21 Септември, 2017 19:24 1 473 5

Тръмп налага още санкции на Северна Корея

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • санкции-
  • северна корея-
  • президент-
  • ашраф гани

Вашингтон готви нов удар по Пхенян

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Съединените американски щати ще наложат нови санкции на Северна Корея, съобщи Си Ен Би Си.

Държавният глава подчерта, че по този начин Вашингтон иска да обуздае ядрените и ракетни програми на режима в Пхенян, който през последните месеци извърши няколко изпитания.

Доналд Тръмп обеща нови санкции срещу Северна Корея по време на срещата си с афганистанския президент Ашраф Гани в Ню Йорк. Американските въоръжени сили оказват подкрепа на афганистанската армия в борбата срещу терористите.

„Обучаваме афганистанските войници и работим с тях. Хората не осъзнават, но в Афганистан има 20 терористични групировки“, заяви американският президент.

Той похвали афганистанските власти за духа и усилията в борбата срещу талибаните и другите терористични организации, действащи на територията на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ......

    9 2 Отговор
    Тъпият паток Дончо обаче яко вилнее, да видим докога...
  • 2 Кики

    12 6 Отговор
    Дръж се Ким! В България има много хора, които те подкрепят. Справедливостта ще възтержествува!

    Коментиран от #3

  • 3 Ккк

    3 10 Отговор

    До коментар #2 от "Кики":

    Иди да им помогнеш на место.
  • 4 ЗЕВС

    11 1 Отговор
    Хората не осъзнават, но в Афганистан има 20 терористични групировки“, заяви американският президент, и ги назова поименно; САЩ, Белгия, Дания, Италия, Норвегия, Великобритания, Португалия, Франция
    Албания, България, Германия, Гърция, Испания, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия и Чехия!
  • 5 Барчо

    3 1 Отговор
    Ейййййй, колко хубаво е било едно далечно време. Когато двама владетели са имали проблеми или са се били самите те в единоборство или са избирали по един от всяка армия и победителя печели. Война с една жертва. А сега Доналд всява омраза и без да спира разпалва военен конфликт. Да. Ама като стане нещо, той ще се скрие в най-дълбоката дупка и ще продължава да лае. А обикновените кравари ще плащат. Същото се отнася разбира се и за Ким. Само че той си мълчеше на провокациите. Е. В един момент и той започна да отговаря и то само за да не го помислят за мижитурка. И надпяването започна.
    В плевенския край има една дума "пикоч". Ударението е на "о". Обикновено се ползва за човек, който умишлено създава проблеми на някакво кръчмарско събиране между две компании там където ги няма. Секунди обаче преди да се започне тупаника, той се е изпарил, като в повечето случаи се е прибрал в къщи. В края на краищата двете компании са си развалили рахатлъка и като ги питаш откъде е започнала кромолата, не могат да ти кажат. Та тази дума я оприличавам не на един човек, а на пост. Явно този пост трябва да заема човек с точно такива характеристики. За кой става въпрос, оставам да се сещате.