4 Август, 2017 00:14 10 935 16

Мигрант от Нигерия изнасили непълнолетна ромка

  • имигрант-
  • изнасилване-
  • ромка

Шокиращ случай в Италия

Мигрант от Нигерия изнасили непълнолетна ромка - 1
Снимка; Shutterstock

Нигерийски мигрант, който е поискал политическо убежище в Италия, е бил арестуван в северния град Ривалта ди Торино по обвинение в изнасилване на непълнолетна девойка.

По данни на Torino Oggi, цитирани от Блиц. извънредното произшествие е станало във вторник в централната част на града, близо до пазара. Тук 42-годишният мъж забелязал 17-годишната девойка, отвел я в затънтено място и я изнасилил.

Жертвата успяла да избяга от насилника и се скрила в един магазин, чийто собственик незабавно извикал полиция. Стражите на реда задържали нигериеца, който се опитал да замине с автобус към Торино.

На разпитите той заявил, че половият акт бил по взаимно съгласие, но въпреки това му било повдигнато обвинение за изнасилване и го тикнали зад решетките.
Пострадалото момиче е преминало през медицински изследвания, а сега се намира в специализирано социално заведение, където ѝ оказват психологическа помощ. "Става дума за едно от най-ужасните и унизителни престъпления против личността.

Нашата община е на страната на нещастната жертва и настоява законността да възтържествува в най-кратки срокове и с цялата си строгост, заяви кметът на града Никола де Руджиеро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Те така требе да е

    84 4 Отговор
    Италиянските цигани требе да се наричат роми,особено живущите в Рим. При нас са просто цигани

    Коментиран от #2

  • 2 Диди

    29 17 Отговор

    До коментар #1 от "Те така требе да е":

    На запад на Рим се казва Ром,а в БГе Рим.Няма как стане,това,което предлагаш.
    Тоя бежанец трябва да бъде в затвора.Там ще разбере колко много ще го обичат останалите затворници,като разберат,че е изнасилил малолетно момиче.
  • 3 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    27 0 Отговор
    Да мрът
  • 4 Antimediator

    16 60 Отговор
    Поредната руска партенка.
    Преди време имаше друга за афганистански емигранти в Германия изнасилили рускинче.
    После се оказа че лъжата е с руски произход.
    Идеята е да се покаже , че Европа не струва.

    Коментиран от #6, #8, #10

  • 5 кирил

    39 4 Отговор
    да го пратят на меркел
  • 6 Гаргамел

    36 20 Отговор

    До коментар #4 от "Antimediator":

    Не струва разбира се, какво и е толкова прекрасното на Европа?! 8 години съм работил в Русия и живота си е напълно нормален и ако не те мързи се вадят много прилични пари.

    Коментиран от #11

  • 7 Цигяан

    21 3 Отговор
    Ne si e platil... i taka...
  • 8 нинова

    28 0 Отговор

    До коментар #4 от "Antimediator":

    да,имаше и случаят лиза,но има и действителни случаи на насилие,които умишлено се крият от властите.така искаха да потулят сексуалните насилия в кьолн.90%от мигрантите са със съвършенно чужда култура на европа

    Коментиран от #9

  • 9 Гост

    24 0 Отговор

    До коментар #8 от "нинова":

    Бе, култура ... айде да изнасили в неговата си страна,
    пък да види какво ще му се случи.
  • 10 Диди

    4 11 Отговор

    До коментар #4 от "Antimediator":

    Да,това беше случаят ,,Лиза,,.Дори Лавров каза по телевизията,че щели да помогнат на Лизито,и най вече беше отпратил упреци към Германия.Стайнмаер му отговори....намести го на мястото му.В последствие се оказа,че тяхното ,,Лизи,,(така я наричаше Лавров)е имала лоши оценки,от страх не се е прибрала и затова излъгала.Германците започнаха да съдят тези,които са виновни за пропагандата,с цел да правят размирици в Германия.Не съм се интересевала повече за този случай. Случая описах накратко.
  • 11 Диди

    9 13 Отговор

    До коментар #6 от "Гаргамел":

    Има много хора,които са работили в Русия,или Европа.Ти може да си доволен,но повечето явно не.Брат ми живя 10 години в Русия,казвал ми е ,че там светът е спрял да се развива.Но всеки вижда нещата от направен свой опит.Аз ще ти кажа,че там където живея в Европа,е много добре.И изобщо,в Европа се живее мирно и свободно,дано да бъде така за в бъдеще.

    Коментиран от #12

  • 12 ТЯО

    5 6 Отговор

    До коментар #11 от "Диди":

    имам приятел , който работеше в тази спокойна Европа и сега се върна в размирна България . много спокойни му се сториха , атентатите в Брюксел !
  • 13 Чефо

    2 1 Отговор
    По така написаното личи, че м...лката въобще не е изнасилена, а си е изиграла циганските номера, за да отнесе някое и друго евро! Току така се отвлича в централната част на града и ромейката не е викала...баш си го е дирила .
  • 14 гост

    4 1 Отговор
    По така написаното личи, че мангалката въобще не е изнасилена, а си е изиграла циганските номера, за да отнесе някое и друго евро! Току така се отвлича в централната част на града и ромейката не е викала...баш си го е дирила .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ПКН

    1 1 Отговор
    Ромка може :) хахахахах
Новини по държави: