5 Септември, 2017 11:05 6 470 3

Зрелищен инцидент на концерт на Metallica (ВИДЕО)

  • металика-
  • metallica-
  • концерт-
  • джеймс хетфийлд

Фронтменът Джеймс Хетфийлд се размина само по чудо с тежка контузия

Зрелищен инцидент на концерт на Metallica (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Фронтменът на Metallica Джеймс Хетфийлд се размина по чудо с тежка контузия. Бандата изнесе късно снощи първото си шоу от турнето на Стария континент. Metallica свириха пред препълнената "Ziggo Dome" в Амстердам.

На разпространеното видео в социалните мрежи се вижда как Хетфийлд не забелязва отвор в пода на сцената и се строполява вътре. Пред разтревожените погледи на басиста Робърт Трухийо и китариста Кърк Хамет хора от сценичния екип на Metallica помагат на Джеймс да се изправи на крака. За радост на всички Хетфийлд се отървава без драскотина и продължава да свири.

Въпросният отвор на сцената не е случаен. От него се показват допълнителни ударни инструменти, които са част от шоуто, но Хетфийлд вероятно не вижда дупката заради силната светлина в залата.

Инцидентът не променя графика на Metallica. Бандата ще изнесе по програма следващия си концерт на 6 септември. Домакин на събитието отново е Холандия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    13 0 Отговор
    Немога да изгледам клипа от тъпи реклами ми пречат да го писна!
  • 2 Yavor

    1 1 Отговор
    Това не е клип, бе! Най-обикновено jpg, с цел да се излъжеш да кликнеш на него и да ти се отвори рекламата.
  • 3 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Ми вече е на възраст, икпкво искате пък?!
Новини по държави: