Last news in Fakti

18 Август, 2017 16:29 27 959 18

Вижте как застрелват един от терористите (ВИДЕО)

  • барселона-
  • терористи-
  • убит-
  • терорист-
  • камбрилс-
  • испания-
  • видео

Испания беше подложена на терористични удари

Вижте как застрелват един от терористите (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/ AP

Испанските медии разпространиха кадри от убийството на един от заподозрените терористи, които извършиха нападение в град Камбрилс.

Петима души бяха убити от силите за сигурност часове след извършения атентат в Барселона. Те бяха препасани с пояси с експлозиви, но полицията по-късно съобщи, че са били фалшиви.

Жена загина, а няколко други бяха ранени във втората атака в Каталуния. Аматьорското видео беше заснето от британски турист, пишат местните медии.

Един от полицейските служители първо е стрелял предупредително във въздуха, но мъжът отказва да легне на земята. Той дори се приближава до патрулката, след което е застрелян.

Полицията в град Камбрилс смята, че нападението на петимата мъже има връзка с това в Барселона часове по-рано. „Ислямска държава“ пое отговорност за кървавия атентат.

Към момента броят на жертвите е 14, а десетки други са ранените. Не е изключено броят на загиналите да се увеличи, защото някои от пострадалите са в тежко състояние. Няма информация да има убити или ранени български граждани.

* Предупреждение: Кадрите не са подходящи за лица под 18 години!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    40 6 Отговор
    След като са убили жена и са ранили няколко души защо ги наричате "предполагаеми терористи"?

    Коментиран от #2

  • 2 Azazel

    20 11 Отговор

    До коментар #1 от "Кака Гинка":

    Използват го в смисъл на "предполагаеми извършители", все пак, нека не забравяме, че в правовите държави съдът решава, въз основа на доказателства, кой е извършител и до тогава е редно да се използват думи като "предполагаем" или "заподозрян", не направо "терорист". Тепърва полицията ще разследва каква е била съпричасността на този психар към терористичния акт, но с отказа си да се подчини на полицейското разпореждане, дори след предупредителните изтрели, не им остави никакъв избор. Иначе, съмнение дали става дума за тероризъм - няма, това беше официалната позиция в Испания още 20 минути след първия акт.
  • 3 лллл

    20 3 Отговор
    а така , това заслужава к...лето
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    10 7 Отговор
    Ше кажеш че камерите са подготвени за това хахах
  • 5 Барчо

    22 9 Отговор
    Е.ати нещастния клип. Не ви ли е срам? Един ГОЛЧО се подвизава от едната страна на пътя и сума ти хора му окат нещо си. В един момент он пада и после се дига и го свалят между колите. Това ако ми се яви на улицата, че го утепам на момента с кола за доматето!!!!
  • 6 Готино

    47 3 Отговор
    Аре сега на стрелбището за тренировки,че изхабиха патрони за 20евро за тоя джагал,а можеше да минат и с 50цента от първия изстрел!Много ги жалите при положение,че колят жени и деца!
  • 7 гост

    29 2 Отговор
    Сега го очаква рая и 40 или колкото бяха там девици!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Георги Войников

    17 1 Отговор
    Ченгетата могат да го очистят и от първия изстрел, но се опитват да го заловят жив за да го разпитват после и евентуално да изтръгнат ценна информация. Но по някога не става да го заловят жив. Както и да е, един боклук по-малко. Ако мажат патроните със свинска мас ефекта ще е потресаващ. ;)

    Коментиран от #17

  • 10 Vasik Atanasova

    4 11 Отговор
    слаби стрелци
    и никаква безопасност за околните
    убили терорист
    а те що народ избиха не е истина
    номера е да бъдат предотвратени тези неща

    Коментиран от #14

  • 11 шшш

    16 2 Отговор
    след това видео закусих с апетит, а като прочетох за още 4 такива талибано -свине утрепани от службите, реших да не ставам от масата и поръчах пица..
  • 12 шшш

    13 2 Отговор
    този изрод си мисли за непробиваем ,да ама не , всички алахакбаровци с промити мозъци и заслужават да ги трепят като кучета и после да ги завиват в свински кожи,за да не отидат в рая при своите събратя педафили..
  • 13 тоя

    7 1 Отговор
    такива в Европа милиони и все представители на най мирната религия-Исляма е мир...аллахакбар -барабар..затова нормални хора мразят тази религия...
  • 14 Георги Войников

    14 2 Отговор

    До коментар #10 от "Vasik Atanasova":

    За какви слаби стрелци става въпрос изобщо? Що за ментална еякулация?!? В тая държава всеки лаик от всичко разбира. И домакините почнаха да "разбират" от стрелба. За това сме на туй дередже, защото всеки си мисли, че разбира от всичко и щедро лее некомпетентното си мнение. За каква безопасност за околните иде реч изобщо? Как се осигурява безопасност при улична престрелка и вилнеещи терористи? Как и хрумва подобна глупост в малката главица на една домакиня? Това не е готвене на боб в кухнята, а улична престрелка с психопати. Стрелбата изобщо не беше слаба. Стрелеца се справи блестящо. Първо е предупредителен изстрел, може няколко. После го раняват за да го заловят жив за разпит за извличане на ценна информация. Чак в краен случай, ако се наложи го застрелват и то с един изстрел. Така се прави. Хайде полицията да си гледа работата, а домакинята кухнята, да не и загори пак боба.
  • 15 незнайко

    6 3 Отговор
    Тоя го стреляха с толкова много стоп патрони, че нямам думи!
  • 16 Георги Славов

    5 5 Отговор
    С какво стреля испанската полиция?? С малокалибрена пушка за катерици??
  • 17 Кашиков Рангел

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Георги Войников":

    Войников, ти да не си ходил войник? Много ги разбираш нещата... ;)
  • 18 милиционер в пенсия

    0 0 Отговор
    Един ГОЛЧО се подвизава от едната страна на пътя
    ------
    На голчото му виси нещо на гърдите - смееш ли да го приближиш?! Аман от разбирачи и дървени писатели по форумите.
    Очевидно го стрелят със стоп патрони. Първо го думнаха, но адреналина му дава сила да се изправи, но за кратко.
    Не знам как са колегите в Испания, но ако го стреляха с армейски 9 мм патрони този щеше да е на земята от първото попадение.
Новини по държави: