17 Август, 2017 20:45 11 566 5

Балканци призовават към кръвосмешение и педофилия в интернет

  • секс-
  • интернет-
  • сайт

Значителна част от членовете на групите във Facebook били с истински профил

Балканци призовават към кръвосмешение и педофилия в интернет - 1
Снимка: Shutterstock

Във фейсбук от известно време съвсем явно и без никаква цензура съществуват две групи, предназначени за потребители от Хърватия и региона, които открито рекламират и призовават към кръвосмешение, педофилия и най-отвратителни форми на секс, предаде МИА.

Едната група има над 1800 членове, а другата около 200, а влизането в тях, независимо от това какво са ви говорили за сигурността в интернет и за службите, които следят мрежата, е плашещо прост, посочва хърватски сайт.

Журналист с фалшив профил и с едно кликване, без никакъв проблем се е присъединил към едната група и прекарал няколко дни в комуникация с нейни членове. Нямало никакво недоверие, никакви проверки. Снимките и текстовете в групата, както и обръщенията между членовете й, били толкова странни и шокиращи, че човек не може да си представи.

Освен това групите били пълни с момичета. Противно на очакванията, че повечето профили са фалшиви, т.е. че не са регистрирани с истинско име и фамилия, това се оказало невярно. Значителна част от членовете на групата били с истински профил, което след няколко часа търсене в интернет може лесно да се потвърди.

Твърде тревожна е още една тенденция - че в подобни групи, в търсене на внимание влизат момичета от целия регион. Макар по снимките да е абсолютно невъзможно да се определи тяхната възраст, според посланията и коментарите, които оставят, става ясно, че това са деца.

За да привлекат вниманието на по-възрастните членове на групата, вече не е достатъчно да са облечени с мини поли и дълбоки деколтета. Има много снимки с лесбийски отношения и всякакви перверзии. Някои открито търсят спонсори, други търсят компания, която да ги отведе на море и да им финансира пътуването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БолгАрия

    53 1 Отговор
    Хървати не изчерпва термина "балканци", освен това под балканци също не е добре да се обобщава, защото сме твърде много и различни и като етнос и като религия. Поправете си заглавието на: "Хърватци..."!
  • 2 Грую

    9 0 Отговор
    Ами не влизайте в такива сайтове. Аз лично съзнателно и старателно ги избягвам.
  • 3 дявола

    6 1 Отговор
    Съгласен съм със БолгAрия. Различни нации сме. Балканци е географско понятие. На балканите освен южни славяни има още румънци, турци, гърци, албанци.
  • 4 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    2 0 Отговор
    А дали си позволяват да правят двойно проникване (double penetration) при кръвосмешенията?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: