Last news in Fakti

4 Септември, 2017 21:00 4 187 16

Русия: Заплахата от война в Корея е безпрецедентна

  • русия-
  • заплаха-
  • северна корея

Опасения за повишаване на напрежението

Русия: Заплахата от война в Корея е безпрецедентна - 1

Руският посланик в ООН предупреди за безпрецедентна заплаха от война на Корейския полуостров, съобщи ТАСС.

Василий Небензя говори пред Съвета за сигурност в ООН. На него се обсъждаха последните ракетните тестове от страна на Северна Корея.

'Заплахата от евентуална конфронтация е безпрецедентна. Трябва всички да се въздържат о действия, водещи до по-нататъшно усложняване на ситуацията. Призовавам всички да остана спокойни“, заяви Небензя.

Той призова за мъдри решения. Русия настоява за прекратяване на напрежението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    12 20 Отговор
    Тези да не се правят на луди, синчо кимчо си е тяхно , кремълско чедо !

    Коментиран от #2

  • 2 Kcaniba

    8 10 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Серьоха, пак си в грешка нещо!!
    От сталинисти е, ка о мировозрение, но пък Сталин е руснак, до колкото ти си българин.
    Рожба на Китай и САЩ това чедо.
  • 3 Барчо

    17 6 Отговор
    Еййййй, тая година не само пожари и наводнения, ми май ще война ще докара. Дано поне не е ядрена. Американците пак разровиха осарника и после бият отбой. Като се правиха на мъже, трябваше още първите ракети да ги свалят и да покажат на Ким, че неговата няма да стане. Сега обаче може и да е късно.
    Имаше едно време шопска притча за младоженеца. Като се женел, трябвало още като останат насаме да откъсне главата на петел, за да разбере младата му жена къде и е мястото и да и вземе страха. Човека обаче бил демократичен и не го направил. След месец обаче жена му му се качила на главата и той взел котарака и му разбил кратуната в стената, на което жена му му казала, че сега и бика да разчекне и е все тая. Така че тоя лаф е точно за американците. Направиха се на мъже, но не и стигна мъжеството, когато трябваше да го покажат.
  • 4 Бесен Язовец

    18 9 Отговор
    Првиса руснаците както винаги и хладнокръвни не случайно спечелиха 2 рата световна не като ония невротици дето заплашват кат дърта мургавела.
  • 5 Марио

    7 17 Отговор
    Московските ментори на корейското диктаторче се правят на ни лук яли, ни лук мирисалм ! В Кремъл всички диктатори са на почит !

    Коментиран от #6

  • 6 Бесен Язовец

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    Ама разбирасе по-добре ментори на С.К отколкото на ИД каквито са САЩ

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Барчо

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "Марио":

    Не отговаряш, щото няма кво да кажеш!!! СК е призната държава от цял свят. Не е малко дете да му размахаш пръст. Краварите нали размахват пръст. И какво от това! Отидоха с военния си флот си до СК. Какво очакват? СК да и направи свирка ли? Като подпалваш огън, гледай да го загасиш без да изгориш невинни. Или както винаги. Трепаш беззащитните и крадеш тяхното. Ако и сега е същия случай, отдавна да са прецапали корейците.
  • 11 Скорпион29

    16 2 Отговор
    С.К дава 4 милиона жертви и 18 окръжни града са изравнени със земята какво очкват САЩ да им дигнат паметник на летците в Пхенян ли ?това да не са родоотстъпници като българите.

    Коментиран от #14

  • 12 невчас

    1 4 Отговор
    Ами как да действат останалите освен вас? Да ги окуражават ли?

    Коментиран от #13

  • 13 Скорпион29

    6 2 Отговор

    До коментар #12 от "невчас":

    Типично БГ.черта неразбираме обаче имаме мнение Константин Ирчек го е казал 3 мил.луде 1.5 милиона министри
  • 14 Барчо

    17 2 Отговор

    До коментар #11 от "Скорпион29":

    Що па не? Ние сме светъл пример за това. Колко народ искаше да се вдигнат паметници на летците, които ни бомбандираха през Втората световна! А нашите пилоти, които ни защитават тогава, да бъдат обявени за терористи. Направил съм си справка в нета и тези бомбандировки са взели хиляди невинни жертви и хиляди невоенни сгради унищожени. И то не само в София, а в цялата страна. Моята майка е жертва на точно тези бомбандировки. Била е дете и въпреки че е била в мазето, една бомба пада на 30 метра. От близката експлозия и се пукат тъпанчетата. Представям си нашата улица да я кръстят на точно този летец!!!! И тази сграда не е военен обект, която се срива до основи. Няма да я уточнявам, но за да подскажа е школо. Ясно ли ви е господата кравари какви ги вършат в България?
  • 15 един

    7 5 Отговор
    Аз пък викам да натискат копчето и да се приключва с САЩ.

    Коментиран от #16

  • 16 СССР

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "един":

    Другари дали трябваше да има даваме на северно корейците ядрените ни технологии ... Каква я мислихме другари каква стана тя ...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания