Last news in Fakti

12 Октомври, 2017 12:14 3 414 6

Легендарен алпинист се самоуби заради любовна мъка (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • хейдън кенеди-
  • инге перкинс-
  • алпинист

Хейдън Кенеди не успял да спаси любимата си Инге от лавина

Световноизвестният алпинист Хейдън Кенеди се самоуби заради любовна мъка. Американецът не успял навреме да извади изпод лавина своята приятелка Инге Перкинс преди време.

Влюбените попаднали под удара на лавина, докато карали ски в горите на Монтана. Хейдън се оказал само наполовина засипан със сняг. Кенеди се опитал да открие и спаси Инге, но не успял да я намери. Часове по-късно момичето било открито мъртво.

Хейдън не успял да преживее загубата и се самоубил, разказаха опечалените му родители пред местни медии.

Преди години всички издания в бранша определиха Хейдън Кенеди за "най-добрия млад алпинист на планетата". Той покори повечето от най-високите планини на Земята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    18 4 Отговор
    Мъката е голяма - разбирам, но дали психиката му е била толкова силна, колкото смелостта?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 До 1

    10 4 Отговор
    Ами те най-високите върхове не се качват със слаба психика..... Това да не ти стига вуздуха, да е минус 40, заради липсата на кислород да не се оросяваш правилно но да продължаваш си иска силна психика.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Кики

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "До 1":

    Не съм сигурен дали е така, както казваш. При всеки човек е много различно!
  • 5 Реалист

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "До 1":

    Хайде бе, те в някои райони на Русия, хората живеят и работят при - 70 градуса и са живи и здрави като бикове, а ти си тръгнал да говориш за - 40...
    А и човекът от 1-ви коментар е прав, ако е имал здрава психика, нямаше да направи тази глупост. Лека му пръст, на всеки може да се случи, не искам да говоря нищо лошо за човека.
  • 6 Дикембе Мутомбо

    0 1 Отговор
    Уж изкачил толкова върхове, пък да се препъне в един хълм... венерин хълм.