Last news in Fakti

30 Септември, 2017 12:39 1 015 0

Арест за отровените храни в Германия

  • германия-
  • бебешка храна-
  • арест

Арестът е станал в Тюбинген

Германската полиция е арестувала заподозрян за схемата за изнудване с отравяне на детски храни в страната, съобщи ДПА.

Информацията е била разпространена от източници, близки до разследването. Мъжът е бил арестуван в град Тюбинген. Това е станало след подаден сигнал на местни жители.

Все още не се разкрива самоличността на задържания. В момента той дава показания.

През тази седмица стана ясно, че човек е разпратил писма до големи вериги супермаркети и фирми за бебешки храни. В тях той заплашва, че ще отрови големи количества бебешки храни. За да не го направи и за да разкрие местоположението на вече отровени храни, мъжът иска откуп от 10 млн. евро.

По-късно в магазин във Фридрифхасен бяха открити пет бурканчета с отровени храни. Издирваше се мъж, заснет от камерите в магазина. Стотици хора са се свързали с полицията, за да дадат информация за заподозряния


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: