Last news in Fakti

1 Август, 2017 16:11 8 885 15

Кървав ужас в съд в Москва

  • москва-
  • стрелба-
  • съд

Има загинали и пострадали

Кървав ужас в съд в Москва - 1
Снимка: БТА/AP

Нападатели откриха огън в Московски областен съд, съобщи ТАСС.

Това е станало по време на дело срещу членове на престъпна група. Стрелбата е избухнала, след като един от подсъдимите се е опитал да отнеме оръжието на съдебен охранител. Той е целял да вземе заложници.

В престрелката са загинали трима души. Още двама са били ранени. Произведени са били поне 20 изстрела.

В болница са били откарани 45-годишен мъж и 40-годишна жена. Сградата на съда вече е била евакуирана. В момента се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    15 16 Отговор
    Насилие!Без коментар!

    Коментиран от #7, #10

  • 2 хрушчов

    23 28 Отговор
    топлата водка прави поразии
  • 3 читател

    32 3 Отговор
    явно не само се е опитал, а и го е отнел оръжието, нямате логическа последователност в статията
  • 4 читател 2

    29 1 Отговор
    А и кои са тези нападатели, които в крайна сметка са открили огъня, съвсем сте се объркали в превода :)
  • 5 ссс

    19 29 Отговор
    Не знам как, но Дони Трамп е виновен, няма друг кой ! Къде са русофилите, оти мълчат кът дуди 7
  • 6 Васку

    21 17 Отговор
    Отказали са му дневната порция самагончик. Пияни свине.

    Коментиран от #9

  • 7 кроко

    20 24 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Не си прав Пеньо, в Русия няма и не може да има насилие, ако не вярваш питай някой тукашен рублераст, той ще потвърди.
  • 8 Сибирь

    31 9 Отговор
    Въобще ,имаше една банда от средноазиатски мигранти , които за две години убиха 17 човека. ТА петима от тях са се опитали да избягат. В служебен асансьор са пребили човекът от охраната (Как и защо е бил сам ,теп-ърва ще се изяснява явно),сега той е в реанимацията. Опитали са се да вземат заложници ,но са избити като кучета.
    Въобще мигрантите и кавказците са огромен проблем , и е крайно време да се вземат по-радикални решения. Макар,че по-голямата част са безобидни.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бай хой

    27 12 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Я коментирай стрелбата по съдебната палата в София. И май нямаше полиция, нямаше задържани, нямаше съдени а какво остава за осъдени.
    Лесно е да плюете по заповед от нпо, а не се обръщате назад. Там са ги задържали инякои са си получили заслуженото. А в евроатлантическа Софиия тиквата изтегли полицията.

    Коментиран от #13

  • 11 Бесен Язовец

    25 14 Отговор
    Тия пък седнали тука да злорадстват поне е станало в райьонен съд а не пред някое US училище щото някое затлъстяло комплексарче което са убиждали съучениците в голямото междучасие и е решило да отмъсти с дъжд от коршуми

    Коментиран от #12

  • 12 Ловец

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    Много неграмотно пишете, горски...
  • 13 КЮНЕЦ

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "Бай хой":

    Вие комунистите сте много смях... защо винаги отговаряте на въпроса с въпрос ? :D

    Коментиран от #15

  • 14 Ярослав Станчев

    3 0 Отговор
    Бандата "ГТА" ,от която са убитите бандити е извършвала нападения и убийства по пътищата около Москва.Съставена е от престъпници от Кавказките републики,които са изключително жестоки и опасни.Извършили са 17 убийства за 2 години.Опитали са да избягат от съда,обаче греда.Четирима са застреляни на място,а двама ранени.Сега ще ги съди Свети Петър.Руснаците не са по-добри в съдебната система от нас ,ама ако не могат да осъдят бандитите поне ги ликвидират,а у нас ги съдят и после бандюгите емигрират необезпокоявани от България и ходи ги търси,като нямаш работа.Пример са братя Галеви и безброй други знайни и незнайни "герои".
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания