13 Август, 2017 15:39 1 242 4

Сръбски политици искат в ЕС

  • сърбия-
  • ес-
  • европейски съюз-
  • членство-
  • белград

Демократическата партия поиска да започне дискусия за членството на страната в Европейския съюз

Сръбски политици искат в ЕС - 1
Снимка: Shutterstock

Демократическата партия на Сърбия призова днес всички политически партии да дадат мнението си за условията на ЕС. Те изразиха увереност, че е дошъл моментът Сърбия да излезе от омагьосания кръг на европейската интеграция и да се посвети на уреждането на собствено общество, освободено от опекунството на Брюксел, съобщи Танюг.

Лидерът на Демократическата партия на Сърбия Милош Йованович смята, че в страната трябва да започне дискусия за Европейския съюз.

Ясно е, че подписването на правно ангажиращо споразумение и признаването на независимостта на Косово не е единственото условие за влизане в ЕС, а става дума и за промяна на политиката към Русия, посочи Йованович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кирил

    9 1 Отговор
    сръбските цървули сакат и тако и вако
  • 2 кроко

    7 0 Отговор
    Русофилите се напрегнаха, най големите уж братя на руснаците са готови да ги предадат !
  • 3 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    И как ще стане - нещо не ми е ясно. Хем ще влязат в ЕС - хем ще се освободят от опекунството на Брюксел!? Ще излязат от омагьосания кръг на европейската интеграция и ще уредят собствено общество !? След американо-германските бомбардировки тези комшии съвсем изтрещяха. Ами поогледайте се бе, хора! Ето, маджарите и поляците окончателно излязоха извън опекунството на Брюксел!? Друг е въпроса - работи ли или не ЦРУ ? И какви пари раздава у Сърбия и на кого ? Те това ако се побликува, всичко ще ми стане ясно............
  • 4 Киро

    0 0 Отговор
    Дойде им акъла на Сърбите, видяха че с русия нищо хубаво не ги чака.
Новини по държави: