Last news in Fakti

28 Август, 2017 20:33 2 444 4

Румънски полицаи стреляха по мигранти

  • румъния-
  • мигранти-
  • бежанци-
  • трафик-
  • трафикант

Граничарите произвели изстрели, за да спрат два автомобила с нелегални чужденци

Румънски полицаи стреляха по мигранти - 1
Снимки: БТА/АР

Румънски гранични полицаи от западния окръг Тимиш са произвели изстрели, за да спрат два автомобила с нелегални мигранти, водени от сръбски гражданин, които преминали през полицейската бариера, предаде "Аджерпрес". Един полицай е бил леко ранен при инцидента.

Румънските гранични полицаи се опитали да спрат двата автомобили, за които имало подозрения, че транспортират нелегални мигранти от Сърбия към Румъния. Шофьорите им обаче не се подчинили на подадения сигнал и преминали с висока скорост през поставените заграждения, което довело до леко раняване на един от полицаите и повреждане на няколко полицейски автомобила, се посочва в съобщение на местната гранична полиция.

За да спрат автомобилите, в които имало 12 мигранти от афро-азиатски произход, полицаите произвели първоначално предупредителни изстрели, а след това стреляли в гумите на автомобилите. В резултат на рикошет са били ранени двама от пътниците в автомобилите, които са били транспортирани в болница.

Румънски полицаи стреляха по мигранти

При полицейската акция са били заловени 12 афро-азиатски граждани, срещу които е започнало разследване за незаконно преминаване на държавна граница, и един сръбски гражданин, който е разследван за трафик на мигранти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    32 0 Отговор
    Само така, но тия разбират от дума само, когато е "на месо" !
  • 2 АНОНИМЕН

    25 0 Отговор
    СТРЕЛЯЙ НА МЕСО.....
    КВО ГИ ЖАЛИШ......

    Коментиран от #4

  • 3 Ашайко

    26 0 Отговор
    браво на сьседите румьнци ,учете се от тях бьлгарски митничари /неподкупни /как се действа с нарушителите на границата
  • 4 синоним

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "АНОНИМЕН":

    А може ли да стреляме и на кокал?
Новини по държави: