9 Септември, 2017 15:20 3 556 4

Изрод изнасилвал жена 900 пъти

  • жена-
  • изнасилване-
  • насилник

Насилникът има огромен списък с жертви

Изнасилвач шокира Великобритания, съобщи „Мирър“.

Брайън МакТагърт е изнасили 18 жени. Една от жертвите се е насилвал системно близо 900 пъти. Това е била съпругата му, която признава, че е била жертва на непрестанен сексуален тормоз, но криела тайната на мъжа си.

Други жертва е била изнасилена пред очите на своята дъщеря. Сред жертвите на Макгарът е имало непълнолетни момичета и дори едно момче.

Насилникът често подлагал жертвите си на физическо насилие и побои. Повечето от престъпленията са били извършвани между 1980 и 2001 г.

Самият обвиняем отрича да е изнасилвал някого. Той твърди, че е имал продължителни сексуални връзки с жертвите и призна, че физически им е посягал. Според някои причина за поведението му е бил алкохолът. Очаква се скоро да бъде издадена присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    32 0 Отговор
    900 пъти изнасилил жена си-голям смях.Това само в u.k може да се случи.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лост

    19 0 Отговор
    Тоз е луд! Кой е е.ал жена си 900 пъти!?
Новини по държави: