Last news in Fakti

4 Септември, 2017 07:35 2 703 11

Тръмп: Ще се защитаваме с всички средства

  • доналд тръмп-
  • шиндзо абе-
  • северна корея-
  • пхенян-
  • ким чен-ун

Президентът на САЩ и японският премиер Шиндзо Абе осъдиха в телефонен разговор "провокативнитe действия" на Северна Корея

Тръмп: Ще се защитаваме с всички средства - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и японският премиер Шиндзо Абе осъдиха в телефонен разговор "продължаващите дестабилизиращи и провокативни действия" на Северна Корея след новия й ядрен опит.

Новината съобщи Белият дом, цитиран от Reuters.

Тръмп потвърди, че Съединените щати ще се защитават и ще защитават съюзниците си с целия спектър от налични дипломатически, конвенционални и ядрени способности, гласи съобщението на Белия дом.

Двамата лидери са потвърдили непоклатимите ангажименти на двете страни за обща отбрана и са заявили, че ще продължат тясното сътрудничество, се казва в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Справедлив

    35 8 Отговор
    И кой ви е нападнал? Кой американски град е сринат от бомби? Колко американски мирни граждани са избити...та да се защитавате г-да Кравари?
  • 2 Станислав

    17 4 Отговор
    Свърши тая! Това само празни приказки за собствените електорати - да си въобразяват, че уж ще се прави нещо реално срещу Северна Корея. Щом досега, преди Северна Корея да е демонстрирала наличие на водородна бомба, не беше направено нищо - сега вече и да искат, повече съвсем нищо не могат да направят всички (Китай и Русия даже и не искат). Сега - Ким ЧенУн може да започне да иска все повече и повече - ще му дадат.
  • 3 Сандо

    21 3 Отговор
    Това са едни лъжливи пустиняци!
    Защитава жена си и дъщеря си, че да не ги изнасили някой кореец.
    Врът се навсякъде, защитават онеправданите докато им крадът богатствата. Даже си признаха, че било инвестиция и си и нормално, всички са така. Няма нищо безплатно на този свят!
  • 4 Въпрос

    24 4 Отговор
    Аз досега чужди войски на американска земя не съм видял. За разлика от американски войници по целият свят. Та от кого ще се защитавате бе,световни терористи ??????
  • 5 ьььььььььььь

    17 2 Отговор
    То от тези американски защити целият свят вече пропищя-запалихте войни навсякъде
  • 6 Петко

    11 1 Отговор
    Освен да вият на умряло, да плюят, дри.кат и пикат срещу вятъра друго не им остава на фащ. Вече не се намират балами да им се връзват и да вадят горещите картофи от жаравата.
  • 7 Ники

    4 16 Отговор
    Настоящият световен ред, за нас изразяващ се като близо 8 десетилетия мир е създаден и подържан от САЩ ! Преди окупацията на Германия и Япония, факт актуален и в настоящия момент, Европа е била раздирана от войни .
    Това което приемаме за даденост дължим на САЩ , а то съвсем не е малко. Не падат бомби и няма да падат !

    Коментиран от #9

  • 8 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    10 1 Отговор
    Ако Саддам, Кадафи имаха ядрено оръжие сега там нямаше да има американска демокрация и идил нямаше да съществува но уви.....иран има ядрено оръжие и петрол но там няма да има американска демокрация в северна корея също демокрацията няма да се разпространи...Ким е гордост за баща си и дядо си заби юмрук в лицето на световния терорист
  • 9 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ники":

    Мирът се дължи на двуполюсният модел и на патовата ситуация с ядрените оръжия. Печелившите в този модел са полюсите, за сметка на останалите. За съжаление в момента България в някъде около екватора. Въпросът е, че магнетизма на все още активните полюсите отдавна е преминал пикът си, силата на 70 и 80-те вече е история, а междувременно силата на други се засилва неимоверно. Колкото и да драпат, нямат шанс да си възвърнат влиянието нито САЩ, нито Русия. Нямат и много време в стремежът си да хомогенизират масите. Национализмът постепенно се завръща, а псевдо-демокрацията и "равенството" изпадат в небитието, провалили се също както комунизма.
  • 10 Хохи

    7 1 Отговор
    Ники, Ники, Никиии с това мислене твое....
    Нали в момента Америка унищова България, КЬОРАВ ЛИ СИ, СПИШ ЛИ???
  • 11 Аксел

    1 0 Отговор
    Сложно ще стане много сложно