственият принц на Уелс, който никога не е имал любовници”, казва принц Чарлз в отговор на обвиненията на Даяна за връзката му с дългогодишната му приятелка Камила Паркър Боулс.

* Недостатъчно секс: В отговор на въпрос на автора на филма относно нейния интимен живот, Даяна казва, че е спала с Чарлз един път на три седмици, докато 6-7 години преди развода „огънят” между тях напълно изгасва.

* Любов към друг: Даяна признава, че се е влюбила в своя женен охранител Бари Манаки, но отбелязва, че отношенията им нямат сексуален характер.

* Смелите мечти: Даяна е искала да избяга от кралския дворец заедно с Манаки.

* Намесата на бащата: По думите на Даяна бащата на Чарлз – Филип, е заявявал, че синът му може да има отношения с Камила, ако бракът му с Даяна не просъществува.

Принцеса Даяна загина на 31 август 1997 г. в тунел в Париж заедно със своя приятел Доди ал Файед и шофьорът на колата Анри Полем. Те се опитваха да избягат от папараци. Файед умря на място, а принцесата – два часа по-късно в болница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шалом

    20 4 Отговор
    Илюминатите на прощават на свестните и достойни хора.
  • 2 БолгАрия

    8 6 Отговор
    Ами убиха я, като си въобрази,че вече всичко може да си прави, включително да забременее от арабин... Най-интересно е синовете й, които отдавна са големи и всичко им е ясно как се правят на малоумни и че все едно нищо не се случило... За пари хората са готови на всичко... Беше си яко чалната и просто не си е направила смеката, каква е цената да бъдеш принцеса и снаха на патрона на световното масонство - "Нейно Величество" кралица Елизабет II, масоните не прощават...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: