Last news in Fakti

18 Септември, 2017 11:21 1 875 14

В САЩ застреляха въоръжен активист (ВИДЕО)

  • сащ-
  • стрелба-
  • полиция-
  • активист-
  • нож-
  • джорджия-
  • застреляха-
  • скаут шулц

Мъжът отказал да се подчини на заповедта на полицаите

Американската полиция застреля въоръжен активист, отказал да пусне оръжието си, съобщиха местните медии. Фаталният инцидент беше заснет от свидетел.

Стрелбата е открита в кампуса на Техническия институт в щата Джорджия. Убит е 21-годишният Скаут Шулц, студент по компютърни технологии и президент на студентската ЛГБТ група „Pride Alliance“.

Силите за сигурност са получили сигнал, че в университета има въоръжен с пистолет и нож мъж. При пристигането си полицаите видели Шулц да държи хладно оръжие, но не и огнестрелно.

Полицаите на няколко пъти предупреждават младия мъж да хвърли ножа си, но той отказва да се подчини и дори тръгва срещу тях. Един от полицаите стреля и ранява тежко активиста. Той е починал в болницата малко по-късно.

Местната полиция излезе с официално становище, че мъжът е бил въоръжен с нож и е отказал да се подчини на заповедта на полицаите. Скаут Шулц е бил лидер на хората с различна сексуална ориентация в университета. Самият той се определя като безполов.

*Предупреждение: Кадрите не са подходящи за лица под 18 години


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    19 20 Отговор
    Тия богати хамерикански полицаи за тейзъри не са ли чували? Тръгва им заблуден, дргиран или пиян студент и го гърмят ня място. Пък и от трима полицаи как не можа един да го хване отзад. То бива ред, бива, ама чак пък толкова...

    Коментиран от #5

  • 2 Гостенин

    36 3 Отговор
    Какво пречеше да се подчини на заповедите??
    В Америка спазваш законите и разпоредбите.Нямаш избор.
  • 3 Ярослав Станчев

    15 9 Отговор
    Еееее,баш пък руснаци ли намериха да заснемат как убиват човека?Сега американците ще кажат,че руските хакери са виновни и по заповед на Путин са изфабрикували клипа.

    Коментиран от #4, #11, #14

  • 4 ПИЧ

    17 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

    Американците не се оправдават, те действат ! Някой път народът не трябва да има думата ! Човека в по-горните коментари го е казал ясно !!! ПУСНИ - ПУСКАШ ; ЛЕГНИ-ЛЯГАШ... ако не - ето решението. Някой хора трябва да се премахват !

    Коментиран от #6

  • 5 стоян георгиев

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Иво":

    ти от ква позиция даваш акъл на наи-сериозната страна в целия свят?много го бавиха тоя наркоман ,дето е решил да снима клип с приятелите си по темата.живота на полицая е в пъти по-важен от този на наркомана и няма нужда да се рискува в такава ситуация.казаха му многократно да остави ножа не го направи и се случи очакваното .
  • 6 Ярослав Станчев

    8 4 Отговор

    До коментар #4 от "ПИЧ":

    Боли ме шнура за тъпите кравари,пич.Ако искат да се стрелят с автомати и рпг-та,все ми е тая.Гадно е,че го гръмнаха като куче наркоманчето и то не ,защото беше кой знае колко опасен,а от страх го уби полицайката.А иначе като ги гледаш по филмите,леле-мале,един полицай трепе сам по 10 бандита с голи ръце.А тука трима полицаи не могат да усмирят един надрусан смешник и от страх го убиха.

    Коментиран от #7

  • 7 НЕ НЕ

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ярослав Станчев":

    Такава утайка трябва да бъде премахната. Могат да ползват тейзъри, но не искат, поради простата причина, че другия път ще влезе на место с много хора и може да убие някой...абе правят си чистка от време на време. И не, НЕ е гадно, че го гръмнаха, защото другият път на пътя на това леке може да бъде детето ти !

    Коментиран от #9

  • 8 ААА

    8 0 Отговор
    Чистят " мършата" о време, и подобряват селекцията, ако не го спрат сега , ще направи белята на друго място , въпрос на време е.
  • 9 Ярослав Станчев

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "НЕ НЕ":

    Съгласен съм,че боклука трябва да се разчиства от време на време,ама що тогава американците натрапват по цял свят "демокрацията" си,а в същото време полицаите им са като каубои от дивия запад?
  • 10 reality

    13 0 Отговор
    Интересно ако в България Мънго Джери скочи на полицай и го застрелят колко американски соросоида ще скочат да реват.
    В същото време там си трепят наред и няма проблеми.
  • 11 Краят наближава.

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

    Америка за България не разрешава да се убиват бандитите в България.Това може само при тях,при нас редът се въвежда чрез Хелзински комитети,НПО,Сорос & и$.България е опитното поле на ТО....
  • 12 ДДР

    4 0 Отговор
    Кога ще вземем пример от "братския" американски народ?!
    нека вземем и техните полицейски порядки, че да видим м....вците в ковчези!!!
  • 13 Патриот

    1 0 Отговор
    тея изобщо не са толерантни. какво ще каже ООн по въпроса?
    къде са правата на застреляния?
  • 14 китайче

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

    Братушките са навсякъде е бро