Last news in Fakti

23 Август, 2017 07:16 2 432 7

Тилърсън: Северна Корея показва сдържаност

  • сащ-
  • рекс тилърсън-
  • северна корея

Той смята, че е възможен диалог

Тилърсън: Северна Корея показва сдържаност - 1
Снимка: БТА/AP

Северна Корея демонстрира известна сдържаност и спря ракетните тестове след последните резолюции на ООН. Това заяви държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън, цитиран от Fox.

"Радвам, се да видя, че Пхенян демонстрира известна сдържаност, каквато не сме виждали през последните години. Надявам се това да е някакво начало.

Може и да се стигне до диалог. Няма данни за ракетна активност след последните санкции на ООН. Дано продължим така. Това е важно", заяви Тилърсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    10 1 Отговор
    Едно си знае, едно си бае
  • 2 Бесен Язовец

    11 3 Отговор
    Мн.ще ми бъде интересно дали С.А и Кувейт или Дания и Швеция почнат да развиват ядр.програма ООН дали ще им наложи санкции?

    Коментиран от #4

  • 3 ПроЗ

    6 16 Отговор
    А, интересно ли ще ти е ако този див комунига избие милиони,за да покаже колко е голям.Вие всички не виждате,че тоя е луд с картечница!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Кики

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Какво нагло изказване на Тилърсън приличащо на ирония! Ким не се е отказал от ракетните тестове, въпрос на време е да изстреля отново ракета. Такива психологически прийоми Тилърсън да ги прилага на малките деца. Иначе ООН ще въведе санкции на изброените от теб държави, но санкциите няма да са справедливи.
  • 5 Кики

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "ПроЗ":

    Не мисли хипотетично, а гледай действителноста. Не Ким, а САЩ стрелят и то от много години насам. Досега Ким с нищо не е показал, че е заплаха.
  • 6 СЛАВА РОССИИ !

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "ПроЗ":

    Той не застрашава нико асамо си гарантира ДА НЕ МУ СВАЛЯТ ГАЩИТЕ КАКТО НА СССР, ИЗТОЧНА ЕВРОПА, БЛИЗКИЯТ ИЗТОК, СРЕДНА АЗИЯ - ДЕТО СЕ ФЪРГА "СВОБОДА, ДЕМОКРАЦИЯ И ПРОГРЕС" с пълни шепи чрез ВОЙНИ. БРАВО НА ТУЙ МОМЧЕ, ДЕ И НИЕ ДА ИМАМЕ ЕДИН ТАКЪВ В БЪЛГАРИЯ. А имаме ПУСИ КЕТС И СМЕ ЗА ПОДИГРАВКА ДОРИ И НА СВОЯТА МАКЕДОНИЯ.
  • 7 ели

    1 0 Отговор
    Ако руснаците (което невъзможно) прехвълят С400 Триумф в Северна Корея и ги снабдят SS 18 или SS20 още по добре би било Топол 27M (SS 27 X po standartite na NATO ) оръжие на възмездието сигурен съм ,че Северна Корея тогава ще е най демократичната страна по оценка на САЩ.