1 Септември, 2017 21:15 1 129 7

Канцлерът: Мечтая да водя токшоу

  • ангела меркел-
  • германия-
  • мартин шулц-
  • избори
Канцлерът: Мечтая да водя токшоу - 1
Снимки: БТА/АР

Ангела Меркел, която се е устремила към четвърти мандат като канцлер на Германия, разказа пред в. Rheinische Post, че има една тайна мечта - да води телевизионно токшоу, предаде Reuters.

В интервю за вестника, което ще бъде публикувано в събота, 63-годишната Меркел заявява: "Бих желала да мога да направя това, да водя токшоу, освен да бъда канцлер".

Меркел винаги е имала много наситена програма с публични речи, а сега, в кампанията преди парламентарните избори на 24 септември, често произнася по пет и повече речи дневно на митинги на Християндемократическия съюз. Тя редовно публикува в интернет и свои видеообръщения.

В неделя Меркел ще се изправи в телевизионен дебат на живо срещу лидера на социалдемократите Мартин Шулц, бивш председател на Европейския парламент.

Канцлерът: Мечтая да водя токшоу

Пред Rheinische Post тя признава, че не е имала време да изгледа на запис предишните предизборни дебати, но заявява, че ще се подготви с четене. Меркел изразява надежда, че възможно най-много граждани на Федералната република ще гледат неделния дебат.

Канцлерът: Мечтая да водя токшоу

По прогнози на социолози близо половината от наброяващите 61,5 милиона германски избиратели ще гледат телевизионния дуел Меркел-Шулц. Друга анкета сочи, че близо две трети от тях очакват победа на канцлера на дебата, а 17 на сто смятат, че съперникът й ще се представи по-добре в ефир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адолф

    7 1 Отговор
    Чудесно, заминавай за АЛ ДЖАЗИРА и не се връщай!
  • 2 Бесен Язовец

    2 7 Отговор
    Браво на Анчето, ще ги разбие всичките на изборите и русотролчиата шъ съ пукнат ут яд, 146 %, всичките, помнете ми думата !
  • 3 сноу

    7 1 Отговор
    Че тя преди две години нали спретна едно такова, ток ли ,чок ли ,шоу и над милион джагали и циганори се натъпкаха в студиото и, та и на миндера и се настаниха.
  • 4 Марио

    7 1 Отговор
    Тая ...., да не казвам каква, води най-якото реалити токшоу. "Изкореняването на германското у германците и обезличаването и"
  • 5 А.Х

    4 0 Отговор
    Предлагам да води новото старо предаване Big Gazcamer от къщата в Биркенау.Плаща се в злато от короните на съквартирантите.Медиен партньор е козметична компания Ozon B.Ководещ от изповедалнята(газовата камера)е д-р.Менгеле.Девиза на предаването е "Номинациите ще ви направят свободни".
  • 6 Сандо

    3 0 Отговор
    И сигурно всичките и гости ще са бежанци, терористи, изнасилвачи, духът на самовзривилите се. Ще си говорят за атентати :)
  • 7 mire

    1 0 Отговор
    Ето един достоен заместник на Бате Енчо в кой е по-по-най
Новини по държави: