Last news in Fakti

18 Август, 2017 09:56 3 765 7

Северна Корея може и да преговаря

  • северна корея-
  • оон-
  • сащ-
  • преговори

Пхенян сяда на масата, ако Вашингтон промени политиката си

Северна Корея може и да преговаря - 1
Снимки: БТА/АР

Северна Корея заяви, че няма да преговаря за ядрените си оръжия, докато Вашингтон не прекрати "враждебната политика и ядрените заплахи", предаде Reuters.

Предупреждението е отправено във вторник от посланика на Пхенян в ООН Ким Ин-ньон, показва стенограма от негов разговор с генералния секретар на Обединените нации Антониу Гутериш.

Стенограмата беше изпратена на медиите от севернокорейската мисия в ООН. В нея не са включени изявления на Гутериш, но в сряда той заяви пред репортери, че е разговарял със севернокорейците.
Според стенограмата посланикът повторил решението на севернокорейския лидер Ким Чен-ун да наблюдава какви ще са следващите действия на Белия дом.

Северна Корея може и да преговаря

Ким повторил и искането на своя лидер Вашингтом незабавно да спрат "арогантните си провокации" и "изключително опасните действия по целия Корейски полуостров", за да бъде успокоено напрежението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жщг

    9 31 Отговор
    Ще преговаря ! Даже исо ще припява след като видя големия !!!

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Кимчо

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "жщг":

    Публикувано във факти.бг: Северна Корея заяви, че няма да преговаря за ядрените си оръжия, докато Вашингтон не прекрати "враждебната политика и ядрените заплахи", предаде Reuters.
    Къде е тоя големия, че с тези мои тесни очичики не мога да го видя?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бат Ваню

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "жщг":

    .... ама той и дебел.... ха ха ха.... Дет са вика .... ша им дръпнат шалтера.... ха ха ха....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 незнайко

    6 1 Отговор
    Точно така. Защо САЩ ще заплашват Северна Корея ? Кого заплаши тя преди това ? НИКОГО !!! Но машината за манипулации от страна на САЩ действа с пълна сила !
  • 7 УЙЧО

    1 0 Отговор
    Кимчо я го издъни кат хамсиено каче.Тоя бут мас .Стига е оправял целия свят.Ко прай у ваща нива.
Новини по държави: