Last news in Fakti

6 Октомври, 2017 20:20 1 662 1

Споразумението с Иран не може да се предоговаря

  • ес-
  • споразумение-
  • иран

ЕС призова за спазването на договора

„Ядреното споразумение с Иран не може да бъде предоговаряно.“ Това заяви върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Федерика Могерини, цитирана от ORF.

Европейската комисия вече призова договореностите от споразумението да бъдат спазени. Това става в момент, в който президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува Техеран, че не спазва споразумението.

Все още не е ясно, дали Тръмп ще потвърди спазването на споразумението. Според договора президентът на САЩ трябва да го потвърждава на всеки 90 дни. Той трябва да реши дали ще го направи до 15 октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жщг

    0 0 Отговор
    А президента на Русия ? никой не го бръсне ....?