13 Октомври, 2017 19:16 1 330 10

Държавата, която най-много поддържа тероризма

  • тръмп-
  • иран-
  • позиция
Държавата, която най-много поддържа тероризма - 1
Снимка: АР/БТА

Иран е държавата, която няма равна на себе си в плановете за поддръжка на тероризма. Това обвинение по адрес на Техеран направи президентът на САЩ Доналд Тръмп, който се очаква по-късно да произнесе реч посветена на Иран. Изявлението той направи по време на заседание на Асоциацията, представляваща американските избиратели, симпатизиращи на консервативните възгледи.

САЩ започват да подобряват отношенията си с Исламабад. „Аз нееднократно съм заявявал, че Пакистан неимоверно е експлоатирал дълги години отношенията с нас, и те отново започват да ни уважават като страна, наравно като с други държави”, каза Тръмп.

Според президента на САЩ американската администрация създава нови партньорства, чиято цел е от една страна да се създаде мир, а от друга да се предприемат решителни действия срещу тези, които заплашват американците. „САЩ винаги ще поддържат своя добър приятел и партньор – Израел”, казва Тръмп.

Американският президент за пореден път предупреди за намеренията да бъде неутрализирана заплахата от страна на радикалния ислямски тероризъм и да запази санкциите срещу Куба и Венецуела. Санкциите ще продължат, докато тези две държави „не възстановят политическата и религиозна свобода на своите народи”, беше категоричен Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еее

    37 1 Отговор
    Дори децата знаят че САЩ са създателите и подръжниците на световния тероризъм.
  • 2 Ив Ел

    36 1 Отговор
    В България казват :Крадецът вика:"Дръжте крадеца"
  • 3 Бесен Язовец

    28 1 Отговор
    Тоя ръждив пудел пак лае в погрешна посока
  • 4 Ярослав Станчев

    32 1 Отговор
    Да бе Тръмпи,да бе,така е.Иран донесе "демокрация" на Ирак,Сирия,Либия,Афганистан и маса други "недемократични" държави.Иранския флот блуждае около Северна Корея.Иран създаде талибаните,Осама бин Ладен,ИДИЛ.Иран има 800 военни бази по цял свят.Абе Иран е виновен за всичко.И Русия и Венецуела,и Куба,и Северна Корея,и Китай са виновни,защото не заемат поза "партер" пред краварския интерес.
  • 5 Хасан

    14 3 Отговор
    Пак се оказах прав..Задачата на Буш беше Ирак,домашното на Обама беше Сирия а на Тръмп Иран....всички страни коитобяха против Израел....очаквайте ирански бежанци на Лъвов мост...

    Коментиран от #6

  • 6 БГ натовец

    18 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    По-скоро ще очакваме по.раните остатъци от великата хамериканска армия да се изнасят панически от БГ
  • 7 Чурулик чурулик

    13 2 Отговор
    Ай Ким да натиска копчето на хвансоните и са свършва с тоя мъпет
  • 8 Tr.tc

    10 1 Отговор
    Абеба що за държава била тая Америка бе що за президент е тоя глупав аберация на къде отива тоя свят....
  • 9 Хасан

    11 1 Отговор
    Тръмп и Сащ прави това което иска Израел и еврейското лоби в Сащ...вижте как успяха да убедят света за «зверствата» на мюсюлманите а забравихме за Газа,Палестина
  • 10 Kcaniba

    8 1 Отговор
    Сащ - империята на злото е най голям износител на тероризъм в световен мащаб!!!
    Факт