7 Август, 2017 01:15 42 591 54

Ученик правил секс с учителка в тоалетната на самолет

  • учителка-
  • секс-
  • ученик

Тя била изнудвана от друг ученик

Ученик правил секс с учителка в тоалетната на самолет - 1
Снимка: Shutterstock

Ученик беше замесен в секс скандал с учителката си, съобщи „Дейли Мейл“.

Скандалът засяга учителката Еленор Уилсън. Аферата между нея и ученика се развила по време на ученическа екскурзия в Африка. След като нещата се разкриха тя беше уволнена от работа.

„Мисля, че синът ми не е искал нищо от това. Той не искаше тя да загуби работата си. Нещата са били тайни. Просто един от учениците разбрал за това и започнал да я изнудва за секс. От там станаха тези проблеми. Синът ми иска да остави това зад гърба си“, заяви бащата на момчето. Имената и на двамата не се споменават.

Аферата е станал през 2015 г. Тогава ученикът е бил на 16 години. Уилсън е ръководила специална група в училище, с която пътувала за хуманитарна мисия в Свазиленд.

Оказва се, че по време на екскурзията често е имало пиянски партита. След едно от тях ученикът правил секс с учителката. Смята се, че те не са използвали предпазни средства.

Те са правили секс и в тоалетната на самолета при връщането си във Великобритания. Съученик на момчето обаче разбрал за историята и се опитал да изнудва Уилсън. Той също искал от нея секс. След като тя му отказала, той разказал историята на директора.

Колегите й определят Уилсън като добра учителка.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тайна

    176 3 Отговор
    Гнидата си е гнида без значение на 5 или 75, подлия завистник дет ги е издал заслужава само на ръкоделие да го кара и женско да не види !
  • 2 no name no face no number

    107 14 Отговор
    Тия от ЕС съвсем изтрещяха. Че на 16 повечето хора вече са правили любов и в това какво лошо има. Лошото е когато се прави без взаимно съгласие. Пиянските купони, ако ги е имало да това е нещо доста лошо. Ако учителката не е била омъжена кво толкова е направила.Смешни сте. По добре се тревожете за нормалното възпитание на бъдещите поколения. Че да не станат всички хомо. Тогава рече ще е страшно.

    Коментиран от #5, #11

  • 3 Инглиша

    17 33 Отговор
    😜😜😜😜ееее разбира се,знаем ги тези учителки любителски на шоколадови вафли...момчето не е виновно дори.... извратена мръсна английска пачавра която е яла бял шоколад и се е направила на ни лук ала ми лук мирисала....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬТ

    40 2 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    Напълно си прав..Само не мога да схвана логиката на обвинителите на тази учителка..При положение,че в Холандия има партия на педофилите и тя е представена вече във месната власт(кметове,общински съветници)..демек вече са лигитимни,тук пищят,че тоя пич бил малък за ласките на каката...Същата тая холанска партия лобира,че трябва чрез закон да се свали възрастовата граница за секс с дете до 10 годишни!!!!!!!DDDDDDD....Та в случая май раздухването на този скандал е просто прах в очите ни....
  • 6 Дядо поп

    67 2 Отговор
    Не уво,а награда заслужава даскалицата,образовала е
    всестранно момчето.Дай Боже повече такива даскалици
    и у нас.

    Коментиран от #9

  • 7 onq s konq

    52 5 Отговор
    И ас навремето исках такива работи от даскалицата ми по химя ама тая ме отреза като кисела краставичка!Даже ходи та ме накисна пред баща ми!Мале що бой изедох тогава не е истина!От тогава много мраза химята!

    Коментиран от #8

  • 8 Да го кажем направо

    55 1 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Кон и аз да си призная имах такава ситувция-ама с даскалицата по физика..Но ми се размина кютека,защото след като я видя, баща ми каза "имаш добър вкус към жените-ама ти е рано и си опичай акъла"...
  • 9 Kcaniba

    25 2 Отговор

    До коментар #6 от "Дядо поп":

    Нигрото е имало мамул и не е знаело предназначението му, но ето, че образователната система на гритбрит, му се притекло на помощ в тоалетната!
  • 10 no name no face no number

    25 1 Отговор
    Между 10 години и 16 има огромна разлика. Това за 10 те години си е доста гадничко. Дано се провалят в това си начинание онези в холандия. там и при липса на пари и съгласие от отсрещната страна можеш да платиш със секс отврат.
  • 11 кроко

    10 32 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    Истинския путиноид винаги ще намери повод да се изкаже против ЕС !
    Макар и да няма ЕС Нищо общо със статията. Чудно ми е ушанко, как така си забравил да вметнеш нещо и против Сорос ?

    Коментиран от #12

  • 12 Гого

    24 9 Отговор

    До коментар #11 от "кроко":

    Трябва да си многооооо кух,че да не виждаш връзката...ама многоооооо-----ценносната система...ценносната система байно---

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гого

    26 5 Отговор

    До коментар #13 от "кроко":

    Пич,ти наистина си..к...х като търба Фи 1000 .....щом не разбираш същността на проблема.Ще се опитам да ти го обясня простичко...Да-на всякъде стават тези неща-безспорно..идиоти има във всяка една държава-прав си-но само до тук.Защото когато политиката на Европа подменя традиционните ценности и разрешава гей-бракове,осиновяване на деца от гей-двойки,отричане на половете както във Франция -вместо майка и баща--родител № 1 и родител №2 ,в Холандия има партия на педофилите--официално..,в Германия още в детските градини ги учат,че е нормално момчетата да се целуват и т.н...------демек ТОВА Е ОФИЦЯЛНАТА ПОЛИТИКА която се налага от Брюксел--демек Е.С....схващаш ли сега къде е разликата..--в офицялната политика и подмяната на традиционните ценности.....дано да си разбрал.....Иначе ще ми е жал за децата ти...

    Коментиран от #15, #16, #52

  • 15 кроко

    8 19 Отговор

    До коментар #14 от "Гого":

    Да Гого, до някъде си прав, но съгласи се, че тези проблеми които си описал нямат нищо общо с ЕС ! А ако утре или вдруги ден ЕС потъне в дън земя, тези проблеми няма да изчезнат, уверявам те !

    Коментиран от #18

  • 16 кроко

    4 24 Отговор

    До коментар #14 от "Гого":

    Пак ще се повторя, такива неща се случват навсякаде където живеят хора и в Азия и в Африка и в Ю. Америка ! Така, че не мога да ви разбера вас руските подлоги, какво толкова сте се опълчили против Европа, опорните точки ли са ви такива, незнам ?? Като трън в очите ви е този ЕС !

    Коментиран от #21

  • 17 Кака Гинка

    21 19 Отговор
    Напоследък много често взехме да четем за секс скандали на тема учител - ученик.Правите се на отворени,но съм сигурна,че няма да реагирате така,ако вашият син или дъщеря станат "герои" на подобна случка.Аз смятам,че такива отношения са абсолютно недопустими - все едно на каква възраст са и единия, и другия.Учителят трябва да е апостол,а не проститутка!Винаги това е бил моят код на честта и имам не само любовта на учениците ми - мои деца,но и уважението на родителите им...

    Коментиран от #19

  • 18 Гого

    26 5 Отговор

    До коментар #15 от "кроко":

    Ти вече наистиа ме дразниш със твоята наивност...Как Е.С. да няма нищо общо със проблема бе човек-след като точно Брюксел налага тези нови ценности и държавите членки ги приемат във своето законодателство...--ти чуваш ли се какво говориш????.....Пак ти повтарям--тези безумия се утвърждават на законодателна основа от страните членки---схващаш ли сериозността на проблема...--айде лек ден и дано да си схванал нещо...

    Коментиран от #23

  • 19 Гого

    12 12 Отговор

    До коментар #17 от "Кака Гинка":

    Како от мен + ...Ама за съжаление много малко хора мислят така..След коментара ти,ми се върна надеждата за народът ни..Благодаря ти.

    Коментиран от #22

  • 20 Вуте

    29 4 Отговор
    И аз съм правил много пъти секс с учителката ми по биология ама тя така и не разбра ....
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Стига с турския

    17 8 Отговор

    До коментар #19 от "Гого":

    Абе кухи лейки стига сте използвали турската думаДЕМЕК

    Коментиран от #50

  • 23 кроко

    10 22 Отговор

    До коментар #18 от "Гого":

    Налагал Брюксел, дрън, дрън !! Моссковско-путиноидна опорна точка !
    Младока оправил даскалицата във въздуха, Брюксел е виновен, той им го е наложил ! Ех, Гого, Гогоооо, мноу си бос ти брат, това е меко казано, мога и по твърдо да ти но река, но ще ме изтрият.
  • 24 no name no face no number

    25 0 Отговор
    Кроко, не съм против ЕС. ЕС е много добра идея с много лошо изпълнение. Със сигурност има нужда от коренни реформи. Първо прекалена бюрокрация. След това, като е съюз не е възможно да има водещи нации в него, трябва да има равенство между членовете му. Имам много други забележки. Първата крачка, трябва да е установяването на независимост на ЕС . Сега са си роби на САЩ. Има и само две водещи нации, които както се казва колят и бесят- Германия и Франция другите са статисти. Това не е желаната форма на ЕС от мен. За Русия какво да кажа. Не ми плащат за съжаление:))). Уважавам тона , че си дащитават националната идентичност и интереси. Чак русофил не съм. Видял съм и добро и лошо от руснаци. Със сигурност не ги мразя обаче за разлика от САЩ.

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 кроко

    8 17 Отговор

    До коментар #24 от "no name no face no number":

    Ясно, значи не само ЕС е виновен за случилото се, ти ся и САЩ намеси, ок ! За всички световни злини са виновни - ЕС, САЩ, НАТО, Сорос и т.н.
    Тези ли са ви основните опорни точки на рубладжийчетата ?

    Коментиран от #28, #30, #36

  • 28 ГОРАЗД

    8 6 Отговор

    До коментар #27 от "кроко":

    Напоследък позабравиха Костов!

    Коментиран от #29

  • 29 кроко

    6 9 Отговор

    До коментар #28 от "ГОРАЗД":

    Опорните точки се обновяват от време на време !
  • 30 гост

    21 1 Отговор

    До коментар #27 от "кроко":

    Явно пишеш много неподготвен по темата Сорос, Рокшилд/САЩ/ЕС. Не си запознат със соросоидната доктрина за милтинационализма, тоест антинационализма, глобализма и начините за постигането му, затова не можеш да направиш връзката. Образовай се! Това е твоето бъдеще!
    Точно НПО организациите имат за основна цел да разрушат устоите на обществото, разбивайки го на малки групички и постепенно превъщайки го в многоцветна маса от всякакви хора, неспособни да формулират, наложат и защитят общ, обществено полезен интерес. Точно това е, което Европа допуска и подсигурява законодателно, водейки се по наложеното от държавата без нация - САЩ.
    Русофобите като цяло допускате една основна грешка. Погледът ви е насочен почти изцяло към Русия, като основното, което правите са сравнения които на сухи числа. Много малко се интересувате за обществените процеси които текат на запад. Това което е извън финансите и милитаризма. А точно то е важното, доколко близкото минало, настоящето и бъдещето ни са свързани със запада...или си мислите, че турските сериали залели западните, уж български канали са случайност? Наивници!

    Коментиран от #31

  • 31 кроко

    0 17 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Айде, айде не ми разтягай тук локуми, които нямат нищо общо с дадената новина и много се лъжеш ако си повярвал, че ще ти чета простотииките, които си написал, от втория-третия- ред ми стана ясно, че са такива. Вземи и сам се образовай !

    Коментиран от #34

  • 32 Пазарен Либерализатор

    17 1 Отговор
    Иванчо се прибира вкъщи и казва на баща си:
    - Тате, утре те викат в училище.
    - И защо, ако мога да попитам - поинтересувал се бащата?
    - Ами днеска в коридора с момчетата разляхме лепило.
    - И какво?
    - Мина учителката по химия. Падна и се залепи в лепилото.
    - Ами защо не я отлепихте?
    - Отлепихме я. Аз лично и го отлепих цели два пъти.

    Коментиран от #33

  • 33 кроко

    4 9 Отговор

    До коментар #32 от "Пазарен Либерализатор":

    Ха, ха, ха, Ванката е супер !
  • 34 гост

    16 2 Отговор

    До коментар #31 от "кроко":

    Аз и не мисля да ти обяснявам повече. В крайна сметка всеки е толкова глупав и заблуден, колкото сам позволи.
    Не съм от незаинтересованите "личности", които не могат или ги мързи да си намерят достатъчно голям обем информация от различни източници на база на който сами да си изградят относително обективно мнение, базирано на логични разсъждения.
    Овчата, стадна мисъл не ми е присъща. Sorry!

    Коментиран от #35

  • 35 кроко

    2 13 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    За всичко си прав, колега и за заблудата и за овчата и за стадната мисъл, много точно си се охарактезирал между другото. Респект и уважение за това самопризнание !

    Коментиран от #48

  • 36 no name no face no number

    12 1 Отговор

    До коментар #27 от "кроко":

    Кроко не ми плащат, ако можеш им се оплачи от мен. Кажи им познавам един рубладжия във форума на факти. Постоянно се труди гратис, ако може да му плащате, че като му казвам рубладжия поне основание да имам. Така всъщност и аз Кроко ще съм по-доволен. Въпреки ,че парите не са ми самоцел рубли няма да откажа, все още не са голи хартийки както $. Поздрави и не се сърди, омръзна ми да им гледам и слушам скалъпените простотии на САЩ. Нямам друг мотив да съм против тях. Просто те са лошите в момента и това е факт, който мога сам да защитя навсякъде дори и във фалшивият тпибунал в Хага

    Коментиран от #38

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 кроко

    3 12 Отговор

    До коментар #36 от "no name no face no number":

    А на мен ми плащат, доволен ли си !? Само, че на рубли-фантики-хартийки, като на теб а с левовове ! За разлика от теб, на мен не ми е омръзнало да чета , гледам и слушам скалъпените простотии на местната русофилска братия Просто ми е хоби да ви бъзикам и много ми е кеф някой от вас кът се върже и вземе да ми се прави на умен и да ме убеждава, че това било, че онова била, че американците и европейците прости, а китайците и русняците умни и т.н.
    А ти щом си толкуз курнас, дай ги сам под съд проклетите американци и докажи, че са такива, то само с писане в нета не става !
  • 39 no name no face no number

    9 1 Отговор
    Аз винаги съм бил и ще бъда себе си и не се правя нито на глупав нито на умен. Ще отстоявам и защитавам справедливостта. До колкото мога. Съжалявам, че не всички сме способни на това. иначе нямам нищо против, че имаш друго мнение и разбиране по глобалните въпроси. Важни са обаче и фактите. Поздрави

    Коментиран от #41

  • 40 no name no face no number

    7 0 Отговор
    Всъщност имам идея към Факти.бг, на рожденият ден на сайта можем да направим една обща среща на всички служители и почитатели на сайта. Така можем да си поговорим и споделим мнения и идеи, както и да се опознаем.

    Коментиран от #46

  • 41 кроко

    2 10 Отговор

    До коментар #39 от "no name no face no number":

    Хайде сега, точно ти за справедливост не ми говори, ти още малко и Че Геваоа ще се изкараш ! Путиноид - борец за справедливост, доста смешничко звучи !
  • 42 no name no face no number

    10 1 Отговор
    Ааа всъщност не искам да ги съдя от това полза няма, е мога да спечеля едни пари, които няма да ме зарадват особено. Моята цел е да ги променя. Да спрат да правят поразии по целият свят и да налагат този разпадащ се капиталистически модел в демократична опаковка по цялата земя, като единствена меродавна форма на съществуване. Това ще се опитам са направя.Щом толкова си го харесват да си живеят в Сащ така. Но не да го налагат със сила по света.Както и да спрат ГМО и химическите пръскания. Вярно е че естествените облаци не достигат, но да пръскаш с опасни химикали с цел образуване на дъждовни облаци и намаляване силата на слънчевите лъчи не е решение.
  • 43 no name no face no number

    6 1 Отговор
    Не си прочел коментара ми аз съм си аз . Не искам да съм никой друг. Нито Че Гавара нито който и да било друг.

    Коментиран от #44

  • 44 кроко

    0 8 Отговор

    До коментар #43 от "no name no face no number":

    Ясен си ми напълно, за срещата която предлагаш е добра идея, но едва ли осъществима и съм сигурен, че и там ще се хванем за гушите. Хайде със здраве !
  • 45 no name no face no number

    9 1 Отговор
    Не съм и Путиноид, казах ти никой не ми плаща, щом толкова имаш желание говори с руснаците да започнат да ми плащат, ако откажат говори с твоите хора, те няма да откажат , пък и ценни съвети им давам. Хората ще ги заобичат отново.
  • 46 Кики

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "no name no face no number":

    Дано да не ме сложат до ЮРИСТ, защото ще ми провали хубавата среща.
  • 47 no name no face no number

    0 1 Отговор
    Аз вярвам, че е осъществима и съм сигурен, че и за гушите няма да се хванем :))). Факти.бг бих се радвал , ако помогнете да осъществим идеята. Поздрави!
  • 48 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "кроко":

    Не предположиш, че ще срещна такова разбиране от твоя страна. Благодаря! ... ъъъъ, само нещо незначително...объркал си една буквичка, но пък явно гласуващите те разбират много добре!
    "... за всичко си прав, колега и за заблудата и за овчата и за стадната мисъл, много точно си Ме охарактезирал между другото..." ;)
  • 49 FUCK OF

    7 1 Отговор
    ВИНАГИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЕ ХЮМНЕ ДА ИЗПОРТИ РАБОТАТА......
    НИЩО ЛОШО НЯМА ....ОТДАЛИ СА СЕ НА СТРАСТА И УДОВОЛСТВИЕТО.......

    ВСЯКА ВЪЗРАСТ Е ПОДВЛАСТНА НА ЛЮБОВТА...
  • 50 Койо

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Стига с турския":

    Прав си ... да се забрани използването на чужди думи, да се затворят езиковите гимназии и който иска да учи чужди езици - да се наказва, кви са тея чужди думи ... ако някой иска да се разбира с нас, да ни научи езика, оти сме много важни ;)
  • 51 Патриот

    2 1 Отговор
    Тук цигати се плющат от деца. На 13 вече раждат.
    Как да сметнем действията на тази учителка за неморални като тя даже не е родила?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Даката

    2 1 Отговор
    Да дава бог повече такива учителки да образоват децата . Какво лошо е направила ако е някоя готина 25-30 годишна хлапето ще има да сиспомня цял живот с кеф за случките . Тъкмо да има с какво да се хвали на масата
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: