Last news in Fakti
  Тема: Украйна

10 Септември, 2017 19:00 2 092 6

Спряха влака на Саакашвили за Украйна

  • украйна-
  • влак-
  • михаил саакашвили

Бившият губернатор на Одеска област се опитва да се върне в страната

Украинските власти не позволиха на бившия губернатор на Одеска област Михаил Саакашвили да пресече границата на страната с влак, съобщи РИА Новости.

Саакашвили е и бивш президент на Грузия. Впоследствие той взе украинско гражданство. То обаче му беше отнето през тази година, а той беше изгонен от страната.

През последните дни Саакашвили обяви намеренията си да се завърне в Украйна. Той иска да постави началото на свой политически проект в страната. Саакашвили се опита да пресече полско – украинката граница с влак. Машината обаче беше спряна на границата.

Всички пътници бяха превозени до Украйна с автобуси.

По-рано, украинска ЖП компания задържа на гарата почти два часа влака, в който е Михаил Саакашвили, преди той да тръгне. По високоговорителите във вагона е било обявено, че причината за ситуацията е станало присъствието във влака на човек, който няма необходимите документи“. Заедно със Саакашвили във влака са пътували няколко десетки пътници, включително доста журналисти.

Той обяви, че иска да влезе законно в страната. Саакашвили вече има план да влезе в нея с кола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххааахааааааааа

    12 5 Отговор
    Двама палячовци си ги мерят--цирка е тотален...
  • 2 Kcaniba

    5 12 Отговор
    За Сибир директно с Вова!
  • 3 Барчо

    11 4 Отговор
    Тоя в края на краищата какъв паспорт има? Доколкото знам, той си хвърли грузинския и се отказа от гражданството, а украинското му го взеха. Ако иска да влезе в Украйна, да земе да се пише сириец.
    И е.ати тъпотията е да извозиш всички с рейсове, заради един човек.

    Коментиран от #4

  • 4 Бесен Язовец

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Барчо":

    Щеше да много по тъпо, ако бяха оставили толкова народ да виси сума ти и време заради този чукундур във влака ! А така са ги изнесли до най близката украинска гара с автобуси и от там ще ги закарат с друг влак, кой до където е пътувал. Така, че точно твоето заявление е тъпо, а не те !

    Коментиран от #5

  • 5 Барчо

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Чукундура без редовни документи се поставя под арест в килия, ако трябва и со бой, а невинните хора продължават с влака закъдето са тръгнали. Заради един боклук не може да патят невинни хора, които нямат нищо общо.

    Коментиран от #6

  • 6 Барчо

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Барчо":

    И Росенеееее! СПРЯХА ВЛАКА НА СААКАШВИЛИ!!!! Би трябвало да се напише: Спряха влака с който пътуваше Саакашвили. Щото иначе изглежда все едно има талон за собственост.
Новини по държави: