10 Октомври, 2017 13:29 3 981 2

Бившата на Тръмп: Аз съм истинската първа дама

  • ивана тръмп-
  • мелания тръмп-
  • първа дама-
  • доналд тръмп

Ивана Тръмп предизвика негодуванието на Мелания

Бившата на Тръмп: Аз съм истинската първа дама - 1
Снимки: БТА/АР

Ивана Тръмп, бившата съпруга на американския президент Доналд Тръмп, на шега се нарече "първа дама". Това предизвика моментална реакция на сегашната му съпруга - Мелания, която я обвини, че се "опитва да привлече вниманието на медиите към себе си".

В интервю за телевизия ABC Ивана, която рекламира книгата си за живота си с Тръмп, каза, че веднъж на две седмици се обажда на бившия си съпруг и дори има номера на прекия му телефон в Белия дом. "Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания", каза тя.

"И не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже всъщност аз съм първата жена на Тръмп. Нали така? Аз съм първата дама", добавя Ивана.

След това тя заявява, че според нея на Мелания й е много трудно в Белия дом и дава да се разбере, че тя отлично би се справила със задачите, които се очакват от една президентска съпруга, но казва, че не желае такъв живот.

Бившата на Тръмп: Аз съм истинската първа дама

Настоящата стопанка на Белия дом не се поколеба да реагира бързо чрез говорителя си. Тя заяви, че Мелания много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде първа дама.

Бившата на Тръмп: Аз съм истинската първа дама

Ивана, която е чехкиня по рождение, се жени за Тръмп през 1977 г. Тя е майка на трите му по-големи деца: Доналд-младши, Иванка и Ерик. Двамата се развеждат през 1992 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 законен

    9 5 Отговор
    Направо да му се чудиш къде е гледал като млад , та се е докарал с такова грозилище
  • 2 Грую

    14 0 Отговор
    И каква стана сега две европейки и то от Източна Европа се карат за мястото до президентския стол в САЩ. И таз добра. После ще ми викат как ще ги стигнем?