11 Август, 2017 20:31 3 809 42

Лавров: Има риск от война

  • русия-
  • северна корея-
  • сащ

Той е притеснен от отношенията между САЩ и Северна Корея

Лавров: Има риск от война - 1
Снимка: БТА/AP

„Рискът от война между Северна Корея и САЩ са много високи.“ Това призна руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

„Реториката на Вашингтон и Пхенян прекрачва границата. Ние все още се надяваме и вярваме, че здравият разум ще надделее.

Ние се притесняваме от тези непрекъснати заплахи за превантивни удари и от двете страни. Вече започвам да се питам какво ще стане. Рискът е висок и се надявам да можем да направим нещо за предотвратяване на последствията.

Смятам, че по-силният и по-умният трябва да направи първата стъпка за нормализиране на ситуацията“, заяви Лавров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    31 52 Отговор
    Аха най-после ви светна ,че ще има шамари,не може да плашиш половината свят с атомно оръжие и да няма пляс! Много си повярва вашия храненик,Кимчо,мислейки , че като има подкрепата на империята на злото ,може да си развява байрака безнаказано,е удари греда този път

    Коментиран от #3, #4, #8

  • 2 Кики

    31 26 Отговор
    Всички диктатори откакто света съществува са еднакви,мислят се за безсмъртни !
  • 3 Марио

    36 22 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Краварюююююю, ти не разрба ли че няма военно решение в този конфликт??? Русия се дистанцира, Китай се дистанцира. Не разбираш ли какво става? Това да не ти е Япония през Втората световна? СК не е държава дето хората си палят огнищата с огниво. Дори при бомбандировка без атомно оръжие всички социални връзки ще се наводнят със снимки и кадри от опустошенията. Няма да има нужда от журналисти. Тогава и ти ще си против зверствата на Американците. Това да не ти е 1945 г. Сега е 2017 г ако не знаеш.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПраЗчо

    9 37 Отговор

    До коментар #3 от "Марио":

    Ей партенка мухлясала, като им тропнаха сандалките в Сирия, колко загинали имаше? Нещата просто ще се повторят!

    Коментиран от #6, #7, #9, #11

  • 6 Бай хой

    29 16 Отговор

    До коментар #5 от "ПраЗчо":

    Май май няма да е както в Сирия. Тогава обанан се бе наел а ЕС бе с него и дори твърдяха че изобщо няма да допуснат и питат Русия за сирийският проблем.
    Виж съседната статия където меркелита обяви че няма военно решение. Демек дистанцира се от евентуална нова хамериканска агресия. Анадънмо, уакаримаска, феерщеен?

    Хамитата ще трябва да нападат тоя път само с канада, австралия, украйна, полша, латвия , литва , и естония.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бесен Язовец

    27 14 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Кой е полувината свят бе ? Много си зле по География бе мравко не виждаш ли колко си смехотворен бе

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Марио

    32 11 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    СК е с четвъртата по брой армия в света. След нея са Руснаците и още много държави след това. Трябва да се направи пепелище цялата територия, за да се приключи с нея. И в момента американците не могат да се оправят с един пиклив Афганистан, които са доста по-нодоло като брой армия, а вече там от колко години са, че се не сещам?
    Да не говорим, че СК не е заплашила нито една страна в света първа. Тя отговаря само на заплахите на САЩ. Оня келеметор може ли да даде линк тук, коя държава е заплашила СК????

    Коментиран от #12

  • 11 Скорпион29

    29 9 Отговор

    До коментар #5 от "ПраЗчо":

    Кой е тропнал на Асад оня черния ли ?или комика? САЩ бяха одрязани от Русия и то по мн.грозен и не уважителен начин в сириския конфликт Путин каза на Обама -петрол сирйски на найси за САЩ

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Марио

    30 7 Отговор
    На Русия и трябва само още един мандат с Путин като президент. Американците ще бъдат смачкани. А може и сами да си направят сепуко със СК. Дори СК да бъдат разкатани, американците ще загубят. Опитаха се с Крим и не стана да стигнат до руската граница. Сега се опитват и чрез тази интрига със СК да стъпят до руснаците. МИ НЯМА ДА СТАНЕ.
  • 14 Марио

    30 1 Отговор

    До коментар #11 от "Скорпион29":

    На 17.04.2016 г в Сирия има законни избори и Асад ги печели с мнозинство. Това е избора на сирийския народ. Ония дето се наричат освободителна армия да бяха отишли да гласуват с бюлетини. Явно не са освободителна, сепаратисти. Иначе тия в Домбас са сепаратисти, а в Сирия освободители. Пак двоен аршин.

    Коментиран от #15, #16, #19

  • 15 Скорпион29

    28 3 Отговор

    До коментар #14 от "Марио":

    Именно то това дразни в цялата работа иначе нямам нищо против САЩ имам против външната им политика която върви ръка за ръка със Смърта
  • 16 onq s konq

    4 21 Отговор

    До коментар #14 от "Марио":

    Абе Марине поиталиянчен,КАК МОЖЕШ ДА ТВЪРДИШ ЧЕ ХОРАТА В СИРИЯ ОТ ОСВОБОДИТЕЛНАТА АРМИЯ НЕ СА ГЛАСУВАЛИ,ЩОТО ВМЕСТО ТОВА СА ХОДИЛИ ЗА ГЪБИ В ГОРАТА?Да,в деня на изборите си облякоха новите дрехи и като наближиха секцията,бяха посрещнати с редове от "Калашников" от хората на Садам!В други градове пък събралите опит отиват да гласуват с оръжие за да дадат отпор на садамците ако решат да ти спрат,но...ИЗБОРНАТА СЕКЦИЯ Е БИЛА ПРЕДВИДЛИВО ПРЕМЕСТЕНА та неизвестен адрес,но културно е била оставена бележка-"Не се притеснявайте за гласуването,ние вече сме ви преброили даже!"Между другото теб Асад и правителството ли те върнуват,или колко нефтени кладенци ще окупира Русия?...само питам без лоши чувства:)

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Бесен Язовец

    16 3 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Еврейски слугинаж си ти
  • 18 Марио

    18 2 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Благодаря за обръщението и за без лошите чувства. Направих си труда да погледна бегло статистиката. Брой жители, които имат право на глас и т.н. По всичко личи, че действително човека е избран от народа. Така наречената "освободителна армия" не е толкова многобройна, както се опитват да я представят. Колкото и да се напъват американците, трябва да признаят, че изборите са се състояли и Асад е президента на Сирия този мандат. Самите турски политици вече не искат разпад на тази страна, защото ще настане хаос. Добър или лош, хората са го избрали и да си ги командва. Да си прибира бежанците. Това е най-доброто, което е за Европа. Десет години война без победители. Колко още?
  • 19 Диди

    2 18 Отговор

    До коментар #14 от "Марио":

    По време на гражданска война,няма как да има избори.Мястото на Асад е в затвора.

    Коментиран от #34

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Сандо

    3 7 Отговор
    И кога сте били вие в чужда държава, знаете как се гласува и за кой?
    В Сирия, Ирак, Либия, кога кажи?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Диди

    3 10 Отговор

    До коментар #20 от "Сандо":

    Не одобрявам руската политика,американската не е,,цвете за мирисане,,.Живея в СВОБОДНА ЕВРОПА.Не искам диктатурата на Путин,не искам американците да ни казват в Европа,кога имаме право да дишаме. Европа ще стане силна за в бъдеще.Световните политически отношения дават тласък за това.
  • 24 Сандо

    5 2 Отговор
    Ама я има бе...
    Без щатите батко ти боко нищо не прави и затова ме е яд, защото си знаете само едно и също. Плюйте наред, плюйте всеки с интерес различен от нашия.
    Аз съм за България и единствено за нея, служа и, а когато се наложи ще ида и ще я защитавам. Но само нея, само ако някой я нападне. А не да гоня чужди интереси.

    Коментиран от #25

  • 25 Диди

    2 11 Отговор

    До коментар #24 от "Сандо":

    Още веднъж...не искам диктатурата на Путин.
  • 26 Сандо

    8 2 Отговор
    Аз пък неискам ничия, ама неможе.
    Но когато други ни ограбват мълчите.
  • 27 Сандо

    10 1 Отговор
    Вие сте като съдебната система, има я, но обслужва определени интереси...
    Та и Вие така!

    Коментиран от #28

  • 28 Диди

    2 10 Отговор

    До коментар #27 от "Сандо":

    България е на последно място в ЕС.Има причини защо.Ние всички ги знаем.Не живея в България,но се опитвам да следя станалото в нея.Но,да си признаем,че ние носим отговорност за мангалитета си,който не е блестящ.Не сме единственните,които живеят в Европа,но сме последните по развитие и т.н. Пиши ми.....ЗАЩО Е ТАКА?

    Коментиран от #30

  • 29 Сандо

    7 2 Отговор
    Заради всичко подмолно и мръсно, сделки под масата, сива икономика най-вече.
    Ненаяли се политици и хитрия народ дето все гледа да изхитрее нещо.
    Адски са много, аз чета всичките новини.
    И все да угодим на някого ни подлагат хората, който ни управляват. И за капак сме на грешната страна във война и политика.
    Това си е лично мое мнение. И съм бил няколко пъти в чужбина, е колкото в България никъде не ми харесва!
  • 30 гост

    8 2 Отговор

    До коментар #28 от "Диди":

    Защото такъв е планът! Ама не можеш да го разбереш, защото част от плана бе, да ти извади реалните мисли и да ги замени с русофобски такива. Ако успееш да извадиш русофобството от там, ще започнат да излизат въпроси, които някой не иска да си задаваш. Примерно за това доколко е "свободна" Европа, кой е реалният диктатор в Европа, какви са му плановете за старият континент, доколко руската агресия е реална и т.н. въпроси, на които хората с незамъглено като твоето съзнание отдавна са си отговорили, но с които всекидневно "водиш битки" тук. Въпросът е, след като водиш битка, на коя страна си? Щото не си нито на българска, нито на европейска. Вижда се ясно срещу кого си, но не и кого защитаваш и от какво.

    Коментиран от #31

  • 31 The Bear

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Много хубав коментар. Поздравления. Надявам се повече хора като Вас, "Марио" и "Сандо" да са останали в България и да просветляват мотивирано и без злоба заблудените и поддали се на масовото мозъчно промиване като "Диди"!

    Коментиран от #32

  • 32 гост

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "The Bear":

    И на диди ще й светне лампата, когато дойде време да си задава въпросите за старините си. Аз съм много далече от това време, но това не ми пречи да се интересувам. Та когато приближи момента тя ще си направи сметка колко време още трябва да работи за да стигне изобщо до пенсия, за да е осигурена на старини. Ако случайно я изплюе системата, което е много вероятно, пак ще опре до сметки колко години след пенсионна възраст ще трябва да продължава да работи, за да взема нещо повече от социалната пенсия, която взимат паразити без година стаж, които цял живот "демократично" е издържала. Ще има да се чуди, как така баба й, по времето на лошият комунизъм се е пенсионирала на 55 г. с доход, който ако не бяха промените щеше да и осигури нормални старини, а тя как на 67 по време на демокрацията няма да може да се пенсионира. Да не говорим, че здравословното й състояние няма да има нищо общо с това на баба й, благодарение именно на големият избор нискокачествени отрови които са й ежедневие и от които баба й не е имала "щастието" да избира. Много вероятно е тогава да й се пречупи гледната точка относно социалната политика в двата някогашни блока, между минало и настояще... и то при условие, че пенсионният й фонд не е потънал финансово, с други думи не е откраднат от същите световни, финансови акули, наложили й някога да се пенсионира 15 години по-късно от баба си.
    Стотици въпроси "ЗАЩО Е ТАКА?", ще изникнат, когато Русия престане да заема съзнанието й.
    Има много въпр

    Коментиран от #37, #41

  • 33 Сандо

    4 0 Отговор
    Лошото е, че само си говориме глупости по сайтовете, плюеме се като Левски и Цска, а нищо не правим в реалния живот!
    Като двама българи били в чужбина, решили да надраскат някаква стена. Но се чудели какво да напишат. Мотали се половин час и накрая единия казал...
    Абе напиши к.. за Левски и да си ходиме!
    Цялата ни работа е такава.

    Коментиран от #35

  • 34 Барчо

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    И според теб трябва едните да избият другите за да се направят избори ли? И тям нямаше да има толкова продължаваща война ако не бяха американците да въоръжават териристите, които се наричат освободителна армия.
  • 35 Барчо

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "Сандо":

    Така е. Даже в първата серия на прословутия Полицейска академия на някаква стена с графити пишеше К-Р.
  • 36 гост

    0 3 Отговор
    Налейте му една водка на този ама да е във водна чаша.
  • 37 Диди

    1 4 Отговор

    До коментар #32 от "гост":

    Не ме познаваш.Не знаеш абсолютно нищо за мен.
    Написал си абсолютни глупости.Е ако на това не се казва ,,простотия,,.

    Коментиран от #38

  • 38 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #37 от "Диди":

    Човек изгражда два типа впечатления в околните: визуално и вербално. ДА, не те познавам визуално, но определено съм си изградил достатъчна представа за теб на база комуникацията ти, разсъжденията ти и т.м., позволяваща ми да правя някакви заключения за една част от теб. Разбира се, това са си мой заключения, частични са и не са миродавни, но пък са много по-реални за теб като личност, отколкото мнението на някой, който те познава визуално, вижда те ежедневно, но не знае какво и как мислиш, в каква насока и т.н. Ти прецени кой те познава повече: които те вижда или който комуникира с теб. Кое е водещо: визия или пълнеж?
    А сега почвай, както е редно да казваш, кое от написаното от мен е "абсолютна глупост" и защо? Пък да видим доколко ще можеш да се обосновеш! Смееш ли или просто ще се покриеш? ... както правят почти всички тролове!
    Да видим, колко по-умна си от "простотията"? ;)
    П.С.
    Не го прави заради мен! Няма да промениш мнението ми за себе си от един пост. Направи го за тия, които все още нямат изградено мнение за диди.

    Коментиран от #39

  • 39 Диди

    0 1 Отговор

    До коментар #38 от "гост":

    Това,което си писал за мен....няма абсолютно нищо верно.Не знаеш на колко години съм.От колко години работя.Въпросът за пенсията..просто е излишно да ти го обяснявам. С една дума....СЛЕД КАТО НЕ ПОЗНАВАШ ДАДЕН ЧОВЕТ,НЯМАШ ПРАВО ДА ГОВОРИШ ПО АДРЕСА МУ,А ЕДВА ЛИ ДА ГО ОСЪЖДАШ. ДОЛУНАПИСАНОТО ЗА МЕН,НЕ ОТГОВАРЯ НА ЛИЧНОСТА МИ.

    Коментиран от #40

  • 40 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Диди":

    Не знам, но мога да предположа.
    Примерно, повтарям, ПРИМЕРНО:
    1. Не си във възрастова граница 15-25, дори 30, защото ако беше щеше да имаш много по-интересни занимания от това да се доказваш като капацитет в никакъв форум до 2+ ч. през нощта (твое време). Разбира се, ако не си задръстена и това не е единствения начин да се чувстваш значима.
    2. Не си в в границата 55+ , защото разсъжденията ти биха имали база, която явно липсва и защото на тия хора име е малко трудно да работят с компове, а и отделно на това са минали периода с доказването и определено биха предпочели да спят, вместо да пишат през нощта.
    ... стига ти толкова.
    Така. Както предположих, вместо да ми отговориш ти се покри, обидена. Типично Киро, типично Кроко ..., типично тролско. Фейкове, неспособни да се аргументират основателно...доста встрани от Стоян и юриста.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 666

    0 0 Отговор
    само кухи и неграмотни самовари тука...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания