Last news in Fakti

12 Октомври, 2017 17:51 1 334 9

Дутерте хвърля мълнии срещу ЕС и ООН

  • родриго дутерте-
  • оон-
  • ес

Той е готов да гони посланици през следващите 24 часа

Дутерте хвърля мълнии срещу ЕС и ООН - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на Филипините Родриго Дутерте предупреди ЕС и ООН, че е готов да изхвърли техните посланици в страната, ако не спрат да критикуват неговата война срещу наркотрафика, съобщи The Telegraph,

„Вие да не смятате, че тук сме събрани група идиоти. Посланиците ви могат да научат добър урок точно сега. Ние можем да затворим политическите канали и да изгоним посланиците ви през следващите 24 часа. Не се месете във вътрешните ни работи и се научете да ни уважавате“, заяви Дутерте.

Войната на президента с престъпността отне живота на хиляди. Международната общност критикува това, че честно местните власти имат позволението да убиват наркотрафиканти без съд и присъда.

Самият Дуртерте твърди, че борбата му с престъпността е започнала да дава ефект във Филипините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    5 22 Отговор
    Поредната руска болонка, руски г*зоблизец и руска мариионетка... Поредният войнолюбив проруски идиот....

    Коментиран от #2, #4, #8

  • 2 ААА

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Не си имал работа с филипински диви и бесни маймуни. Добре ги е погнал.
  • 3 jambazina

    19 5 Отговор
    На тоя човек подкрепата му явно е от народа му, а не отвън.

    Коментиран от #5

  • 4 мъка

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Какво искаш да кажеш че си за наркотиците, нищо чудно адвокатите от това си вадите парите да защитавате престъпници.Изгледах един сериал наскоро ,,NARKOS,, за наркокартелите в Колумбия .Ами все едно сме в Колумбия през 80-десете на миналия век. И всичко с краварската подкрепа и одобрение.ЦРУ агента каза - Това е най-печалившата работа на света, 7 милиарда на година печалба. Не знам РУСИЯ да продава наркотици по целия свят както ФАЩ.

    Коментиран от #7, #9

  • 5 стоян георгиев

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "jambazina":

    страхотна подкрепа има няма и дума.в момента тече гражданска воина.
  • 6 диди

    2 6 Отговор
    Тоя искал уважение.Диктатори не заслужават уважение.Те заслужават смърт.И той няма да живее дълго,психичноболен изрод.
  • 7 Azazel

    3 11 Отговор

    До коментар #4 от "мъка":

    Ако наистина беше изгледал въпросния сериал, щеше да си видял, че точно САЩ се борят с наркотрафика по света - агентите, които правят всичко по силите си и, с риск за живота си, арестуват ръководителите на картела от Кали, а също и убиват Пабло Ескобар, въпреки спънките на корумпираните колумбийски власти, са от САЩ, не от любимата ти Русия....
  • 8 Закс

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Наркокартелите са доста богати и влиятелни организации, отделно, че са въоръженни до зъби и вършат такива жестоки неща, че даже терористите от ИД изглеждат като манастирски светци, пред някои проявления на наркокартелите. Дугерте е напълно прав, да тегли майната и на ЕС бюлократите и на ООН-НПО-лобитата, понеже няма как да спреш терористи с лъжливите сополиви призиви на НПО--лобитата и юрокомисарите. Това е от достойните за уважение политици - човек, който би предал сина си на разстлел, ако го хванат с наркотиици, е достоен за лидер!
  • 9 Румяна Костова

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "мъка":

    Тя ще бъде и за наркотиците като се окаже,че президента на Филипините е в добри отношения с Путин.Тя е от групата ,които получават оргазъм само при споменаване на ,,руска агресия,,