4 Август, 2017 11:07 1 705 29

Путин още мисли дали да бъде отново президент

  • путин-
  • избори-
  • президент-
  • русия
Путин още мисли дали да бъде отново президент - 1
Снимка: Shutterstock

Изборите за президент на Русия са предвидени за 2018 г. Сегашният президент на Русия Владимир Путин, обаче все още не знае дали ще участва в тях. Това заяви самият той в отговор на въпрос на пострадал жител от пожарите, които се разразиха в Иркутска област. „Добре. Ще помисля”, каза президента.

По-рано от партия „Единна Русия” заявиха, че поддържат кандидатурата на Путин за нов мандат. Нееднократно самият Путин е заявявал, че все още не е решил дали ще участва в изборите през следващата година, но ще направи всичко възможно „избирателната кампания да мине при цялото спазване на Конституцията”.

До момента за изборите през 2018-а участие са заявили Владимир Жириновски, лидер на ЛДПР и Григорий Явлински от „Яблоко”. От Партия „Справедливой России” обещаха да излъчат своя кандидат през есента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 безработица

    24 13 Отговор
    Аааа задължително трябва да се кандидатира иначе онова втелясано тролче "юрист", ще остане без работа и заплата и ще трябва да работи нещо полезно !

    Коментиран от #5

  • 2 Реалист

    11 25 Отговор
    Хахахаха - джуджето лилипутин мисли дали да бъде диктатор... Ами той просто няма алтернатива. В момента в който слезе от трона ще бъде икономически разкостен от другите вълци в глутницата. Ще го гледаме поне още 5 години.

    Коментиран от #4, #8

  • 3 ЪРП

    22 12 Отговор
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ!!!.......СТАБИЛЯГА Е!!!!
  • 4 щдаааааа

    18 7 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Абе тя и Меркел е на власт толкова години-колкото е и Путин..ама си трайкаме за нея...

    Коментиран от #9

  • 5 юрист

    7 18 Отговор

    До коментар #1 от "безработица":

    Ако си българин и български граждани, комемнтирай това и напиши ясно, без увъртания- ти лично чувстваш ли се унизен от боклука- българофоб жириновски или не? Нищо лично, просто проверявам чувството ти за българско достойнство и чест...“Жириновски: Българите трябва да ни пълзят в краката."Те (българите) трябва да ни пълзят в краката, а вместо това и в Първата, и във Втората световна война бяха против нас, а днес са в НАТО", заяви лидерът на Либералнодемократичната партия на Русия Владимир Жириновски по телевизионния канал "Россия 1". Коментарът му бе по повод изказването на българския президент Росен Плевнелиев, че Русия е "националистическа и агресивна държава", направено в негово интервю пред германския вестник "Франкфуртер алгемайне цайтунг". ..“http://www.standartnews.com/svyat-russia/zhirinovski_balgarite_tryabva_da_ni_palzyat_v_krakata-257934.html и Жириновски избухна: Българите да пълзят в краката на руснаците Руският политик нарече Плевнелиев негодник
    Обновена: 14 окт 2014 14:07 | 14 окт 2014 Председателят на Либерално-демократическата партия на Русия Владимир Жириновски нарече българския президент Росен Плевнелиев негодник и заяви, че според него българският народ трябва да пълзи в краката на руснаците... http://www.dnes.bg/world/2014/10/14/jirinovski-izbuhna-bylgarite-da-pylziat-v-krakata-na-rusnacite.242022,6

    Коментиран от #11

  • 6 Румен

    19 11 Отговор
    Естествено че Путин трябва да е пак президент-той е единствената надежда на света.

    Коментиран от #19, #20

  • 7 Kcaniba

    11 15 Отговор
    Аукционна къща в Монако продала часовник Patek Philippe Triple като собственост на руския президент Владимир Путин. Цената е над 1 милион долара, както съобщиха световните агенции. Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, разбира се, отрече, че прескъпият часовник е принадлежал на шефа му. И да е бил негов, няма как да признае, нали мизерстващите руснаци ще побеснеят, а може да се сетят и за лозунга, подет от опозиционера Алексей Навални, станал извънредно популярен на протестите: „Долу царя“. Е, годината не е 1917, а 2017!Та кой краде,от народа,а зомбирани рублери....

    Коментиран от #14

  • 8 Диди

    7 13 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Всъщност,за кандидати ще бъдат допуснати(лоши)такива,руснаците за да изберат още веднъж Путин.
  • 9 Диди

    4 9 Отговор

    До коментар #4 от "щдаааааа":

    Я пиши,как си трайкати за Меркел?
  • 10 юююююю

    20 8 Отговор
    Ето ви истината защо толеристите и соросоидите беснеят против Путин...https://youtu.be/ZNhYzYUo42g.........който наистина се интересува от темата нека гледа--за троловете е забранено!!!!
  • 11 love

    12 5 Отговор

    До коментар #5 от "юрист":

    Чети тук https://m.fakti.bg/world/252661-putin-rusia-i-balgaria-vinagi-sa-bili-svarzani-s-bratska-drujba
  • 12 Kcaniba

    7 15 Отговор
    страхът е атрибут на уважението

    На мен отношението на европейците към Русия ми напомня как хората реагират на появата на бясно куче в последната фаза на заболяването. Трудно е да си представим, че някой изпитва уважение към това опасно и дълбоко нещастно създание

    Коментиран от #13

  • 13 юрист

    5 13 Отговор

    До коментар #12 от "Kcaniba":

    “...Публикувано във факти.бг: страхът е атрибут на уважението...“ Така ли? Ми тогава да ти пратя мутри да тероризират майка ти и баща ти, жена ти и родителите ти, и тогава ще имаш страх и уважение към мен, а? Ти нормален ли си? Там, където има уважение, НЯМА страх, защото УВАЖЕНИЕТО значи да поставяш сам, БЕЗ ВЪНШНА ПРИНУДА, един човек над себе си! Ти така ли уважаваш родителите си- понеже ти казват- ако не ни гледаш, НЯМА да получиш нашият апартамент и ти ОТ СТРАХ ги гледаш, а не от УВАЖЕНИЕ за това, че са те родили, изгледали и оформили като личност?!

    Коментиран от #21

  • 14 ххааххааааахххххааа

    11 6 Отговор

    До коментар #7 от "Kcaniba":

    Хаааххааахаааа толкова ниско ли паднахте..че оня ден на срещата със бизнесмените в С.Петербург часовника си беше на ръката му...абе вие къртите мивки вече..хаахххааахххаваааааа
  • 15 Пеньо

    11 15 Отговор
    Джуджето няма алтернатива. Всички крадливи олигарси разчитат на него!
  • 16 жщг

    6 9 Отговор
    От кога , от кога вече го е измислил ! Ако не го беше измислил защо му трябваше да убива Немцов?

    Коментиран от #18, #22

  • 17 cornholio

    2 8 Отговор
    Хахаха мислил той...
  • 18 МОМКОВО

    14 6 Отговор

    До коментар #16 от "жщг":

    Уууу АМИ ТВОЙТЕ БОСОВЕ КРАВАРИТЕ ЩО УТЕПАХА И КИНЕДИ И ЛУТЪР КИНГ И ДЖОН ЛЕНЪН АААААЯ ИЗЧАДИЯ ПОДМОЛНИ.
  • 19 до Румен

    8 11 Отговор

    До коментар #6 от "Румен":

    Искаш да кажеш че той е единствената надежда да не ти спрат копейките - има разлика .
  • 20 Kcaniba

    6 11 Отговор

    До коментар #6 от "Румен":

    В бъдещето на Русия няма място за сегашния президент, иначе това вече не е бъдеще, а минало
  • 21 Путин

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "юрист":

    Теб ще те взема в предизборния щаб, на евентуалния ми противник.

    Коментиран от #24

  • 22 Барчо

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "жщг":

    Немцов се опита да се самоубие като наруши закон. Обаче ако не знаеш, съдът му разреши да се кандидатира. При положение, че същото го беше направил в Америка и до сега щеше да е в американския пандиз, но и още 10 години.
  • 23 Барчо

    7 2 Отговор
    Дано се кандидатира, защото ако сгрешат да изберат Жириновски, ще стане страшно за всички. Той е много далече от политик. Няма да има нито отстъпки, нито тън мън.
  • 24 юрист

    1 8 Отговор

    До коментар #21 от "Путин":

    Ще ме вземеш, но ако аз поискам! Насила не можеш- аз не съм руска гражданка:) До сега не съм станала слуга на който и да е политик и не виждам причина/ основание за в бъдеще да си разваля сама комфорта и да започна да се занимавам с политика. Така, че- не, мерси- под достойнството ми е да се занимавам с мръсна работа като политиката...

    Коментиран от #25

  • 25 Трол

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "юрист":

    Хаххахаха, ама ти сериозно ли си помисли? Че и отговаряш!
    Ако глупостта би имала способността да лети, ти би хвръкнала, като гургулица!
  • 26 Ян Бибиян

    12 3 Отговор
    Не знам, но аз храня симпатии към Путин и към факта, че не е поредния политик който лиже американски задници каквито са наште политици, и отстоява интереса на Русия, пак за разлика от нашите.
    Така, че шапка му свалям и бих се радвал и в нашта изстрадала и мизерна държавичка да се появи такъв политик.

    Коментиран от #27, #28

  • 27 Знаещ

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ян Бибиян":

    Имаш плюс от мен. На по-горния коментар също сложих. Право в десятката е.
  • 28 асът на асовете

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Ян Бибиян":

    Ще се появи......когато Путин дойде в България. Иначе сегашният президент - Радев, има всички шансове постепенно да се превърне в народен любимец. За разлика от предшественика си и от вездесъщия Тиквун.
  • 29 Путкин

    2 6 Отговор
    Някой интересува ли се от това. Не е казал не е станал. Горко им на руснаците никога няма да бъдат нормална държава. Комунизма при тях е вечен.