Last news in Fakti

4 Август, 2017 08:46 4 486 0

Тежка верижна катастрофа на немска магистрала

  • германия-
  • катастрофа-
  • магистрала-
  • инцидент-
  • аугсбург-
  • ранени-
  • коли

Тежък пътен инцидент в Южна Германия

Тежка верижна катастрофа на немска магистрала - 1
Снимка: Shutterstock

Близо тридесет души бяха ранени при тежка верижна катастрофа на магистрала в Германия, съобщи „Билд“. 29 автомобила са били в епицентъра на произшествието.

Тежкият инцидент е станал близо до град Аугсбург – на магистрала А8. Движението в едната посока бе напълно блокирано заради катастрофата.

Един от пострадалите е в тежко състоянието. Повечето са се разминали с леки наранявания. Силите за сигурност разследват какви са причините за верижната катастрофа.

Тя е станала по време на буря, пишат немските медии. В час пик е валяло обилно, като е възможно това да е довело от произшествието. Два автомобила са се ударили, причинявайки верижна катастрофа заради високата скорост и на тези зад тях.

Дълга колона от автомобили се образува на оживената магистрала в южната част на Германия. Към мястото на инцидента бяха изпратени и спасителни екипи, както и хеликоптери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: