Last news in Fakti

24 Август, 2017 11:10 8 442 10

Феминистка на война в защита на срамните въшки (ВИДЕО)

  • въшка-
  • феминистка-
  • фрида клингберг

Фрида Клингберг от години се бори за правата на паразитите и срещу въшкофобията

Феминистка на война в защита на срамните въшки (ВИДЕО) - 1

Феминистка от Швеция стартира повече от любопитна кампания. Фрида Клингберг от години се бори за правата на срамните въшки и срещу... въшкофобията, съобщава местният канал TV4.

Въпросните паразити са заплашени от изчезване в Европа, твърди притеснената Клингберг. Причината е в добрата хигиена, както и масовото обезкосмяването сред представителите на двата пола.

Фрида обаче не е съгласна. Шведката от месеци набира доброволци, които да отглеждат по тялото си въшки, защото и последните имали права. Според Клингберг трябва да се осигури човешки природен резерват, в които паразитите да могат да живеят необезпокоявани.

Всеки, който има живи въшки на разположение, може да ги изпраща на Фрида.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bossman

    25 1 Отговор
    На тази и хлопа дъската

    Коментиран от #9

  • 2 Реално

    24 0 Отговор
    Тотално истрещяване...и на тази куковица и на журналистите които ни занимават с нея..Има толкова важни новини по целият свят..
  • 3 шаш

    15 0 Отговор
    Бреййй нашите "зелени" нпо-та, как не са се сетили и те да бранят п.чите въшки? Можеше да вземат няколко милиона и да подгонят к..валъка из страната да не си стриже храстите и да развъжда буби хаха
    А тая кукувица шведката да вземе и хламидите да добави в соисъка щот , както викаше ония "кучета и котки може, а прасета не може"
  • 4 стар бълхар

    8 0 Отговор
    Е може и да намери някой и друг доброволец да отглежда срамни въшки който да ги прихване по естествен начин!

    Тъй като са малко капризни може да ги гледа ден два и пак да ходи при тая стрина за нови .... и така докато му писне !!!

    Намерила си е жената начин да си поживее весело!!!
  • 5 той

    19 0 Отговор
    Незнам дали ви прави впечатление обаче нормалните хора са на изчезване.
  • 6 Стига права и свободи,има и задължения!!

    7 0 Отговор
    Кутията на Пандора е отворена.. Пропагандата на хибрида ТО върви по план.Какво ли още ще видим и чуваме за в бъдеще?
  • 7 Кака Гинка

    5 0 Отговор
    Напоследък слушаме все такива,че и по акъла им ходим и почваме да приемаме всякакви странни закони.Олигофренията се превръща в норма,но заклетите евроатлантици не виждат (или не искат да видят) това и наричат нормалните хора "комунисти","русофили" и не знам още как,само и само да оправдаят наглите извратеняци,защото самите те явно имат полза от това...
  • 8 пешо

    2 1 Отговор
    Ето едно добро поле за изява на веганите :)
  • 9 незнайко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Bossman":

    Не на тази хлопа дяската а на автора на статията! Между другото обезкосмяването е характерно за мюсюлманите. Тъй като станаха много в Европа може да "унищожат" горките въшки !
  • 10 епископа

    0 0 Отговор
    Къде забрави глистите...
Новини по държави: