15 Септември, 2017 16:39 1 411 2

Свещеник се забърка с детска порнография

  • ватикан-
  • детска порнография-
  • вашингтон-
  • свещеник

Ватиканът отзова дипломат от Вашингтон заради разследването по случая

Свещеник се забърка с детска порнография - 1
Снимка: БТА/АР

Ватиканът е отзовала един от своите дипломати от Вашингтон заради разследване за детска порнография, предадоха световните агенции, като се позоваха на изявление на Светия престол.

Въпросният свещеник вече се е върнал във Ватикана. Името му не беше разкрито, тъй като случаят е конфиденциален, докато разследването не е завършило.

Светият престол каза, че на 21 август е бил уведомен от Държавния департамент на САЩ за "възможно нарушаване на законите във връзка с детски порнографски снимки" от един от неговите дипломати.

Държавният департамент на САЩ заяви, че е поискал от Светия престол да отнеме имунитета на дипломата. Молбата обаче е била отхвърлена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    6 3 Отговор
    От 1000 години едни и същи чукани!!!
    Те не го ли осъзнаха, че институцията им е порочна!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.