10 Октомври, 2017 15:29 1 039 1

Тръмп vs. Тилърсън - войната на нерви продължава

  • доналд тръмп-
  • рекс тилърсън-
  • майк пенс

Президентът предизвиква държавния секретар да си премерят коефициентите на интелигентност

Тръмп vs. Тилърсън - войната на нерви продължава - 1
Снимки: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп предизвика държавния секретар Рекс Тилърсън да си премерят коефициентите на интелигентност, ако първият дипломат наистина го е нарекъл "идиот", както беше съобщено в медиите, информира Reuters.

"Смятам, че това е фалшива новина. Но ако наистина го е направил, предполагам, че ще трябва да си премерим коефициентите на интелигентност. И мога да ви кажа още отсега кой ще спечели", заявява Тръмп в публикувано интервю за списание Forbes.

Преди седмица американската телевизия NBC съобщи, че през август вицепрезидентът Майк Пенс трябвало дълго да убеждава Тилърсън да не подава оставка, както и че държавният секретар веднъж бил нарекъл президента "идиот" пред свидетели.

Тилърсън побърза да увери, че никога не е обмислял да напуска. Негов говорител каза, че той не е използвал подобен език по адрес на Тръмп.

Тръмп vs. Тилърсън - войната на нерви продължава

Тръмп и Тилърсън ще се съберат на обяд заедно с министъра на отбраната Джеймс Матис по-късно през деня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    2 0 Отговор
    Нека си премерят коефициентите! Ще има още един повод да се присмиват на Дони!