9 Септември, 2017 20:50 1 789 2

Русия и САЩ решават споровете във Финландия

  • русия-
  • финландия-
  • сащ

Срещата ще е между висши дипломати

Руски и американски висши дипломати ще се срещнат в Скандинавия през следващата седмица, за да решат дипломатическите различия между двете страни, съобщи Fox.

Информацията е предоставена на американски представители пред АП. Заместник – държавният секретар на САЩ Томас Шанън ще проведе среща с руския заместник – външен министър Сергей Рябков във Финландия. Това ще ставен в понеделник и вторник.

Разговорите трябва да покрият основни политически въпроси. В това число влизат затварянето на дипломатически мисии, контрола над оръжия и стратегическото партньорство.

По-късно през тази година се очаква среща между американския държавен секретар Рекс Тилърсън и руския външен министър Сергей Лавров. Това ще стане по време на общото събрание на ООН в Ню Йорк.Рабков и Шанън вече имаха два кръга от преговори. Там обаче не бяха взети окончателни решения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    12 6 Отговор
    Абе руснаците скоро ще ги наритат тия кравари и всичко ше си дойде на мястото
  • 2 СССРБарета

    12 2 Отговор
    Краварите са ШАХ И МАТ и незнаят кво да правят!!! В Сирия им забуксуваха нещата и И ИДИЛ са пред разгром, Башар АСАД си е на власт, само обикалят около Северна Корея и нищо не могат да направят !!! И се оказа че великата световна сила може само да изгони някой друг дипломат! Егати ПАДЕНИЕТО хахахахахахах!!! Без разрешение от МОСКВА даже и ракетите за космоса не могат да им излетят на краварите!!!