Last news in Fakti

13 Септември, 2017 00:01 2 072 5

Съсед тормози лесбийки с песен

  • when a man loves a woman-
  • лесбийки-
  • тормоз

Пенсионер тормози възрастна двойка във Великобритания в музикалния хит "When a man loves a woman"

Съсед тормози лесбийки с песен - 1

Пенсионер тормози възрастна двойка лесбийки във Великобритания по нестандартен начин. Мъжът всеки път пускал парчето "When a man loves a woman" (Когато един мъж обича една жена). В отговор двойката го дала на съд, съобщава в. Тhe Sun.

Дамите от Саутхамптън сметнали, че споменатото класическо парче в изпълнение на Пърси Следж е подигравка спрямо тяхната сексуална ориентация и е с хомофобско съдържание.

За свое оправдание подсъдимият изтъкнал, че петелът на лесбийките кукуригал страшно силно. И единственият начин той да бъде заглушен, било с пускането на хита на Следж.

Хелън и Пола са твърдо убедени, че съседът им Нийл е хомофоб и не одобрява еднополовата им връзка.

Дали тези доводи ще се окажат убедителни за съда, ще покаже времето.

Нийл Димът от своя страна е уверен, че ще спечели делото. "Парчето "When a man loves a woman" ми е супер любимо и е за предпочитане пред кукуригането на петела им!", твърди в своя защита меломанът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 извратен свят

    15 1 Отговор
    Абе най-добре да обявят всичко нормално за незаконно и да се свършва !
  • 2 Vulpes

    12 0 Отговор
    Господ да рестартира сървъра направо!!!

    Коментиран от #3

  • 3 куку руку ку

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Vulpes":

    Ще, ще...
  • 4 ......

    3 1 Отговор
    Хехе, бай Нийл е пич, та трака...на тия двете не им ли трябва мъж от време на време?:)
  • 5 Кака Гинка

    4 0 Отговор
    Да, гей-обществото е много чувствително - трябва да внимаваме за всяка дума и поглед, че веднага се обиждат.И все си мислят, че светът се върти около тях - искат цензура за всичко,което не им харесва.Лошото е, че напоследък нормалните хетеросексуални хора са дискриминираните,защото присъдата най-често е в полза на "различните"...
Новини по държави: