11 Септември, 2017 11:58 1 630 2

Уволнението на Коми беше най-голямата грешка

  • сащ-
  • джеймс коми-
  • стивън банън

Стивън Банън с нови разкрития

Уволнението на Джйемс Коми беше най-голямата политическа грешка в историята. Това заяви бившият политически стратег на президента на САЩ Доналд Тръмп Стив Банън, цитиран от Time.

Коми е бивш директор на ФБР. Той беше уволнен от Тръмп, след като започна разследване за връзките на неговата президентска кампания с Русия. Тръмп обяви, че уволнението е свързано със състоянието на ФБР.

„Не вярвам в институционалната логика на ФБР. Не смятам, че нещо по отношение на разследването можеше да се промени със смяната на Коми. Ако той не беше уволнен, нямаше да имаме разследването на Мюлер“, заяви Банън.

В момента разследването се води от специални следовател Робърт Мюлер. Банън разкри данни за големи разногласия в администрацията на Доналд Тръмп. Той все пак подкрепя програмата на президента. Според него е важно тя да бъде подкрепена от сенаторите – републиканци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    3 4 Отговор
    Нищо подобно!!! Избирането на Дони е значително по-голяма грешка!
  • 2 Барчо

    4 1 Отговор
    Кво друго да каже уволнения!!! Ми естествено, че неговото уволнение и уволнението на другия е най-най-големата грешка. Не си вършат работата, пък били и невинни.